Acţiunea poluării la nivelul organismului şi modul în care poţi scăpa eficient de efectele ei negative

De în Sanatate 29 iul 2020

Detoxifierea este un subiect la modă, atât în rândul susținătorilor medicinei tradiționale, cât și pentru cei care preferă metodele alternative de curățare a organismului. Pe scurt, detoxifierea presupune curățarea organismului de substanțele nocive acumulate în corp de-a lungul timpului și anume: metale grele, toxine, radicali liberi, alergeni și multe alte elemente organice și anorganice care nu numai că nu ne aduc niciun beneficiu, dar dacă nu sunt eliminate periodic, contribuie la dezvoltarea diferitelor afecțiuni.

Studiile de specialitate au demonstrat faptul că peste 90% din bolile care ne complică viața și ne răpesc buna dispoziție se datorează acumulării în organism de substanțe toxice pe care le preluăm din alimentele, apa și aerul poluat pe care le consumăm.

 

Odată cu industrializarea, nici măcar mediul rural nu mai este ceea ce era odată și de aceea detoxifierea a devenit importantă indiferent de locul unde se trăiește. Chiar și la țară, se folosesc mai nou produse chimicale pentru creșterea recoltelor, apele sunt poluate de detergenți și săpunuri, iar mașinile, chiar dacă nu în număr la fel de mare ca la oraș, aleargă pe străduțe și ulițe, eliberând în aer gaze toxice. De asemenea, majoritatea locuințelor sunt la fel de tehnologizate și în mediul rural ca și în cel urban, motiv pentru care nici la țară nu mai poți spune că ești complet ferit de populare.

 

Cum ne afectează mai exact poluarea?

 

Poate că sună dramatic, dar aproape tot ceea ce mâncăm și bem, precum și aerul pe care îl respirăm, treptat, dar sigur, ne ucid. Pare greu de crezut că ceva practic invizibil cum ar fi chimicalele și substanțele toxice chiar poate avea un efect atât de grav asupra noastră, dar la fel ca în cazul virusului COVID-19, pe care nu-l vedem, dar care ne răpește libertatea corporală, privându-ne de aer, poluarea produce dezechilibre grave la nivelul organismului și în cazuri deosebite duce chiar la moartea individului.

 

Lăsând la o parte alte forme de poluare, doar poluarea aerului produce la nivel mondial peste 4.2 milioane de morți premature din care aproximativ 26.000 sunt doar cetățeni români. Mai mult, trăind într-un mediu poluat, un individ poate dezvolta diferite boli fizice și psihice, precum depresie sau anxietate, iar când gradul de poluare este mult prea accentuat, balanța emoțională se poate înclina către tendințe de suicid.

 

Aerul este plin de substanțe nocive care odată pătrunse în corp pot determina următoarele afecțiuni:

 

  • Particulele în suspensie PM2.5 cauzează sunt o cauză frecventă a atacurilor cerebrale;
  • Ozonul, particulele în suspensie PM, dioxidul de azot și dioxidul de sulf provoacă boli respiratorii;
  • Particulele în suspensie PM sunt una din principalele cauze ale bolilor pulmonare și a cancerului instalat la nivelul plămânilor;
  • Ozonul, particulele în suspensie OM și dioxidul de sulf provoacă boli cardiovasculare;
  • Dioxidul de azot contribuie la dezvoltarea bolilor hepatice și bolilor de sânge.

 

Acestea sunt doar câteva din substanțele dăunătoare din mediul înconjurător, iar dacă mai punem la socoteală și acțiunea chimicalelor din apă și alimente, ajungem la concluzia că planeta pe care trăim nu mai este de mult un loc sigur pentru sănătatea umană. Pe de altă parte, din fericire, există și metode de detoxifiere simple și la îndemâna oricui, pe care le pot încerca orice fel de persoane, indiferent de afecțiunile de care suferă și de gradul de poluare la care au fost supuse.

 

Cum se pot elimina eficient și sigur substanțele nocive din corp?

 

ZeolitSpectrum este avizat ca dispozitiv medical fabricat pe bază de zeolit pur, microactivat un mineral natural format pe cale naturală la contactul lavei fierbinți, cu apa mărilor și oceanelor, acum milioane de ani. Din punct de vedere al încărcăturii sale energetice negative, zeolitul are o proprietate unică în rândul substanțelor naturale, aceea de a se combina cu substanțele nocive încărcate pozitiv și a le elimina pentru totdeauna din organism.

 

În corpul uman, zeolitul funcționează în așa fel încât nu reacționează cu celulele corpului și nici cu nutrienții din alimente, atât de necesari pentru buna funcționare a organismului, motiv pentru care, administrat regulat, este cea mai bună metodă de detoxifiere și întreținere împotriva poluării. Zeolitul elimină cu succes efectele poluării, indiferent dacă este vorba de poluarea aerului, a apei sau a mâncării și redă starea de sănătate a întregului organism.

Nota Bene: ZeolitSpectrum contine singurul zeolit aprobat pentru administrare interna!

 

Articol susținut de Oblyo Digital Agency

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec