Bărbații au dezvăluit 9 semne prin care își dau seama că femeile îi plac

De în Dragoste & Sex 13 feb 2018

Femeile iubesc bărbații curajoși, dar trebuie să recunoaștem că acel prin pas venit din partea lor trebuie, uneori, încurajat și acest lucru ar trebui făcut destul de discret, pentru că atunci când prada este prea ușor de capturat, interesul scade.

Iată cum îi poți arăta unui bărbat că ești interesată de persoana lui și cum îi poți întări curiozitatea.

1. Zâmbește

Cercetătorii au demonstrat că bărbații iubesc o femeie zâmbitoare mult mai mult decât una care face pe misterioasa. Când zâmbești, transmiți bărbatului semnalul că ești fericită și îl poți face și pe el fericit, iar acest lucru te face irezistibilă. Deci zâmbește chiar și atunci când doar vorbiți la telefon, deoarece este ușor să simți starea în care se află cineva, chiar și de la distanță.

2. Arată-te interesată

Bărbații, ca și femeile, adoră ca cineva să fie interesat de persoana lor, deci pune-i multe întrebări despre hobby-urile, valorile, părerile și dorințele lui. Privește-l când vorbește și arată-te interesată de ceea ce spune. Dacă nu înțelegi nimic, să nu-ți fie rușine să-i mărturisești acest lucru, dar fi drăgută când o spui.

3. Cere ajutorul

Creează o situație în care să-l poți face să se simtă important și eventual puternic. Bărbații nu mai au prea multe astfel de ocazii, deoarece femeile au devenit foarte puternice și independente. O idee bună ar fi să-l rogi să-ți repare ceva în casă sau să-l rogi să te ajute să muți ceva ori să verifice sunetul care vine de la motorul mașinii.

4. Fii recunoscătoare

Dacă să-i ceri ajutorul este doar un apropo că-l placi, să-i mulțumești și să-i arăți recunoștința ta este un mod direct, dar elegant de a-i mărturisi sentimentele tale. Este și o șansă să-i faci complimente, lucru foarte important și apreciat de catre oricine. Nu spune doar „mulțumesc”, extinde totul la de ce îi mulțumești și cum nu te-ai fi putut descurca fără treaba lui perfect efectuată. Apropie-te de el, atinge-l subtil și privește-l în ochi, apoi invită-l la un pahar de vin.

5. Ajută-l să se simtă indispensabil

Lasă-l să știe că te simți foarte bine cu el și în siguranță. Spune-i cât de des poți că el este singurul care te face să te simți astfel, deoarece să protejeze o femeie este o calitate cu care s-au născut, deci când o activezi îl lași să înțeleagă că-l placi. Desigur, este destul de ciudat să vorbiți despre așa ceva fără vreun motiv, dar poți aborda subiectul rugându-l să te ducă acasă pe o zi ploioasă, pe motiv că nu ai umbrelă (chiar daca tu de fapt ai).

6. Fii directă

Se știe că bărbații nu prea prind aluziile, așa că dacă vrei să-l inviți la film nu-i spune pur și simplu că a apărut unul nou ci invită-l direct, ca din senin. Spune sincer și direct ceea ce vrei sau simți, cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te refuze, caz în care poți renunța la el ca să treci la următorul.

7. Fii persistentă

Când comunici cu un bărbat, mai ales cu unul pe care-l placi foarte mult, trebuie să fii persistentă în comportament, altfel îl induci în eroare. Se întâmplă adeseori ca femeile să fie prea misterioase și să se poarte diferit de la o zi la alta, iar bărbații să nu mai înțeleagă nimic și să cedeze nervos.

8. Nu încerca să-i devii prietenă

Când femeile încearcă să atragă atenția unui bărbat asupra lor, încep, uneori, să se comporte ca o prietenă: îi ascultă toate poveștile despre alte femei, îi dau sfaturi și se oferă să ajute, dar acest tip de comportament contravine dorințelor inițiale. Deci dacă te interesează cineva ca partener, nu încerca să construiești o amiciție. Fii perseverentă, cât se poate de directă încât să nu cazi în ridicol și clară, privește-l cu interes, comportă-te ca atare și vorbește cu el ca și când ai fi o femeie cu adevărat interesată de masculinitatea lui.

9. Folosește-ți ochii

Ochii sunt oglinda sufletului și o unealtă ideală pentru a-i arăta cuiva că ești interesată. Ochii unei femei nu exprimă, în mod normal, vreo emoție anume și bărbații își pierd repede interesul, dar mijește-ți un pic ochii și îi vei da de înțeles că-l analizezi.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi