Nu ţi-a răspuns la mesaj? Află DE CE, în funcţie de zodia lui

Aştepţi cu nerăbdare un mesaj de la partener sau de la un prieten şi acesta întârzie să apară? Află ce l-a determinat să nu îţi răspundă, în funcţie de zodie.

Berbec

Dacă mesajul tău a rămas fără ecou, înseamnă că probabil ai spus ceva ce nu i-a picat bine nativului Berbec, motiv pentru care alege să se abţină de la comentarii acide.

Taur

Dacă nu răspunde la mesaj, înseamnă că probabil trage un pui de somn sau este ora mesei. Nativul Taur nu poate sări peste somnul de frumuseţe, iar dacă nu se hrăneşte corespunzător, devine irascibil. Nu-i de mirare că nu vrea să fie deranjat şi nu răspunde.

Gemeni

Dacă nu ţi-a răspuns, fie conversaţia îl plictiseşte, fie pur şi simplu consideră că nu meriţi timpul investit în scrierea unui răspuns.

Rac

Înainte de a intra în panică, aruncă un ochi la ceas. S-ar putea să fie trecut de ora lui de culcare, aşa că îţi va răspunde a doua zi.

Leu

Pentru ca nativul Leu să ia în considerare varianta unui răspuns, trebuie să te considere suficient de interesant. În caz contrar, va amâna conversaţia cât mai mult posibil.

Fecioară

Dacă ai călcat Fecioara pe bătături, ia-ţi adio de la un răspuns din partea ei. Va evita pe cât posibil conversaţia cu un om pe care îl consideră enervant.

Balanţă

Nativul Balanţă nu-ţi va răspunde dacă a apucat să aprindă televizorul sau a început un nou serial. Vei primi un semn de la el în pauza publicitară sau după ce a epuizat cel puţin un sezon din serialul preferat.

Scorpion

Nu te îngrijora dacă nu primeşti imediat răspuns de la un Scorpion. Cel mai probabil telefonul e rătăcit pe undeva sau l-a lăsat la încărcat, în timp ce îşi vede liniştit de treburi.

Săgetător

A vrut, proabil, să răspundă imediat, însă ceva i-a distras atenţia şi a uitat.

Capricorn

Cu siguranţă face ceva mai important şi nu vrea să fie întrerupt. Va reveni cu un răspuns de îndată ce va crede de cuviinţă.

Vărsător

Fie are telefonul închis pentru că a uitat, din nou, să îl încarce, fie trece printr-o pasă proastă şi preferă să fie singur până îşi revine.

Peşti

Probabil iarăşi visează cu ochii deschişi sau face ceva complet neproductiv. De îndată ce revine cu picioarele pe pământ, nativul din zodia Peşti îţi va explica exact de ce nu a putut răspunde. 

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (04.06.2018, 20:29)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 aug