7 lucruri pe care tu și partenerul tău trebuie să le faceți înainte de a se naște copilul

De în Familie 1 mar 2019

Un copil vă va schimba viața pentru totdeauna. Nașterea lui este mai importantă decât nunta voastră sau mutarea la casă nouă, deoarece un asemenea eveniment își pune amprenta până și pe cele mai puternice cupluri.

Deși să fii părinte este greu, este și uimitor, pentru că dă vieții tale un nou sens și vă unește cum nimeni și nimic altceva n-a putut-o face. Cu toate aceste lucruri în minte, orice cuplu trebuie să facă anumite lucruri înainte de venirea pe lume a unui copil.

1. Lucruri practice

Cumpărați dinainte tot ceea ce vă trebuie, cum ar fi haine de copii, cărucior, scaun de mașină și construiți-le înainte de marele eveniment, pentru că atunci nu veți mai avea timp de mare lucru. Să alegeți toate aceste lucruri împreună vă va face să conștientizați ce se întâmplă în viața voastră și vă va uni într-un fel aparte. Ține cont de faptul că mulți parteneri se simt un pic lăsați pe dinafară în perioada sarcinii și dacă pot pune la punct camera copilului simt cumva că sunt de ajutor.

2. Petreceți timp de calitate împreună

Copilul poate avea oriunde între 2 și 4 kg, dar când vine pe lume vă ocupă mai tot timpul. În primele lui luni de viață, serile în oraș și întâlnirile romantice vor fi date uitării, așa că spune-ți-vă acum cât de mult vă iubiți și mergeți la cinema sau la plimbare în parc și la restaurantul preferat. Fiți un pic egoiști și bucurați-vă de aceste clipe!

3. Apreciați spontaneitatea și libertatea

Când ai un nou născut este imposibil să fii spontan, deci înainte să se nască viitorul vostru copil, faceți tot ceea ce vreți, tot ce vă trece prin cap în momentul în care vreți, nu mai amânați. Dacă vă sună un prieten să ieșiți în oraș, profitați de moment, dacă vreți o zi la spa, duceți-vă împreună, dar bucurați-vă de libertatea pe care încă o aveți.

4. Bucurați-vă de o zi de leneveală în casă

Ca părinte, e greu să mai ai o astfel de zi cel puțin până când copilul devine adolescent, așa că fă-ți acum rezerve de somn și uitați-vă împreună la toate serialele pe care le urmăriți, ca aceste momente să vă cimenteze relația.

5. Bucurați-vă de intimitate

Acest lucru poate însemna multe ore de sex în poziții clasice sau doar un masaj lung și o baie împreună, deoarece în ceea ce privește sexul, acesta va lipsi cel puțin șase săptămâni după naștere, iar timpul de relaxare petrecut împreună va lipsi cu desăvârșire.

6. Discutați despre stilul în care vă veți crește copilul

A crește un copil este un efort comun, care merge mult mai lejer când aveți același stil, așa că discutați ce idei aveți fiecare despre educația lui, dar începeți discuția cu alegerea unui nume care să vă placă amândurora.

7. Scrieți împreună o scrisoare copilului vostru nenăscut

Acesta este un mod extraordinar de a vă exprima emoțiile la început de drum în noua viață împreună. Spuneți-i cât de mult îl iubiți, ce planuri și speranțe aveți pentru el și de ce ați vrut să-l faceți. Această scrisoare va deveni comoara familiei și dovada dragostei pe care vi-o purtați unul altuia. Recitiți-o în fiecare an de ziua celui mic, ca să vedeți cât de emoționați erați și cum vi se schimbă în timp sentimentele.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...la casă nouă, deoarece un asemenea eveniment își pune amprenta până și pe cele mai puternice cupluri. Citește mai departe… Sursa: Feminis.ro...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iul