6 atribute ale unui suflet pereche

De în Dragoste & Sex 13 iul 2017

Este destul de ușor să te înțelegi cu lumea, dacă ești o persoană rațională și știi care ți-e locul, dar să vă potriviți în cel mai adevărat sens este foarte greu. O asemenea coincidență găsești numai la sufletul pereche, pe care îl întâlnești doar de câteva ori în viață, dacă ai noroc.

Lucrarea „La mente es maravillosa” este un monolog despre suflete predestinate și te învață cum să recunoști un suflet pereche.

1. Sufletul pereche nu este mereu același lucru cu Marea Dragoste

Suflet pereche, persoană iubită, destinul tău, adevărata dragoste toate aceste calități sunt aproape sinonime și pot fi prezente la cea mai bună prietenă, o rudă apropiată, amantul sau doar o cunoștință. Câteodată îți vei de seama chiar de la prima privire sau auzire, veți râde împreună și îți vei da seama că sunteți incredibil de apropiați.

2. Simțiți că vă cunoașteți dintotdeauna

Principalul semn al unui suflet pereche este sentimentul că vă cunoașteți de când lumea. S-ar putea să întâlnești pe cineva care este de două ori mai bătrân decât tine, care are altă religie sau este din altă țară, dar în același timp să simți că te înțelege de minune.

3. Aveți aceleași valori

Puteți avea gusturi diferite la haine, mâncare sau lucruri mărunte, dar sunteți foarte asemănători când vine vorba despre principii de viață, exprimarea sentimentelor, emoțiilor și prioritățile pe care le aveți în viață. Aveți un sistem de valori foarte asemănător și țeluri apropiate.

4. Legea oglindirii

Sufletul pereche acționează ca și noi în situațiile dificile. Vă înțelegeți doar din priviri, pentru că vă vedeți unul în ochii celuilalt ca într-o oglindă, vedeți cu ușurință ce este în sufletul celuilalt.

5. Sunteți creativi împreună

Apropierea voastră spirituală și setul de valori similare au un potențial imens de a se dezvolta în ceva creativ pentru amândoi, poate fi vorba despre o afacere nouă, ingenioasă sau despre aventuri în necunoscut, trăite împreună.

6. Nu trebuie să vă schimbați unul pe celălalt

Pentru că semănați atât de mult fără să depuneți nici un fel de efort, simți că totul este perfect și nu trebuie să mai schimbați nimic. Dacă ai impresia că trebuie să-i schimbi un anumit comportament sau nu te poți exprima în voie de față cu el sau ea, înseamnă că nu aveți aceleazi viziuni asupra lumii și deci nu este oglindirea ta.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian