Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Se spune că iubirea învinge totul, însă există situaţii în care sentimentele nu pot depăşi unele bariere în relaţia cu persoana iubită. Fiecare zodie în parte are un prag dincolo de care încetează să mai iubească, iar partenerii lor ar trebui să cunoască foarte bine aceste limite şi să nu le încalce.

Berbec

Fiecare zi este pentru aceşti nativi o nouă luptă, o nouă şansă de a cuceri noi orizonturi. Sunt dispuşi să lupte până la ultima suflare, însă totul până la trădare. Dacă simt că te-au cucerit şi le-ai trădat încrederea, vor renunţa pentru totdeauna la tine, pentru că preferă mereu o luptă dreaptă.

Taur

Deşi curajoşi şi puternici, Taurii sunt, totuşi, uşor de rănit în relaţia cu cei dragi. Firi sensibile, au nevoie de critici constructive, făcute în mod creativ şi cât mai blând cu putinţă. Oricât de puternice ar fi sentimentele unui Taur pentru tine, vor păli în faţa unor insulte repetate şi a criticilor dure.

Gemeni

Maeştri ai jocurilor, de cuvinte şi nu numai, nativii Gemeni nu sunt tocmai persoana potrivită pentru o cursă de-a şoarecele şi pisica. Semn zodiacal înzestrat cu un intelect strălucit şi abilităţi de comunicare excelente, nativul Gemeni îşi va da seama imediat că încerci să-l atragi într-un joc, iar acesta este sfârşitul relaţiei voastre. Din momentul în care îşi dă seama că încerci astfel de tertipuri va face tot posibilul să te ajute să pici în propria capcană.

Rac

Atenţia de care are nevoie nativul Rac într-o relaţie este esenţială pentru a menţine echilibrul în cuplu. Siguranţa emoţională este singura fără de care acest semn zodiacal posesiv nu poate funcţiona. De îndată ce dai semne că nu meriţi dragostea şi încrederea lui, senzaţia de abandon va deveni pe zi ce trece mai pregnantă, până când relaţia voastră se va răci definitiv.

Leu

Aprecierea celor din jur este vitală pentru nativii din zodia Leului. Aşadar, încearcă pe cât posibil să nu atingi subiecte sensibile în public şi cu atât mai mult evită să îl faci să se simtă nesigur. Adevărul este esenţial în relaţia cu nativul Leu, aşa că lasă-l să te vadă cu bune şi rele, fiindcă nu te va putea iubi dacă nu ştie exact cine eşti cu adevărat.

Fecioară

Maeştria ai criticilor şi adevărului, nativii din zodia Fecioarei sunt extrem de buni observatori şi nu lasă niciun detaliu să treacă fără a fi analizat în profunzime. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să minţi o Fecioară, pentru că momentul în care te prinde cu cioara vopsită este punctul final al relaţiei voastre.

Balanţă

Diplomaţi şi iubitori de pace şi bună înţelegere, aceşti nativi vor căuta cu orice preţ să dezamorseze conflictele. Dacă reuşeşti, însă, să te pui de-a curmezişul şi să împiedici Balanţa să îşi găsească pacea interioară şi echilibrul, ei bine, sunt şanse mari ca sentimentele acestui nativ pentru tine să pălească extrem de repede.

Scorpion

Sinceritatea este una dintre calităţile pe care Scorpionii le caută la partenerul de cuplu. Este capabil să gestioneze adevărul, aşa că nu îi ascunde absolut nimic acestui nativ sau vei avea de suferit. Desigur, un alt aspect important face referire la încercarea de a-l depăşi pe plan intelectual. Ai grijă să nu-l faci să se simtă inferior, pentru că relaţia de cuplu va avea de suferit.

Săgetător

Ce să nu faci dacă nu vrei ca relaţia cu un Săgetător să se încheie brusc? Ei bine, dacă reuşeşti să îi desfiinţezi optimismul şi atitudinea pozitivă, relaţia e ca şi încheiată. Aceşti nativi sunt ambiţioşi şi pozitivi şi au nevoie de cineva care să aibă încredere în viziunea şi integritatea lor. Dacă l-ai făcut să se îndoiască de propriile forţe, aşteaptă-te să îţi spună adio!

Capricorn

Aceşti nativi îşi doresc relaţii de prietenie şi amoroase pe termen lung, aşa cum fac şi pe plan profesional. Dacă te admiră pentru ceea ce eşti şi ceea ce faci, atunci te va iubi cu siguranţă. Singurul mod în care poţi pierde afecţiunea unui Capricorn implică tendinţa de a te da bătut. Dacă eşti genul care nu se dă peste cap înainte de a renunţa, nativul Capricorn nu te va ţine prea mult prin preajmă.

Vărsător

Nativul Vărsător apreciază originalitatea şi diversitatea. Se bucură teribil când descoperă ceva nou şi inedit despre persoana iubită şi va înceta să se mai implice în relaţie atunci când partenerul se transformă într-o copie ieftină a standardelor societăţii în materie de frumuseţe, idei, îmbrăcăminte şi nu numai. Pierde-ţi identitatea şi Vărsătorul te va lăsa cât ai zice peşte.

Peşti

Sensibilitatea îi face pe nativii din zodia Peştilor să caute o sursă de inspiraţie în persoana partenerului de cuplu. Aşadar, momentul în care îţi piezi capacitatea de a-l motiva pe nativul Peşti este şi clipa în care poţi considera că relaţia voastră este pe ducă.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (31.08.2018, 13:19)
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: [email protected]
sau WhatsApp +2348069032895
Răspunde-i
...îţi piezi capacitatea de a-l motiva pe nativul Peşti este şi clipa în care poţi considera că relaţia voastră este pe ducă. Feminis.ro Citeste si......
Rodela Camila (04.06.2018, 20:27)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
...sau castigi pariul, sentimentul unei seri sau dupa-amieze plictisitoare dispare odata ce ai un bilet de pariuri in desfasurare. In plus, in zilele norocoase, vei putea obtine castiguri care te vor face sa te simti foarte bine, insa nu uita regula de aur din acest domeniu: Nu paria niciodata decat banii pe care ti-i...
...motiva pe nativul Peşti este şi clipa în care poţi considera că relaţia voastră este pe ducă. loading… sursa articol
...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar