Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

De în Dragoste & Sex 17 ian 2017

Ţi s-a întâmplat vreodată să încerci o relaţie şi, oricât te-ai fi străduit, să nu reuşeşti să înţelegi de ce nu ajungi la un numitor comun cu partenerul, în ciuda faptului că ţineai la el destul de mult? Ei bine, astrele îţi dezvăluie care sunt nativii de care ar trebui să te fereşti, dacă vrei să fii scutită de o relaţie toxică.

Ai aflat deja, de pe feminis.ro, care sunt nativii cu o compatibilitate GARANTATĂ, cu şanse de a rămâne împreună pentru totdeauna. În cele ce urmează vei descoperi cele mai nepotrivite combinaţii zodiacale la capitolul relaţii:

1. Berbec şi Taur

Voinţa de fier a Berbecului se va lovi ca de un zid de încăpăţânarea Taurului şi niciunul dintre cei doi nu se va mişca din loc. Taurul va dori să ştie exact în ce stadiu se află relaţia, iar Berbecul va fi teribil deranjat de acest aspect. În cazul unei despărţiri, Berbecul are tendinţa de a dispărea pur şi simplu din peisaj, în timp ce Taurul are nevoie de explicaţii peste explicaţii şi clarificări suplimentare până să accepte o astfel de decizie.

2. Taur şi Săgetător

Uneori, Taurul vrea pur şi simplu să ajungă acasă şi să se bucure de o seară liniştită, în timp ce Săgetătorul va prefera întotdeauna să aibă parte de ceva distracţie, eventual în aer liber. Săgetătorilor le plac jocurile, iar Taurii nu sunt deloc interesaţi de o relaţie bazată pe interacţiuni de tipul "şoarecele şi pisica". Practic, Săgetătorul este mai mult decât poate duce un Taur, fiindcă are tendinţa de a nu lua în serios o relaţie.

3. Gemeni şi Capricorn

Vrei o reţetă pentru dezastru? Nu trebuie decât să priveşti o relaţie între un semn zodiacal dornic de distracţie şi conversaţii interminabile - nativul Gemeni - şi un partener cunoscut pentru pasiunea de a munci din greu şi de a-şi planifica viaţa până la cel mai mic detaliu. Capricornului nu îi place ideea de spontaneitate şi nu se lasă prea uşpr dus de val. În cel mai scurt timp, nativul Gemeni va deveni frustrat într-o astfel de relaţie şi va căuta o ieşire rapidă.

4. Rac şi Vărsător

Racul preferă confortul propriului cuib, în timp ce Vărsătorul este un spirit liber, dornic de aventură. În plus, semn zodiacal independent, Racul va simţi că nu are cu adevărat nevoie de nativul Vărsător în viaţa lui. Unde mai pui că Racul vrea să ştie că partenerul îl adoră din cap până în picioare, fără excepţie, în timp ce Vărsătorul are mereu tendinţa de a-i corecta pe cei din jur şi a le sublinia greşelile ori de câte ori are ocazia.

5. Leu şi Scorpion

Nu vei vedea niciodată un Scorpion ridicându-ţi statuie, iar Leul fix asta îşi doreşte: pe cineva care să îl adore şi să îi facă frecvent complimente. În plus, dorinţa Leului de a fi adorat şi mereu în centrul atenţiei nu face decât să îl enerveze pe Scorpion, fiindcă alimentează latura posesivă a acestui nativ, iar gelozia atinge în această relaţie cote maxime.

6. Fecioară şi Săgetător

Niciunul dintre cei doi nu va fi dispus să îşi asume un angajament. Săgetătorul este un spirit mult prea liber în opinia Fecioarei şi nu se gândeşte prea mult la impactul pe care acţiunile lui îl au asupra celor din jur. Când Săgetătorul dispare din senin şi revine în viaţa partenerului după o vreme, aşa cum îi este obiceiul, Fecioara nu va fi cu siguranţă dispusă să treacă cu vederea un astfel de comportament.

7. Balanţă şi Fecioară

Spiritul critic al Fecioarei o va face pe Balanţă să se piardă într-o mare de îndoieli. Fecioara vrea să aibă mereu dreptate şi este inflexibilă, iar Balanţa se va simţi ca într-o cuşcă alături de un nativ atât de rigid.

8. Scorpion şi Berbec

Firi explozive, intense şi combative, Scorpionul şi Berbecul s-ar potrivi de minune într-o piesă scrisăde Shakespeare, însă în viaţa reală, aceşti nativi nu au ce căuta în acelaşi spaţiu. Au o voinţă de fier, vor să deţină controlul şi să iasă mereu deasupra, iar din interacţiunea lor nu pot ieşi decât scântei.

9. Săgetător şi Capricorn

O relaţie amoroasă între aceste două semne zodiacale nu este altceva decât o glumă bună. Capricornul ar putea foarte bine să fie angajat ca administrator al unei afaceri deţinute de Săgetător, pentru a se ocupa de ea câtă vreme acesta din urmă colindă lumea în lung şi în lat. În dragoste, însă, între Săgetător şi Capricorn nu există chimie sexuală de nicio culoare. Într-un astfel de cuplu, Săgetătorul se va simţi frustrat de faptul că partenerul nu concepe ideea de distracţie şi relaxare nici măcar atunci când este în mod evident epuizat şi ar avea nevoie de o pauză.

10. Peşti şi Fecioară

Contrastele se atrag şi astfel se ajunge la situaţia în care sensibilul şi visătorul nativ din zodia Peştilor intră într-o relaţie cu o Fecioară, practică şi cu picioarele pe pământ. Cei doi îşi dau seama, însă, destul de rapid, că între ei nu poate exista vreodată mai mult decât o prietenie pe cinste.

11. Vărsător şi Taur

Aceşti doi nativi nu pot comunica nici dacă viaţa lor ar depinde de asta. Nativul Taur va insista din ce în ce mai mult pentru a-şi impune punctul de vedere, atitudine care nu face altceva decât să îl determine pe Vărsător să refuze orice tip de implicare. Boem şi deloc cu picioarele pe pământ, nativul Vărsător nu va putea pricepe niciodată firea materialistă şi conservatoare a nativului Taur.

12. Gemeni şi Rac

Aceşti doi nativi ar putea rezista într-o relaţie cu o singură condiţie: amândoi să aibă un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Nativul Gemeni se simte în largul lui la petreceri şi în cercuri extinse în care îşi poate exprima ideile, în timp ce Racul preferă să se relaxeze în intimitatea căminului, motiv pentru care cei doi vor avea dificultăţi în a petrece timp împreună, fără ca vreunul dintre ei să simtă că face un compromis major.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (15.10.2018, 15:47)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian