7 moduri în care bebelușii îți înfrumusețează viața

De în Familie 11 iun 2019

Cuplurile își fac din ce în ce mai multe probleme când vine vorba despre aducerea pe lume a unui copil, motiv pentru care rata natalității a scăzut drastic în ultimul deceniu, iar femeile nu doar că se gândesc dacă este sau nu momentul potrivit pentru un copil ci reconsideră cu totul această „problemă”.

Dacă încă ai dubii în privința unei sarcini, citește acest articol și îți vei dori imediat un copil al tău.

1. Zâmbetul unui bebeluș face minuni

Dacă ai văzut vreodată un copil zâmbind, ai observat și că toată lumea in jur nu se poate abține să nu zâmbească. Zâmbetul lor este molipsitor și te binedispune imediat.

2. Bebelușii sunt ca un magnet

Adu un bebeluș într-o cameră și toată lumea se va strânge în jurul lui pentru a-l analiza. Nimic nu apropie mai mult oamenii, ca un copil fericit. Bebelușii creează legături pentru oameni, care în mod normal nici nu s-ar fi băgat în seamă reciproc.

3. Un bebeluș sparge gheața

Dacă ieși la plimbare cu un bebeluș, vei vedea cât de ușor se leagă prieteniile cu străini. Orice persoană se aporpie de tine, chiar și doar pentru a-ți spune cât de scump e copilul tău, este o posibilă legătură către un job sau o intrare mai ușoară la un medic și alte avantaje de acest gen.

4. Bebelușii te fac să fii nostalgică

Fie că bebelușii atrag străini sau prieteni și rude, este aproape un făcut ca discuția să nu ajungă către copilăria voastră și cât de mult s-a schimbat lumea de atunci. Este un mod minunat să îți aduci aminte lucruri de mult uitate.

5. Bebelușii sunt foarte comici

Când te simți sleită de puteri sau crezi că ai o companie total nepotrivită, copilul tău va găsi un mod de a te face cumva să râzi. Fie că scoate un zgomot amuzant, își face nevoile în cel mai zgomots mod cu putință, în cel mai nepotrivit moment sau pur și simplu se uită la tine cu o față ciudată, el știe cum să te scoată din starea ta depresivă.

6. Bebelușii nu judecă

Lor nu le pasă cum te îmbraci, câți bani ai, cum te machezi, unde ai făcut școala sau ce planuri de viitor ai, tot ceea ce-i interesează este dragostea pe care le-o arăți.

7. Bebelușii nu sunt pretențioși în privința lor

Ei sunt fericiți așa cum sunt, pentru că altceva nu cunosc deocamdată. Nu le pasă câți colăcei au la burtă, dacă le-a rămas lapte la gură sau dacă nu sunt spălați pe cap, ei adoptă o atitudine de mulțumire de sine și este o adevărată bucurie să vezi așa ceva, un suflet lipsit de griji. Toată lumea ar putea fi din când în când mai copilăroasă, pentru a putea fi mai fericită.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct