5 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să te întâlneşti cu o Fecioară

Zodia Fecioarei este între 23 august-22 septembrie, iar când o Fecioară se îndrăgostește ea devine arogantă și încăpățânată, făcând orice ca să fie cu persoana pentru care a făcut o obsesie.

Pentru această zodie, cea mai bună pereche este Taurul, alături de care formează un cuplu foarte dinamic, iar compatibilitatea contează foarte mult când vine vorba despre o relație pe termen lung, când pentru a-ți menține relație trebuie să știi cât mai multe despre partenerul tău.

1. Nu-i spune unei Fecioare să se grăbească

Pur și simplu nu-i spune că pierde timpul și să se grăbească, deoarece Fecioarelor le ia mai mult timp să se pregătească sau să facă ceva pentru că se gândesc la toate posibilitățile înainte să acționeze. Răbdarea este esențială în astfel de cazuri, așa că lasă-ți partenerul să se desfășoare în voie, deoarece dacă îți păstrezi calmul și nu te grăbești, vei ajunge să înțelegi până la urmă cum funcționează treaba.

În plus, toate Fecioarele au nevoie de dovezi de dragoste și atenție constantă, deci dacă trece o zi și nu verifici ce face s-ar putea să creadă că nu îl mai iubești, dar pregătește-te ca dacă îl placi cu adevărat să înduri multe ruperi de ritm.

2. Scopul vieții unei Fecioare este perfecțiunea

Fecioarele analizează totul îndelung, deoarece vor ca lucrurile să fie cât mai aproape de perfecțiune, chiar dacă știu foarte bine că de fapt de fapt așa ceva nu există. O Fecioară vrea întotdeauna ca primul sărut cu cineva nou să fie un moment sublim, pe marginea unui lac sau pe un acoperiș, așa că nu încerca să creezi amintiri durabile pe bancheta din spate a unui taxi, deoarece Fecioarelor le place să aștepte momentul potrivit și să scoată romantismul din oameni. Chiar dacă plănuiești o mare surpriză, asigură-te că totul este pus la punct și nu intra în polemici pe această temă cu o Fecioară, deoarece nu le place să se certe, dar dacă o fac ajung să câștige. Cu toate acestea, nu își vor impune forțat punctul de vedere, chiar dacă consideră mereu că au dreptate.

3. Fecioarele sunt foarte auto-critice

Trebuie să fii pregătită mereu să faci față criticii de sine a partenerului tău și chiar dacă urmezi protocoalele unei relații și îi faci uneori complimente, fii pregătită să nu ți le accepte. Totuși, ca să fii sigură că apreciază ceea ce zici, trebuie să repeți un lucru de mai multe ori și să insiști, de exemplu, că arată bine, că miroase bine, că-i stă bine o cămașă și alte asemenea, deoarece cu siguranță îi va plăcea să îi faci complimente, chiar și în pat. Deci de fiecare dată când partenerul tău născut în zodia Fecioară te întreabă cum arată sau cum e cina pe care ți-a pregătit-o special, spune-i că totul este perfect, deoarece este întotdeauna în căutare de apreciere și îi place să i se zică faptul că cineva este mândru de el. Fii mereu alături de el și observă micile detaliile pe care merită să i le complimentezi.

4. Fecioarele observă orice detaliu

Fecioarele sunt atrase de orice detaliu și dacă vrei să le faci fericite trebuie doar să le arăți lucruri mici, care în mod normal ar trece neobservate. Deci dacă iubitul te întreabă ce ai mâncat la prânz, ai face bine să-i descrii mâncarea ta cu lux de amănunte dacă vrei să fie impresionat, deoarece cu siguranță vrea să știe absolut totul. De exemplu, dacă îi spui că ai fost cu o proetenă în oraș, va trebui să-i spui de ce, cu cine anume, ce ați făcut și ce ați discutat, deoarece Fecioarele sunt destul de geloase și posesive. Dacă menționezi pe cineva de la muncă și pe urmă nu mai vorbești despre respectiva persoană, el te va întreba mai multe. În plus, nu încerca să păstrezi un secret în casă, deoarece poate ieși urât dacă află partenerul, așa că fă-l să-ți fie persoana căreia i te destăinui, cel mai bun prieten, amantul perfect și colegul de apartament și hrănește-i încrederea în tine și în el împărtășindu-i totul.

5. O Fecioară își cunoaște adevărata valoare

Dacă ți se pare că se umflă în pene este doar o deghizare, deoarece Fecioarele sunt de fapt foarte modeste și respectă pe toată lumea. Nu se consideră cea mai bună persoană din lume, doar că aceasta este impresia pe care o lasă adesea celor din jur. Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot fi narcisiste, pentru că vor doar să li se acorde atenția cuvenită, decii fii un ascultător bun și oferă-te să le fii la dispoziție oricând. Dacă partenerul tău îți povestește despre ziua avută, ascultă-l liniștită până la capăt și dacă s-a certat cu cineva, fii de partea lui. Fecioarele sunt iubitoare și loiale, deci dacă ai pus mâna pe una, păstreaz-o și las-o să-ți împărtășească totul.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi