12 trăsături de personalitate cărora nimeni nu le poate rezista

De în Dragoste & Sex 30 oct 2017

Toată lumea vrea ca partenerul de viață să aibă anumite trăsături de personalitate și acest lucru este valabil chiar dacă nu recunoaștem.

Posesorii acestor calități te fac să te simți bine, în siguranță și să fii fericită.

1. Autosuficiență

Oamenii autosuficienți nu se compară cu ceilalți, nu se bazează pe opiniile celorlalți și nici nu-și transferă sentimentele asupra partenerului. În loc de a se pierde pe sine într-o relație, ei o întăresc prin propriile planuri și vise. Sunt încrezători în forțele proprii și iau alegeri responsabile.

2. Onestitate

Oameni sinceri nu se tem să spună adevărul. Sunt sinceri atât cu cei din jur, dar și față de ei înșiși și este o mare plăcere să ai de-a face cu aceștia, pentru că te înțelegi ușor cu ei. Poți avea încredere în ei, deoarece un partener sincer nu te trăda niciodată, ceea ce este de neprețuit.

3. Încredere

Este foarte important să ai încredere în partenerul tău, indiferent că este vorba despre ceva minor sau despre lucruri mai importante. Orice relație se destramă fără încredere și devine o tiranie. Dacă ești într-o relație stabilă, ar trebui să te simți în siguranță și confortabil, iar încrederea este un ingredient foarte important al dragostei.

4. Interesul pentru tine

Pentru a păstra vie relația voastră, trebuie să flirtrați mereu și să vă faceți mici surprize neașteptate sau să vă implicați în conversații intime, totul ca să puteți avea parte de ceva pasiune. Cineva care se arată interesat de persoana ta și își dorește să te aibă mereu prin preajmă, este foarte apreciat drept partener romantic.

5. Sensibilitate

Aici este vorba despre abilitatea de a simți ce simte și celălalt, este vorba despre un pic de empatie, pentru a putea vedea frumusețea lumii înconjurătoare prin ochii celuilalt. Să vă puteți bucura de strălucirea soarelui împreună sau de frunzele arămii de toamnă, vă face să fiți mai apropiați și să trăiți cu mai multă pasiune. Dacă găsești o astfel de persoană ar fi bine s-o păstrezi.

6. Sprijinul

Toată lumea vrea să se simtă sprijinit în ceea ce face și este important să știi că nu te va lăsa la prima greutate pe care o întâmpinați și că va fi lângă tine orice s-ar întâmpla. Trebuie să fiți o echipă și să decideți de comun acord tot ceea ce vă privește pe amândoi.

7. Loialitate

Trebuie ca sentimentele voastre să nu se schimbe de la o zi la alta și să vă fiți fideli unul altuia, fără a vă trăda propria personalitate. O persoană care ține la valorile sale morale și are un set de reguli foarte bine pus la punct în ceea ce privește relația pe care o are, este de prețuit.

8. Simțul umorului

Simțul umorului vă ajută să depășiți problemele minore și să treceți peste orice neînțelegere, în plus, vă face viața mai frumoasă. O personă care are simțul umorului și poate face haz de necaz are un intelect dezvoltat și poate iubi mai ușor.

9. Răbdare

Este o artă să reziști singură în casă fără a-i face reproșuri când ajunge. Înțelepciunea unui asemenea partener, care poate răbda multe, face mari minuni.

10. Optimism

Este foarte plăcut să fii în preajma cuiva care emană fericire prin toți porii și care știe cum să vadă binele din oricine și orice situație, pentru că așa vă puteți bucura de fiecare moment. Cu un astfel de partener, orice problemă pare insignifiantă, deoarece un optimist îi inspiră pe alții să nu se dea bătuți niciodată.

11. Bunătate

Nimeni nu-și dorește să aibă alături pe cineva rău și morocănos, din contră, dacă nu te superi din nimicuri, dacă ierți micile greșeli și știi să faci compromisuri și râzi mereu sincer cu căldură și bucurie, vei fi mult mai apreciată. O persoană bună la suflet și amabilă este o adevărată comoară.

12. Iubire

Este absolut necesar să simți că ești iubită. Când cineva aproapiat ție se poate exprima liber în preajma ta și vrea să fie cu tine indiferent de situație, vei dori să fii un super erou pentru acea persoană.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct