6 moduri originale în care să aşezi fotografiile în casa ta

Odată cu apariţia camerelor digitale şi a telefoanelor inteligente, am adunat efectiv o colecţie de mii de poze.

Dacă nu ai încă o idee despre cum ai putea să pui în evidenţă toate acele amintiri frumoase pe care le-ai surprins de-a lungul anilor, îţi prezentăm 6 moduri originale în care să aşezi fotografiile în casa ta.

PĂTRAT

Cea mai simplă metodă în care poţi aranja fotografiile este în rame separate care împreună formează un pătrat mare cu amintiri.

p

Trebuie să ţii minte că toate ramele trebuie să fie de aceleaşi dimensiuni şi în aceeaşi culoare, pentru ca fotografiile să atragă atenţia aşa cum ţi-ai propus de la bun început.

111

Poţi alege să aşezi pe pereţi fotografii color sau alb-negru, în funcţie de decorul încăperii în care vrei să le scoţi în evidenţă.

GALERIE

Aceast stil implică folosirea mai multor mărimi de rame care să fie aşezate dezordonat şi la final să formeze o ordine a amintirilor tale, Aşază ramele mai mari în mijloc şi pe măsură ce te îndrepţi spre exterior, aşază-le pe cele mai mici astfel încât să păstrezi o armonie.

g

Acest stil merge foarte bine cu rame cu acelaşi design, dar de culori diferite. Jucându-te cu culorile poţi atrange atenţia asupra celor mai importante fotografii.

ga

Totuşi, cea mai bună alegere este cea cu rame negre, pentru că se integrează perfect în orice tip de decor.

MOZAIC

Creează cu ajutorul ramelor foto un pătrat sau un dreptunghi în interiorul căruia să plasezi cele mai frumoase amintiri ale tale. Este un stil destul de pretenţios, dar rezultatul final va fi întotdeauna impresionant.

mo

Poţi folosi fotografii cu teme diferite, dar este recomandat să păstrezi mai degrabă o notă comună între scenele pe care le expui. De asemenea, nu ar fi o idee rea să creezi mozaicul în concordanţă cu designul camerei.

moz

SPIRALĂ

Cu acest design, aşază cele mai importante imagini în centru, iar pe celelalte pe margine. Dacă ramele din mijloc sunt mai mari decât restul, vor atrage în mod natural atenţia mai uşor.

spi

De aceea, este mai bine să aşezi cele mai importante şi impresionante fotografii acolo. Acest stil creează instant o încăpere călduroasă şi primitoare.

spir

FOTOGRAFII PE RAFT

Rafturile sunt ideale pentru suveniruri, vase sau cărţi, dar şi pentru tablouri foto. Poţi cumpăra, de asemenea, rafturi special create pentru rame foto, astfel încât să eviţi căderea acestora.

foto raft

Pentru persoanele care mută constant lucrurile prin casă, această variantă este ideală pentru punerea în evidenţă a fotografiilor, de vreme ce este foarte uşor să schimbi fotografiile cu altele noi.

raft

CRESCĂTOR

Este un stil ideal pentru pereţii de lângă scări şi pentru alte zone ale casei care au rămas nedecorate. Ţine totuşi minte să aşezi aici cele mai importante fotografii, pentru că vor fi privite cu siguranţă de fiecare persoană care îţi trece pragul casei.

crescator

crescator

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 oct