10 lucruri depăşite pe care trebuie să le înlocuişti imediat în casa ta

În comparaţie cu tendinţele în modă, cele în materie de design interior se menţin pentru o perioadă mai lungă de timp.

casa

Unii dintre noi ştim când este momentul să înlocuim anumite lucruri din casele noastre, doar că aşteptăm clipa perfectă pentru a produce schimbarea.

Tu ştii ce lucruri depăşite ai în casă? Iată 10 dintre obiectele pe care trebuie să le înlocuişti imediat în casa ta.

Tablourile inspiraţionale

Cu toţii vrem să ne simţim optimişti, dar fără supărare, tablourile inspiraţionale trebuie înlocuite imediat în casele tuturor. Acestea nu fac decât să ne ducă cu gândul la dormitoarele studenţilor anilor 2000.

În locul acestor tablouri, investeşte în artă inspiraţională. Spre exemplu, alege un tablou care sugerează măreţia şi atingerea absolutului.

Trofeele

Chiar dacă locuişti undeva la marginea pădurii, iar tatăl tău este un vânător veritabil, trebuie neapărat să renunţi la trofee, indiferent de tip. De acum, este momentul să le ascunzi în cutiile cu amintiri din debara.

Ele pot fi înlocuite cu decoraţiuni DIY din pene, bile sau din lemn. Acestea sunt nemuritoare şi te ajută pur şi simplu să te relaxezi.

Biroul aglomerat

Îţi place să citeşti, cui nu-i place. De asemenea, petreci nopţi întregi studiind, dar acesta nu este un motiv ca biroul personal să fie veşnic aglomerat.

Aruncă tăvile vechi şi bibelourile de pe vremea bunicii şi înlocuieşte-le cu decoraţiuni feng shui, precum broasca ţestoasă, Statuia lui Buddha sau o fântână de interior în miniatură.

Borcanele DIY

Este drept, au fost în tendinţe la nunţile din această vară, dar este momentul să renunţi la ele şi să oferi acest sfat oricui vezi că încă le foloseşte.

Înlocuieşte-le cu vasele din ceramică. Nu trebuie să investeşti în zeci de vase, ci în unele colorate, frumoase, care îţi captează imediat privirea.

Covoarele din blană

Acestea sunt cele mai călduroase, dar nu uita că se murdăresc extrem de repede şi strâng praf şi bacterii ca niciun alb obiect din casa ta.

Optează pentru covoraşe colorate din lână, care vor oferi un aspect călduros încăperii tale, dar o vor şi însenina de îndată.

Scaunul fantomă

Este drept, în prima parte a anului 2015 era o piesă de rezistenţă în materie de design interior, dar vremea i-a trecut.

Înlocuieşte-l cu scaunul clasic din lemn. Cu siguranţă, lemnul nu va ieşi niciodată din tendinţe şi este mult mai rezistent decât un scaun din plastic transparent.

Pernele decorative cu dungi

Dungile nu sunt la modă în acest sezon în materie de design interior. Mai mult decât atât, acestea îţi obosesc extrem de mult vederea.

Optează pentru perne decorative de impact, în culori calde sau în culorile toamnei, care să îţi oferă căldura şi liniştea de care ai nevoie.

Covoarele cu dungi alb-negru

Nimeni nu trebuie să deţină un asemenea covor. Renunţă la el de îndată!

Dacă nu vrei să renunţi la covoarele cu modele, optează pentru unele în culori neutre, care să se integreze perfect în decorul casei tale. Spre exemplu, un covor cu forme hexagonale, cu portocaliu, alb şi albastru, este o alegere inspirată.

Draperiile cu păsări

Este alegerea fiecărei persoane să îşi agaţe la ferestre orice fel de draperii, dar cele cu păsări sunt chiar greu de privit.

Poţi alege o draperie în culori pale, precum roz pal, lila sau piersică sau chiar pentru draperii cu imprimeuri, dar care să nu conţină sub nicio formă păsări.

Plantele suculente

Desigur, sunt cele mai rezistente plante şi pot fi întreţinute cu uşurinţă, dar mai bine renunţi la ele, pentru că îţi dau senzaţia de frig, tristeţe şi ariditate.

Adu în casa ta plante colorate. Poţi opta pentru cele de ghivechi sau pentru unele pe care să le aşezi în vază în casa ta.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian