9 întrebări la care trebuie să știi răspunsul măcar după prima întâlnire

De în Single life 4 oct 2019

Orice relație începe cu o primă întâlnire, dar pentru a nu vă simți dubios tot timpul petrecut împreună, este bine să vorbiți puțin online sau la telefon înainte de a vă întâlni, ca să aveți de unde porni o conversație live.

Nimeni nu-ți poate garanta că prima întâlnire va decurge perfect, dar pentru a sparge gheața și a cunoaște cealaltă persoană, care oricum e emoționată și ea, poți porni de la:

1. „Care este mâncarea ta preferată? Dar băutura?

Această întrebare este potrivită mai ales dacă vă aflați deja într-un restaurant și poți afla astfel tot felul de informații despre cel care stă în fața ta, cum ar fi dacă are vreo alergie sau intoleranță alimentară.

2. „De unde ești?

Îi arată că te interesează persoana lui, fără a fi însă prea insistentă sau fără a-i invada intimitatea. Este o întrebare normală mai ales pentru că majoritatea oamenilor adoră locul de unde se trag și le place să împărtășească diverse obiceiuri de acasă.

3. „Îți plac mai mult câinii sau pisicile?

Animalele de companie sunt o parte foarte importantă din viața posesorilor, deci de exemplu, dacă tu ai un câine care nu suportă pisicile și el are un motan în călduri, viața voastră împreună poate fi compromisă. Cu atât mai mult dacă vreunul dintre voi are alergii la părul de animale.

4. „Ce ți-ai dori să încerci și tu?

La această întrebare există o mulțime de răspunsuri, iar fiecare dintre ele îți va oferi câteva indicii despre personalitatea cuiva și dacă sunteți sau nu compatibili. De exemplu, poate că amândoi vă doriți să încercați scufundări la mare adâncime sau săritul cu coarda elastică și orice activitate e mai plăcută în doi. Pe de altă parte dacă tu ți-ai dorit mereu să zbori cu elicopterul și el se teme și de zborul cu avionul, atunci relația va fi mai complicată.

5. „Ești mai activ dimineața sau seara?

Astfel poți afla dacă programele voastre se potrivesc, deoarece deși oamenii își pot schimba rutina de somn de dragul partenerului sau al unei călătorii, majoritatea se simt mai bine dacă adorm și se trezesc mereu la o aceeași oră. Gândește-te că este greu ca pe termen lung să faci constant sacrificii.

6. „Ce lucrezi și îți place ceea ce faci?

Poate că ai dat peste un doctor care a făcut 5 ani de facultate și acum salvează vieți sau poate ești cu cineva care doar speră ca într-o zi să câștige la loterie și până atunci locuiește cu părinții. Răspunsul la această întrebare te va lămuri dacă este sau nu un om muncitor. Salariul n-ar trebui să fie foarte important, dar deși banii nu vă aduc fericirea, ei o întrețin, motiv pentru care este foarte important să-i și placă ceea ce face, ca să poată și să vrea să contribuie la plata facturilor nu să se mute de pe spinarea părinților pe a ta.

7. „Pentru cine ai votat?

Trebuie să fii atentă cu această întrebare, deoarece politica este mereu un subiect delicat. Pe de altă parte, să aveți păreri diametral opuse în ceea ce privește viitorul președinte vă va aduce doar câteva certuri în plus.

8. „Cât de des îți vizitezi familia?

Poate că se văd o dată pe săptămână sau uită unii de alții cu lunile, iar din cauza circumstanțelor, unii oameni nu mai au deloc o familie și speră să-și facă una nouă. Pe de altă parte, alții nu vor să-și întemeieze niciodată o familie și vor să copiărească mereu, trecând de la o întâlnire la alta. Din răspunsul lui afli cât de apropiați vei fi.

9. „Ce carte ai citit ultima oară?

Cineva poate să nu fie un mare fan al lecturilor, dar poate avea alte hobby-uri interesante, iar dacă amândoi iubiți cărțile, veți avea cum să faceți schimb de păreri despre personajele principale și să vă recomandați unul altuia cărți mai mult sau mai puțin celebre.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct