5 semne că partenerul tău are probleme cu intimitatea

De în Dragoste & Sex 30 iun 2017

Intimitatea poate însemna mai multe lucruri, în funcție de persoana cu care vorbești. Totuși, cel mai comun înțeles al ei este posibilitatea cuiva de a fi apropiat de altcineva, de obicei de sex opus, cu care să împărtășească aceleași sentimente și emoții.

La fel ca orice altă trăsătură psihologică, aceasta lipsește la multe persoane, pentru că le este greu să fie într-o relație adevărată, care presupune implicare și apropiere, deci este important ca tu și partenerul tău să rezolvați orice probleme legate de intimitate cât mai devreme apar acestea, pentru a evolua frumos în cuplu.

Vezi mai jos dacă iubitul tău întâmpină vreo problemă în acest sens.

1. Oamenii cu probleme de intimitate își exprimă cu dificultate sentimentele. Deci chiar dacă partenerul tău de viață te iubește, nu te aștepta de la el să ți-o spună prea des, chiar dacă sunteți împreună de ceva timp. Dacă deja este soțul tău, atunci nu va fi prea romantic și va lua viața voastră împreună ca atare.

2. Cei care întâmpină dificultăți în relația intimă au un istoric al relațiilor nu tocmai promițător. Nu vor dori să vorbească despre asta, dar dacă insiști puțin, vei afla că relațiilor lor din trecut s-au încheiat dezastruos, poate chiar din cauza infidelității.

3. Ei iubesc să își facă noi relații în loc să se confrunte cu problemele din actuala și nu luptă pentru dezvoltarea parteneriatului ci renunță la primul obstacol. Aceștia au o predispoziție la a avea mai multe relații în același timp, ca instrument de rezervă, deci sunt deseori infideli, pentru că le place adrenalina de la începutul unei noi relații. Când fluturii din stomac încep să se liniștească încep și ei să caute altceva.

4. Sunt într-un fel reci din fire și păstrează distanța, într-o relație se implică foarte puțin spre deloc. Te vei trezi de multe ori că nu știi ce gândesc sau ce simt, tocmai pentru că nu ați reușit să legați o prietenie prea mare.

5. Monogamia este un concept străin pentru persoanele care au probleme cu atașarea emoțională și intimitatea profundă, deci sunt predispuși la a înșela pe oricine, deoarece nu au o stabilitate a lor. Nu li se pare ciudat sau greșit să ai mai multe relații în același timp și deși nu se implică în nici o relație cu totul, vei putea discuta cu aceste persoane despre absolut orice, oricând, oriunde, pentru că nu prea au limita bunului simț și nu consideră nimic ca fiind inadecvat, deoarece simt același grad de apropiere față de oricine. Asta se întâmplă și pentru că, de obicei, își atrag victimele de pe site-urile de socializare, iar în online oamenii au tendința să mintă sau să fie mai liberi, simțindu-se protejați de ecran.

O relație cu o astfel de persoană este foarte dificilă, deși nu un caz pierdut.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 oct