Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

7 electrocasnice pentru o gospo-diva sic

De în Casa & Gradina 2 iun 2009
Stiu, abia ti-ai renovat casa si nici macar nu au apucat sa se uzeze electrocasnicele achizitionate cu foarte putin timp in urma. Ba pe unele esti aproape sigura ca nici nu le-ai folosit. Insa nu faci fata tentatiei de a te bucura de cele mai noi si mai frumoase modele aparute la cele mai in voga firme producatoare de astfel de aparate si treci la vanat noutatile sezonului. Pana la urma nu numai hainele sunt in tendinte; si casa trebuie sa iti defineasca stilul si sa se plieze strict pe personalitatea ta. Afla cele mai sic oferte de vara!
Fie ca iti renovezi acum casa sau nu, noutatile in materie de electrocasnice te atrag, fie ca vrei, fie ca nu. Daca mai sunt si aparitii de senzatie, in sensul in care sunt si destepte, si frumoase si iti fac viata cat mai usoara in bucatarie, cedezi fara a opune nicio rezistenta, avand in vedere ca tu nu esti cea mai priceputa gospodina, iar bucataria este mai degraba un "accesoriu" care trebuie sa fie neaparat in tendinte. Si chiar daca gatitul si intretinerea casei fac parte dintre preocuparile si pasiunile tale, cu atat mai mult sunt sigura ca ai vrea un ajutor de nadejde alaturi de tine, care sa-ti aprecieze munca si timpul si sa-ti fie de un real ajutor.

Si eu sunt o persoana al carei ochi ramane intotdeauna marcat de lucruri noi, originale si creative. Imi place sa am grija de casa mea, sa am tot ce e mai bun in materie de electrocasnice si sa nu-mi lipseasca mai nimic din draga mea bucatarie. Nu reusesc intotdeauna sa-mi achizitionez cele mai in voga aparate electrocasnice, dar imi place sa le analizez bine si, cand am posibilitatea, sa actionez intocmai pentru a le achizitiona. Daca mai sunt si "inteligente", atunci m-au cucerit pe loc.

1. Frigider "haute-couture"

De data aceasta, fascinatia unui design unic a fost incomensurabila la vizualizarea unora dintre cele mai la moda frigidere de la Samsung.

Inzestrata cu cele mai avansate tehnologii si cele mai avantajoase functii, frigiderele din seria H de la Samsung posteaza un design floral atractiv. Designul special al acestor frigidere este rezultatul cooperarii dintre Samsung si renumitul studio O&L (Osborne and Little) ce dezvolta proiecte unice pentru clienti importanti precum Familia Regala Britanica si celebritati din lumea intreaga. Ornamentarile florale cu lalele au fost apreciate de experti si clienti pentru combinatia perfecta dintre stilurile clasic si modern.

Seria H dispune de tehnologia exclusiva Samsung Twin Cooling System, care permite frigiderului si congelatorului sa fie controlate separat si elimina transferul de aer  intre compartimente. Astfel, frigiderul asigura nivele adecvate de umiditate pentru legume proaspete, iar congelatorul pastreaza aroma naturala a alimentelor, fara a amesteca mirosurile. Tehnologia Cool Select Zone permite personalizarea side-by-side-ului (aparat frigorific in care frigiderul si congelatorul sunt separate si puse unul langa celalalt si au sistemul de racire no frost), asigurand adaptarea temperaturii din zona dorita la diferitele nevoi si gusturi.

2. Friteuza da acum raportul sanatatii: 1 lingura ulei pentru 1 kg de cartofi

Producatorii de electrocasnice au luat de aceasta data in seama cele mai importante cerinte din domeniul nutritiei si au hotarat ca si tehnologia trebuie sa tina pasul cu efortul multor specialisti de a lupta impotriva obezitatii. Si-au unit fortele si au reusit sa dea nastere unor aparaturi revolutionare, de ultima ora, care au grija de colesterolul nostru. In aceasta categorie se inscrie si noua friteuza Actifry de la Tefal, care "ia apararea" cartofilor prajiti si ne demonstreaza ca acestia pot fi si sanatosi.

Asadar, inedita friteuza iti pregateste cartofi pai cu un continut de grasime de doar 3% fata de 16% a celor pregatiti in friteuzele clasice sau in tigaie. O singura lingura de ulei este suficienta pentru 1 kg de cartofi pai. Aerul cald circula, patrunde perfect si prajeste uniform alimentele aflate in interiorul aparatului de gatit. Cu Actifry mananci sanatos, gustos si nu renunti la ce iti place. Amenintarile precum colesterolul sau kilogramele in plus raman undeva departe de tine, atunci cand pregatesti masa.

Legumele prajite crocant, carnea fripta savuroasa al carei miros se raspandeste ademenitor, crevetii fripti crocant si fructele, toate aceste delicii culinare, ce nu pot lipsi din dieta noastra se pot prepara cu acest mic secret din bucataria ta.

3. Vitacuisine - si un nou gust ia nastere


A gati sanatos echivaleaza, cel putin uneori, cu gustul consacratei mancari de spital: interdictiile nu mai inceteaza: sare putina, fara condimente, fara sosuri, neprajit, etc. Si atunci cu ce mai ramanem? Cu ceva fad, fara gust, inodor, insipid. Si cand auzim de mancare pregatita la aburi, avem exact aceeasi senzatie. De acum insa, Tefal reinventeaza si "preda" fara drept de apel o noua materie in gastronomie, dieta, sanatate si orice alt domeniu: "gustul delicios si hranitor la aburi".

Asadar, noul aparat Vitacuisine, cu sistemul Vitamin+ reprezinta cea mai buna modalitate de a gati gustos la aburi, pastrandu-se vitaminele alimentelor tale preferate. Prin activarea functiei Vitamin Plus timpul de fierbere se reduce, temperatura nu depaseste 100°C, ingredientele nu intra in contact direct cu lichidele, iar mancarea astfel preparata are un continut mai mare de vitamine si fibre. O cantitate de 500 g de broccoli - minunata leguma verde, pregatita in Vitacuisine isi pastreaza pana la 100% din vitamina B9, 86% din vitamina C, si 91% polifenol. Astfel, Vitacuisine nu deterioreaza ceea ce ne ofera mai bun natura: vitaminele si antioxidantii naturali.

Vitacuisine este asul tau din bucatarie, prietenul familiei si cel care are grija de sanatatea voastra zilnica. De acum inainte ai o solutie delicioasa la indemana ta, ce are ca scop pastrarea sanatatii si evitarea surplusului de kilograme.  4. Cuptorul tau cu microunde poate fi o "bijuterie"

Designul cuptorului cu microunde GE82Z-WP de la Samsung se remarca prin continuitatea si armonia liniilor, designul floral discret transformandu-l intr-un obiect de design necesar in orice bucatarie.

Interiorul cuptorului este fabricat din email ceramic, strat protector impotriva zgarieturilor, care asigura o durata de folosire indelungata, dar si o curatare foarte simpla dupa utilizare. Functia de autocuratare prin aburi asigura igienizarea interiorului cuptorului, facilitand in acelasi timp eliminarea petelor de grasime fara necesitatea utilizarii detergentilor. Cuptorul cu microunde GE82Y+WP este disponibil in doua variante de capacitate (23L si 28L) si joaca perfect rolul de accesoriu care sa completeze o cina cu stil.

5. Masina de spalat tine pasul cu... tehnologia

Masina de spalat a devenit o parte din casa. Nu exista casa fara un astfel de produs in nicio casa si este mai indispensabila decat multe alte electrocasnice pe care ni le achizitionam de multe ori din diverse mofturi. Stau si ma intreb: ce ne-am fi facut daca nu s-ar fi inventat acest aparat inteligent care "dezmiarda" mult mai bine rufele decat am fi facut-o noi cu propriile manute! Si nici nu cred ca ne-am fi dorit ca o data sau de doua ori pe saptamana sa fim chemate la apel de rufele murdare.

Nu numai ca s-au "nascut" din mainile unui inventator iscusit, dar au fost si reinventate, astfel ca noile masini de spalat compacte Arctic cu ecran LCD sunt ideale pentru cei aflati in cautare de solutii economice pentru spatiul de acasa. Au o adancime de doar 45 de centimetri, ceea ce inseamna ca se pot instala pana si in cele mai mici bai si holuri, lasandu-ti mai mult spatiu liber in casa. In plus, afisajul digital cu LCD si cele 20 programe de spalare fac pperarea cat se poate de usoara, chiar si pentru cei mai putin experimentati  intr-ale gospodariei.

Cu noile masini de spalat cu afisaj LCD nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta consumului de electricitate, nici in privinta eficientei de spalare, fiind aparate din clasa energetica A+, respectiv clasa de eficienta spalare A.

6. Painea cea de toate zilele si de toate... gusturile

De acum nu mai esti "inchistata" intre cele cateva optiuni de paine de la alimentara din coltul strazii si nici nu mai este nevoie sa cauti painea ta preferata prin x magazine in care oricum ori o gasesti fie prea veche, fie nu o gasesti deloc. De ce? Pentru ca tie iti place aia cu arome, seminte, cereale integrale so daca se poate sa fie si neagra ar fi super, ceea ce nu se gaseste nici intr-o multime de variante si nici in toate magazinele. Ai spune ca gusturile tale nu se pliaza pe raportul de cerere/oferta de pe piata.

Sa stai sa framanti zi de zi acasa parca nu iti vine si nici timp pentru asa ceva nu ai, de aceea Moulinex a facut pe gustul tau un aparat senzational, care-ti satisface orice dorinta legata de paine. Aparatul  nu numai ca te lasa sa iti pregatesti painea dupa propriul gust, dar este atat de inteligent incat iti pregateste painea fix in primii zori ai diminetii, pentru a savura micul dejun cu paine calda si sanatoasa. Nu trebuie decat sa pui ingredientele si sa il programezi pentru ca painea ta sa fie gata a doua zi. Eh, recunosti acum gustul de paine proaspata, facuta in casa, ca la bunica? Aceeasi senzatie o ai cu un astfel de aparat, numai ca efortul de prepararare este minim. Si ce mai pui ca e si in trend sa ai un astfel de aparat!

7. Ultimate Autoclean - o ultima sansa pentru cele care urasc calcatul


Nu cred ca exista femeie careia sa ii placa sau sa faca vreo pasiune din a calca haine. Daca de gatit sau de intretinut casa mai putem vorbi in materie de mici hobby-uri sau pasiuni, calcatul este unul dintre cosmarurile gospodinelor. Nu-i asa ca te enervezi cand ti se lipeste talpa fierului de calcat de materialul prost sau cand abia reusesti sa o scoti la capat cu o parte a respectivei haine si deja se sifoneaza. Si cutele alea rasfatatea care nu se aplatizeaza de nicio culoare, si maldarul de haine care nu se mai termina si care areascuns in el cateva camasi care iti "cresc" tensiunea numai la gandul ca trebuie sa le calci? De astea ce mai zici? Stiu, si in cazul mau calcatul este o misiune rarisima printre activitatile casnice.

Tefal a lansat cel mai inteligent fier de calcat, Ultimate Autoclean – echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial: talpa Autoclean Catalys. Marele avantaj al acestui fier de calcat se refera la actiunea sa de autocuratare, ceea ce asigura o calcare mai usoara zi dupa zi, pentru o perioada mai lunga decat fiarele de calcat traditionale. Spre deosebire de acestea, Ultimate Autoclean nu necesita curatare cu clor. Talpa se curata singura, motiv pentru care alunecarea ramane perfecta timp indelungat.

Cel mai adesea calcarea este ingreunata din cauza urmelor de murdarie de pe talpa, create prin acumularea particulelor mici de fibre. Tehnologia ce sta la baza sistemului de autocuratare al Ultimate Autoclean este stratul exclusiv de paladiu de pe talpa, cunoscut pentru proprietatile sale catalitice la temperatura. Urmele de murdarie de pe talpa sunt transformate in abur prin oxidarea catalitica, sub efectul temperaturii.

In afara de avantajul evident oferit prin actiunea de autocuratare, Ultimate Autoclean se bucura de toate proprietatile unui fier de calcat de ultima generatie si chiar mai mult. Acesta beneficiaza de 8 programe speciale pentru bumbac, lana, matase, in, jeans, sintetice etc. Caldura si aburul sunt reglate conform materialului ales printr-o singura setare: AutoSteam, cu fereastra mare de control pentru acuratete. Iar pentru inlaturarea cutelor dificile, Tefal a pregatit functia Power Jeans si un jet de abur de 150g/min.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

valentina bloanta (09.08.2011, 11:10)
Vitacuisine de la Tefal este aparatul pe care visez sa-l am.Este un adevarat prieten al familiei care are grija de sanatatea noastra.Prin gatirea la aburi nu deterioreaza vitaminele si antioxidantii naturali din legume si fructe.
Răspunde-i
elena chirila (07.08.2011, 09:35)
Friteusa de la Tefal este senzationala.Cu doar 1 lingura de ulei in cartofii prajiti nu-mi mai fac griji pentru kilogramele in plus.
Răspunde-i
Cristina Victoria Tudor (01.08.2011, 23:05)
De mult imi doresc friteusa cu doar o singura lingura de ulei, dar pana acum am gasit tot timpul alte lucruri mai importante de cumparat
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr