6 lucruri pe care bărbații le iubesc mai mult la femei decât aspectul fizic

De în Dragoste & Sex 26 sep 2017

Sunt multe lucruri care atrag un bărbat către o femeie, doar că puțini le dezvăluie și aspectul fizic este doar unul dintre ele.

Poate fi greu de crezut, dar bărbații sunt mai sensibili și mai profunzi decât lasă la iveală. Iată în continuare ce îi atrage de fapt cel mai mult la o femeie.

1. Independența

Nici un bărbat adevărat nu vrea să te crească. Nu fii prea nevoiașă, dacă vrei să-l ai pe o perioadă mai lungă. Atâta timp cât te afli într-o relație, păstrează-ți identitatea și continuă să fii tu însăți, nu sta doar la mâna lui și nu face doar ce vrea el, când vrea el. Să fii într-o relație nu înseamnă să-ți transferi toate nevoile asupra bărbatului tău.

2. Sinceritatea

Într-o relație contează foarte mult încrederea reciprocă și aceasta se obține doar cu sinceritate deplină. Dacă îl minți vreodată, îi va fi mai greu să te creadă a doua oară. S-ar putea ca tu să ai impresia că minciuna este mică, dar în timp, se acumulează cu altele și sparge legătura dintre voi doi. Lipsa încrederii construiește un zid între voi și viitorul vostru comun. Asigură-te că toate interacțiunile voastre sunt din inimă, nu din obligație. Nu îi ascunde nimic mai mult decât cadoul de ziua lui, pentru că într-o bună zi tot va afla adevărul și atunci relația voastră se va destrăma.

3. Sprijinul

Chiar dacă societatea se așteaptă ca bărbații să fie puternici, vine o vreme când și ei au probleme. Când acest lucru se întâmplă, un bărbat vrea să știe că are la cine apela, că poate plânge pe umărul cuiva. Se așteaptă ca tu să fii acolo când lucrurile se complică, nu doar la bine. Trebuie să-l poți asculta în liniște, fără a-l judeca și să se simtă în largul lui cu tine. Chiar și așa, nu fii precum mama lui, care îl susține în absolut orice face sau zice, tu ești iubita lui.

4. Inteligența

Bărbaților le place să vorbească cel puțin la fel de mult ca femeilor și de aceștia caută pe cineva cu care să împărtășească ceea ce știu. Nu vor doar să vorbească singuri ci își doresc să aibă parte de o conversație inteligentă cu tine. Din acest punct de vedere, trebuie să fii în stare să înțelegi evenimentele de actualitate modernă și să poți purta o discuție mai lungă de o frază. Îți poți dovedi aceste abilități atunci când îi întâlnești prietenii sau familia, pentru că bărbații apreciază când femeile se înțeleg bine cu apropiații lor și pot porni o conversație cu oricine, oriunde, ca să prindă termeni noi din zbor.

5. Simțul umorului

Nu trebuie totul să fie extrem de serios între voi doi. Chiar dacă vrei să ai o relație serioasă, asta nu însemană că trebuie să fii mereu foarte serioasă. Dovedește că știi când să te relaxezi și când să râzi la o glumă bună, pentru că subiectele de discuție diferă. Bărbații vor să se destindă, să râdă și se vor apropia și mai mult de tine dacă le vei oferi acest lucru.

6. Gata mereu de acțiune

Celor mai mulți dintre bărbați le place aventura și caută pe cineva cu care să împărtășească acest lucru. Încearcă mereu să-i dai o posibilitate de a-și exprima spiritul aventurier din el, fă-l să se simtă un bărbat adevărat. Dacă partenerul tău își dorește ceva ieșit din comun susține-l, atâta timp cât nu-ți calci propria personalitate în picioare.

În concluzie, dacă arăți ca un super model foarte bine, dar asta nu este tot. Bărbații se uită în spatele machiajului, a formelor, a zâmbetului, a hainelor și a părului deosebit de frumos și văd peste toate aceste artificii.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian