4 diferențe între sufletul pereche și partenerul de viață

De în Dragoste & Sex 4 sep 2017

Sufletul pereche este acea persoană care se aliniază cu sufletul tău și îți poate schimba viața sau să te influențeze într-un fel sau altul, dar după ce și-a făcut treaba, de obicei, se îndepărtează. Pe de altă parte, partenerul de viață este un prieten pe care poți conta oricând, și la bine și la greu. Dragostea și respectul sunt reciproace în acest caz, drept pentru care fiecare știe ce își dorește celălalt.

Câteodată, în viață ai nevoie de un suflet pereche, dar alteori simți că trebuie să-ți găsești un partener de viață, dar fii sigură de ceea ce îți dorești și vezi care sunt exact diferențele.

1. La sufletele pereche există o conexiune puternică, spirituală și senzația că cei doi se cunosc dintotdeauna, dar la un parteneriat pe viață ești efectiv atrasă de celălalt pentru că împărtășiți aceleași valori.

2. Sufletele pereche au deseori sentimente de deja-vu, în timp ce partenerii de viață se bucură unul de celălalt pur și simplu și își acceptă diferențele așa cum o fac și cu similitudinile.

3. Sufletele pereche sunt capabile să se înțeleagă doar din priviri, pe când partenerii de viață se bazează mai mult pe fapte decât pe sentimente și lasă viața psihică deoparte pentru a-și înțelege cei mai buni prieteni în viața reală.

4. Sufletele pereche realizează că este posibil ca relațiile lor să nu dureze veșnic sau chiar să țină destul de puțin, dar știu că se iubesc aici și acum, drept pentru care trăiesc în prezent fiecare clipă ca și când ar fi ultima, în timp ce partenerii de viață aspiră către cimentarea relației lor și întemeierea unei familii încercând astfel s-o permanentizeze.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 aug