Amanta de mătase

De în Tu si El. 21 mar 2016

Dacă tot există nuntă de argint, de aur, de safir, de diamant...de ce să nu fie în ton și să nu existe și amantă de mătase. Că de soțiile de bumbac se pare că se satură repede mai toți bărbații. Cine mai are nevoie doar de o nevastă?! Chiar dacă a fost îndrăgostit de ea și, zice el, tot o mai iubește, amanta tot amantă rămâne. Numele e generic, doar amanta se schimbă. Ea poate fi schimbată cel mai ușor. Și cel mai des. Doar există atâtea femei, pe ”toate drumurile”.

Dar cea mai ”stilată” amantă rămâne cea de mătase. Cea întreținută cu bani mulți, care îl așteaptă doar pe un el, îmbrăcată desigur, în mătăsuri. În lucruri scumpe, cu bijuterii scumpe, cu unghii lungi și cam atât. Ah, nu, să nu uităm și să nu-i răpim amantei, de mătase sau nu, ce are ea mai...deosebit: îndemânarea în...pat. Pentru că de ce să ții o amantă, dacă nu pentru amor?!

În definitiv, e și ăsta un mod de a trăi. E întreținută, da, și e femeia unui singur bărbat. Sau așa i se cere, i se impune, se supune, și acceptă. Trăiește o viață ușoară, și la propriu și la figurat. Nu trebuie să lucreze, nu își bate capul cu menajul, nu-i spală și nu îi calcă rufele. E un fel de nevastă fără acte și fără responsabilități casnice. Nu face nici copii, dacă nu e cazul. Și, de cele mai multe ori, nu e cazul, că de-aia e amantă. Asta dacă e fată ”deșteaptă” și nu vrea să-și complice viața, să se apuce să facă copii și să ajungă... o nevastă obișnuită. Adică, să fie detronată, să fie retrogradată din funcția ei de amantă de mătase. 

 

loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 noi