Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Ce "arde" cel mai tare pentru zodia ta in luna iulie?

De în Sanatate 5 iul 2010
Zodia ta isi propune te scoata din orice fel de criza si vine cu intrumentele necesare pentru a-ti resuscita intreaga viata, afectata de griji. Noutati in functie de necesitati si doleante s-au asezat la rand si au fost preluate de autoritatile in domeniu: zodiile, pentru a demonstra ca recesiunea nu este "prima putere in stat" si nu te domina in totalitate. Descopera-ti remediul contra celor mai fierbinti efecte ale crizei din luna iulie!
Sa preluam celebra expresie “Afara ploua!” a neaosului presedinte al tarii si sa o transformam in “Afara arde!”. Mai putin meteorologic intr-adevar, in acest caz dl Basescu avand dreptate: cam ploua in ultima perioada, si mai mult metaforic, dar cu puternice accente pragmatice in vietile noastre: preturile, tara, salariile si buzunarul ard, sanatatea si psihicul nostru arzand de asemenea in flacarile efectelor recesiunii.  Ce ne mai bucura, ce ne mai relaxeaza, dar mai mult, ce anume ne mai vindeca pe bani cat mai putini, dar cu rezultate maxime? E timpul sa testam ceea ce astrele ne recomanda pentru sanatate maxima si pentru relaxare si bucurie pe masura. Sa fie oare adevarat ca bucuriile mari vin din lucruri marunte? Sa vedem ce zic zodiile!

Berbec


Energica esti, ba chiar prea mult ar spune astrele, ai grija sa nu te scurtcircuitezi, dar oare de rasfat ai parte? Nici nu ti-a fost gandul la asa ceva in aceasta perioada plina de probleme? Noi te obligam la un moment de rasfat cu o alegere inspirata, pentru a mai indulci un pic din grijile zilnice.

Müller Mix, o alegere inspirata

Pentru ca ziua buna se cunoaste de dimineata, iar alegerile pe care le facem ne definesc, gama Müller Mix se imbogateste cu un nou sortiment gustos care sa iti ofere noi optiuni: Müller Mix Choco Stars. Acesta te imbie cu o combinatie unica de iaurt cu gust de nuci Macadamia si un compartiment separat de stelute de cereale crocante, glazurate cu ciocolata. Poti amesteca iaurtul cu cerealele sau le poti manca separat – oricum ar fi, ai de unde alege .

Indiferent de sortimentul de Mix pe care il alegi, gustul aparte si combinatiile cu totul inedite iti garanteaza ca nu ai cum sa gresesti. Iti poti alege oricand preferatul, dintre Mix Choco Balls, iaurt preparat cu vanilie si fulgi de orez glazurati cu ciocolata, Mix Honey Crush, un amestec de iaurt cu cereale invelite in miere, Mix Crispy Crunch, cu iaurt cu aroma de vanilie si cereale crocante,  Mix Choco Flakes, iaurt fin cu aroma de banane si fulgi crocanti de porumb, glazurati cu ciocolata si Mix Choco Cringles, iaurt cu aroma de cirese si cereale glazurate cu ciocolata. Pentru amatorii de fructe, exista Mix Cirese si Mix Mure-Zmeura, care contin iaurt putin dulce si preparat de fructe.Taur

Te bucuri de vara si de distractia pe care o pune la cale sezon de sezon. Nu iti faci prea multe probleme legate de sanatate si nici nivelul de energie nu te dezamageste, dar silueta iti da batai de cap. Cine stie? Poate mai multa apa, si inca o apa de calitate superioara, supernaturala si sanatoasa, poate fi solutia ideala pentru a-ti crea forma corpului mult visata.  Ca tot vorbim de apa si secretele ei, afla “6 motive surprinzatoare pentru a bea si mai multa apa” 

Natura e secretul calitatii

Jana, brand-ul croat de apa minerala naturala, introduce in Romania un nou standard de calitate: apa 100% pura, neatinsa de poluare si lipsita de orice interventie umana. Aceste caracteristici par ireale intr-o lume in care produsele de baza ale alimentatiei noastre contin elemente chimice ca adjuvanti si potentiatori de gust si culoare si in care chiar si produsele bio sunt expuse factorilor externi de poluare.

Jana este o apa pura datorita procesului aseptic de imbuteliere care garateaza ca nimic nu sta intre natura si noi. Certificatele si premiile obtinute garanteaza acest lucru: Jana a primit, in 2005, premiul Eauscar pentru cea mai buna apa necarbogazoasa la Targul Aqua-Expo din Paris, a fost certificata HACCP, Kosher si imediat dupa patrunderea ei pe piata americana, a primit certificatul NSF care implica si faptul ca Jana indeplineste standardele FDA. Iar Institutul german Fresenius, datorita puritatii impecabile a apei si continutului de sare scazut, recomanda Jana in alimentatia copiilor.

Toate aceste caracteristici se regasesc in gustul unic pe care Jana il ofera in fiecare sticla: delicat, proaspat si fin, si care face ca acest produs sa fie alegerea multor vedete internationale, cum ar fi Jay-Z, Alicia Keys, Mary J. Blige, Beyonce etc.Gemeni

Sanatatea merge ca pe roate, iar distractia e in toi. Ce ti-ar putea recomanda zodia ta decat mai multa distractie, voie buna si racoare cu un aparat care te provoaca la bunadispozitie: Nescafe Dolce Gusto!

Piscinele sunt tot mai aglomerate, soarele arde mai puternic si temperaturile cresc in fiecare zi. Este timpul sa te revigorezi si sa iti creezi un moment racoritor atunci cand stai in intimitatea propriei case. Si cum poti face asta, daca nu savurand o bautura rece impreuna cu prietenii tai? NESCAFÉ Dolce Gusto® iti propune doua noi tipuri de bauturi reci, speciale pentru zilele toride de vara: Cappuccino Ice si Nestea Ice Tea.

Ce alegi? O cafea rece cu gheata sau un pahar de ceai racoritor?


Cappuccino Ice te va revigora si iti va satisface pofta de cafea, fiind alegerea ideala pentru persoanele care isi doresc sa se bucure de gustul excelent de cafea si in timpul verii toride. Cafeaua cu gheata, un amestec delicios de lapte fin si espresso intens, iti va transforma fiecare zi in una perfecta.

Vrei sa te relaxezi in timp ce citesti o carte buna sau stai de vorba cu cei mai buni prieteni? Atunci, poti incerca si un pahar de ceai cu gheata Nestea Ice Tea. Placerea piersicilor se regaseste in acest ceai aromat si exuberant, care iti va aduce starea de bine de care ai nevoie.

Pur si simplu schimba maneta aparatului tau Nescafe Dolce Gusto® pe apa rece (in partea stanga), introdu capsula de Nestea Ice Tea sau una dintre cele doua capsule de Cappuccino Ice (lapte si cafea) si savureaza aceste doua specialitati de bauturi revigorante.

Acum, poti organiza cele mai tari petreceri la tine acasa! Aduna-ti cei mai buni prieteni si lasa-l pe prepare bauturile, in mai putin de un minut. Cu NESCAFÉ Dolce Gusto®, fiecare zi de vara va fi una de distractie si voie buna.

Rac

Desi ai ajuns la un consens cu stresul si ai invatat sa supravietuiesti cu el, nu este cazul sa ti-l apropii si mai mult, pentru ca, desi mai lasati unul de la altul si asa iti traiesti viata, solutia este sa termini tu cu el pana nu decide ca este cazul sa te cotropeasca. Am si solutia pentru tine:

Persen – Fara nervi, fara stres

De cele mai multe ori,munca, oboseala, traficul din oras sau agitatia din jur fac ca linistea ta interioara sa fie tulburata, sa simti ca nu poti face fata stresului de la birou, muncii de acasa si oboselii acumulate. Nu lasa ca toate acestea sa te darame! Trebuie sa ajuti organismul sa faca fata, sa actionezi cu mult calm in fata problemelor …

Esti extrem de stresata si agitata, nu te poti concentra, nu dormi din cauza grijilor si toate iti ies pe dos? Te ajuta Persen …

Sandoz Pharma a creat Persen®, medicament 100% din extracte din plante, ce te ajuta in rezolvarea in liniste a problemelor datorate stresului sau surmenajului.

Persen este un medicament din plante cu efect "tranchilizant" usor. Se administreaza in forme usoare de surmenaj mental, agitatie, excitabilitate si insomnie.

Formula 100% naturala contine extracte din:

- radacina de valeriana
- frunza de roinita (melisa) si
- frunza de menta.

Radacina de valeriana  amelioreza simptomele de nervozitate cum ar fi agitatia, iritablitatea, surmenajul.

Frunzele de melisa au efect carminativ (de eliminare a gazelor intestinale) si sedativ, iar menta se utilizeaza traditional impreuna cu radacina de valeriana si are rolul de a regla tranzitul intestinal.

Persen se gaseste in lanturile de farmacii in doua forme: Persen drajeuri si Persen Forte si poate fi utilizat de de catre toti adultii si adolescentii cu varsta de peste 12 ani.

Leu

Desi semnele unor probleme medicale nu se pre arata la fata in aceasta luna, ele sunt acolo, undeva in stand-by si asteapta sa lasi garda jos pentru a te acapara complet. Una dintre ele: osteoporoza! Chiar daca esti tanara, nu esti scutita de efectele ei dezastruoase; mai mult chiar, acum este momentul sa indepartezi complet pericolul de langa tine.

Alege sa previi osteoporoza!

Osteoporoza, cunoscuta drept o „boala tacuta”, poate avea efecte devastatoare, insa poate fi prevenita prin administrarea de suplimente medicamentoase inca din faza adolescentei, cand se formeaza cea mai mare parte a masei osoase, iar necesarul de calciu este mai ridicat.

O alegere inteligenta in viata fiecarei femei este suplimentarea zilnica a alimentatiei cu un aport de minerale ce asigura sanatatea oaselor.  

Osteozone, un produs al companiei Ozone Laboratories Pharma, parte a grupului Labormed, este una dintre cele mai complexe formule de calciu ce asigura nutrientii necesari pentru formarea si mentinerea unei mase osoase rezistente .  

Osteozone - Asigura sanatatea sistemului osos si previne osteoporoza!

Componentele Osteozone actioneaza in toate procesele din organism, fiind solutia completa pentru tulburarile de metabolism cauzate de lipsa calciului.  

Astfel, toate ingredientele active ale Osteozone - calciul, magneziul si vitaminele C, K1, B6 si D3 - intervin in formarea matricei osoase, in perioada de crestere sau dupa fracturi, asigurand mineralizarea oaselor.  

Un integrator de vitamine si minerale gandit pentru a favoriza la maximum absorbtia de calciu, Osteozone este cea mai eficienta combinatie de calciu si vitamine, ce asigura sanatatea sistemului osos, previne aparitia osteoporozei si mentine densitatea osoasa la nivel optim.

Pentru ca un tratament sa fie eficient, Osteozone trebuie adminstrat pe o perioada mai mare de timp. Din acest motiv, compania Labormed pune la dispozitia consumatorilor in farmacii in perioada iulie-august o oferta speciala: pentru 1 tub de de Osteozone cumparat primesti un al doilea tub cadou. Osteozone, este un supliment alimentar ce contine 20 de tablete efervescente. Se administreaza o tableta pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa, obtinandu-se o bautura revigoranta cu aroma de portocala.

Fecioara

Atentie la fiecare pas pe care il faci pentru ca accidentarile fac parte luna aceasta din fisa postului sanatatii si te urmeaza peste tot! Plus de asta, poti avea surprize neplacute cauzate de sindromul premenstrual, pe care ar fi bine sa le eviti cu ajutorul unui produs care-ti asigura peste 90% sanse de scapare din ghearele acestei probleme inconfortabile.

REDU CU PESTE 90% DURERILE SI TULBURARILE DIN PERIOADA MENSTRUALA!

75% dintre femei sufera de una sau mai multe tulburari fizice si emotionale in perioada premergatoare menstruatiei, in timp ce 10% dintre femei se confrunta cu o forma severa a simptomelor, estimeaza Institutul National de Sanatate. Toate aceste tulburari pot fi ameliorate daca folosim Donavital, un produs 100% natural, care reduce cu peste 90% durerile si tulburarile din perioada menstruala.

Daca simtiti, inainte cu 1 saptamana de menstruatie, senzatia brusca de caldura,
binecunoscutele bufeuri, ca vi se inroseste fata, o stare continua de nervozitate pe care nu vi-o explicati, anxietate si depresie, transpirati abundent noaptea, cand ar trebui sa va odihniti, inseamna ca suferiti de sindromul premenstrual.

Toate aceste stari pot fi combatute cu DONAVITAL, un produs 100% natural, care reduce cu peste 90% starile neplacute datorate sindromului premenstrual, atenueaza tulburarile din perioada menstruala, regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual, favorizeaza fertilitatea si reduce starile specifice perioadei premenopauza si de menopauza. Produsul combina cele mai cunoscute plante folosite in tratarea tulburarilor hormonale feminine -

Extractul de Vitex Agnus Castus (Piperul calugarilor, Mielarea), cel de mladite de Zmeur (Rubus idaeus MG), precum si cel de Rubus Idaeus (fructe de zmeur). Un studiu realizat in Germania, pe un esantion de 1634 de paciente, a demonstrat ca, dupa 3 luni de administrare a extractului de zmeur, 93% dintre paciente au relatat amelioarea sau chiar disparitia simptomelor premenstruale.

Balanta

Spune stop degradarii sistemului imunitar si a puterilor tale fizice si psihice! Este cazul sa reincarci rezervorul cu ceva combustibil premium, pentru ca vacanta este aproape, iar fiecare fir de energie risipit trebuie sa fie pentru a te distra.

Ia-ti doza de energie inainte de vacanta!


Dupa un an de munca … bate la usa mult asteptaul concediu. Mai ai cateva zile si parca nu mai ai rabdare. Sarcinile de la job ti se par fie monotone, fie din ce in ce mai grele. Rezervarile sunt facute, bagajele sunt gata, bilete stau la loc de cinste in asteptarea plecarii … si totusi ceva se intampla cu tine, esti apatic si lipsit de energie. Nu vrei sa fii morocanosul grupului sau somnorila, cel  dupa care asteapta toata lumea sa se trezeasca.
Nu uita ca “ziua buna incepe de dimineata”, asa ca schimba-ti inceputul de zi cu ceva ce-ti va da energie si buna-dispozitie pentru tot restul vacantei  … Alive!(fara fier)

Secom are grija de tine chiar si in concediu. Alive! (fara fier) un meganutrient cu o compozitie unica, 100% naturala, care asigura un nivel maxim de sanatate, imunitate si energie. Nutrientii sai se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare.

Alive! (fara fier) este mai mult decat un complex de vitamine si minerale. Pe langa acestea produsul contine aminoacizi, acizi grasi Omega 3, 6 si 9 precum si extracte din fructe, legume si plante verzi care asigura necesarul zilnic de energie.vScorpion

Tu cam exagerezi cu distractia, cu pierderea noptilor si cu alimentatia dezorganizata si ai putea avea de suferit. Revino pe calea cea dreapta a sanatatii si prioritizeaza-ti actiunile pe care le faci, masurand efectele psihice si fizice ale lor cu mare atentie. Ce zici de niste momente delicioase de familie?

Pate Bucegi – o felie de bucurie pentru intreaga ta familie!


Surprinde-i pe cei dragi cu gustari delicioase preparate cu Pate Bucegi! Fie ca este vorba despre mic dejun ori sandvisuri pregatite pentru picnic sau drumetii, Pate Bucegi iti este mereu aproape, oferindu-ti momente de bucurie alaturi de cei care ocupa cel mai important loc in inima ta.

Pate Bucegi are acum un ambalaj nou, cu o imagine atractiva si moderna pe eticheta. Poti opta pentru 100 gr, 200 gr sau 300 gr, in functie de numarul membrilor familiei tale si multitudinea de surprize pe care ti-ai propus sa le pregatesti pentru ei. Surprinde-i in plus pe cei dragi alternand sortimentele de Pate Bucegi! Ai la dispozitie variantele de Pate Bucegi cu ficat de porc, de pasare si varianta de pate vegetal.

Avand un gust bun si echilibrat, Pate Bucegi poate fi servit in orice moment al zilei, fie ca este vorba despre o masa luata acasa ori despre o gustare in aer liber. Nu uita sa iei Pate Bucegi cand pleci cu familia la munte, la padure, la picnic in parc ori cand mergeti in week-end sa faceti diverse sporturi in aer liber! Poti imediat pregati pentru cei dragi tie gustari si sandvisuri savuroase! Pate Bucegi ofera intregii tale familii micile momente de bucurie si buna dispozitie de zi cu zi.Sagetator

Cica pentru tine miscarea trebuie sa fie lege luna aceasta! Iar astrele nu pomenesc de un sport anume, ci dau startul la miscare, de orice fel, oriunde. Ce-ai zice ca locatie propria casa, iar ca “instrument” de lucru cel mai nou tip de aspirator de la Electrolux: o fuziune intre performanta si arta. Oricat de performant ar fi, tot are nevoie de manevrarea ta si de punerea muschilor tai la lucru.

Ergorapido: Intre performanta si arta


Ergorapido, aspiratorul care asigura curatenia instant, testat prin intermediul unei instalatii artistice

Aspiratorul Ergorapido de la Electrolux, detinatorul titlului “Best in Test”, a fost pus la incercare de artistul Tobias Allanson care a creat “Ergorapido Test Track”, mecanismul de testare al performantei prin arta.

Arta ingineriei

Cel mai recent test al aspiratorului Ergorapido a fost creat de artistul si designerul Tobias Allanson. Cu o experienta relevanta in ceea ce priveste combinarea artei cu tehnologia, Allanson a construit un dispozitiv care va supune Ergorapido unei serii de provocari.

Astfel, pornind de la testele de calitate, artistul a creat o pista destinata testelor pe care oricare aspirator ar trebui sa le treaca. “Ridicarea, manevrarea usoara si flexibilitatea sunt trei calitati importante pe care le-am dezvoltat pana la perfectiune”, spune Christer Månsson, Product Manager al Ergorapido la Electrolux. “Cu acest experiment am vrut sa vedem cum va evolua Ergorapido intr-un test efectuat in afara laboratoarelor proprii.”Capricorn

Precautie cand vine vorba de sanatate, pentru ca in iulie aceasta sta pe un teren minat, iar norocul depinde de tine sa nu calci pe una dintre mine. Cum? Cu mai multa vigilenta decat de obicei si cu evitarea mai mult ca oricand a  potentialelor surse de risc. Pe langa aceasta prudenta, atentia ta se indreapta spre alimentatia sanatoasa si odata cu ea spre savurarea unor bauturi delicioase de vara. Cum se fac? Cel mai simplu: la blender, in doi timpi si trei miscari si fara pic de zgomot!

Powermix Silent - conversatii neintrerupte de zgomotul bucatariei


Vi s-a intamplat sa purtati o conversatie si sa fie intrerupta de zgomotul mixerului exact in cel mai interesant moment? De cele mai multe ori prietenii sau membrii familiei se intalnesc in bucatarie pentru a sta de vorba despre lucrurile care s-au intamplat de-a lungul zilei. Pentru discutii neintrerupte in compania unui pahar de suc natural proaspat preparat, Electrolux a creat cel mai silentios blender, Powermix Silent.

“Cand vorbim si noi?”

Un studiu recent efectuat de Institutul German Allensbach arata ca discutiile stau la baza unei relatii de prietenie de lunga durata. 78% dintre participanti cred ca prietenii adevarati sunt cei cu care pot sta de vorba pe marginea oricarui subiect. Tot in cadrul aceluiasi studiu, 60% dintre respondenti au afirmat ca aleg sa poarte discutii fata in fata, deoarece intensitatea pe care o poate atinge nivelul discutiei nu poate fi inlocuita de o discutie la telefon sau online., Si, in fine, 88% dintre participantii la studiu prefera propria casa in locul restaurantelor sau barurilor pentru a sta la taifas cu prietenii.

Powermix Silent: Puternic, dar silentios

Blenderele produc in medie un zgomot intre 85-95 dB, incadrandu-se in aceeasi categorie cu masinile de tuns iarba sau motocicletele. Pentru a va putea bucura in liniste de,bucatarie, Electrolux a creat blenderul Powermix Silent, care are un nivel de zgomot de doar 80dB, fiind astfel de 10 ori mai silentios fata de media blenderelor de pe piata.Varsator

Pentru ca alimentatia te izbeste in plenul constiintei in acest sezon si vrei sa mai renunti macar pentru un sezon la tentatiile culinare care iti fac praf silueta si sanatatea, noua Delma la 1 kg. este o sursa pentru toata familia.

Delma 1 kg –alegerea ideala pentru intreaga familie

E greu sa multumesti toti membrii familiei atunci cand vine vorba de prepararea unei gustari delicioase. Copiii isi doresc ceva foarte gustos ce se prepara rapid, mamele isi doresc sa se mentina in forma consumand ceva usor, iar tatii sunt mereu in cautarea celui mai bun pret.

Noua oferta Delma este alegerea ideala pentru a multumi toti membrii familiei oferindu-le cele mai delicioase gustari. Incearca Delma 1 kg la cel mai avantajos pret.Pesti

Faci parte integranta din tabloul celor asuprite de recesiune, pe toate fronturile: esti la un pas sa clachezi de atatea griji si probleme si simti cum energia ti se scurge de la o clipa la alta. Caldura inabusitoare accentueaza si mai mult disconfortul, iar tu esti la pamant. Dar nu uita ca si caldura are atuurile ei: in niciun sezon inghetata nu a fost mai gustoasa ca vara aceasta, cand e gata sa iti racoreasca si trupul si mintea.

Mai multa inghetata, mai multa bucurie: mai mult Big Milk


Stim ca iubesti vara si micile placeri care dau savoare zilelor obisnuite. Nimic nu se compara cu o inghetata delicioasa si racoroasa intr-o zi de vara torida! Inghetata este una dintre micile placeri care iti aduce atat de multa bucurie si care te rasfata oricand ai pofta de ceva... buun!

De anul acesta, gama Big Milk de la Algida are un nou membru: Big Milk Caramel. Big Milk Caramel este aceeasi inghetata pufoasa, cu lapte din belsug si un strop de smantana cremoasa imbratisate de textura delicioasa a caramelului. Noul sortiment din familia de lapte Big Milk este disponibil in varianta la caserola (1000 ml) pentru a le putea oferi si celor dragi o fericire de caramel!

Fericirea amintirilor din copilarie: inghetata Napoca –pentru copiii de acum si de altadata

Cu Napoca, momentele copilariei iti sunt mai dragi si mai aproape ca oricand! Oricand ti-e pofta de ceva... cunoscut sau de o combinatie delicioasa de gusturi, ai de ales intre ciocolata, caramel, capsune, struguri sau lapte de pasare. Atat de bune incat nu ai vrea sa se termine niciodata, fiecare inghetata Napoca iti ofera bucuria copilariei. Scufita Rosie, Panda, White, Classic sau Lux te vor face sa te simti copil in fiecare zi si vor da o savoare deosebita plimbarilor in parc, pauzelor de la serviciu sau intalnirilor cu prietenii.

Vara aceasta, lasa-te prins in jocul aromelor din copilarie cu Napoca White, Lux sau Clasic. Acestea sunt o combinatie fina si cremoasa de inghetata cu glazura de ciocolata sau cu bucatele de alune trase in ciocolata care iti vor oferi momente de racoare si savoare pe gustul tau.
Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar