armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

20 vorbe de duh, care îți fac despărțirea mai suportabilă

De în Single life 26 noi 2019

Te poți simți singură după o despărțire, dar trebuie să știi că nu ești niciodată de una singură.

Despărțirile sunt grele și deprimante, deoarece ai impresia că ai întâlnit pe cineva special de care te-ai îndrăgostit și te leagă o mulțime de amintiri, pentru ca la un moment dat să pierzi totul, relația care s-a destrămat și tot ce ați împărtășit și este normal ca în aceste momente să te gândești la ce este mai rău, dar lasă lacrimile să curgă, citește următoarele rânduri și revino-ți.

1.Când nimic nu mai funcționează s-ar putea să realizăm că este începutul a ceva nou. S-ar putea să ne dăm seama că suntem vulnerabili, iar acele sentimente pot evolua sau ne pot doborî. Putem atunci să ne închidem în noi sau tragem învățămintele și să mergem mai departe.” Pema Chödrön „When Things Fall Apart”

2.Câteodată mă uit doar o clipă la el și văd un bărbat înalt, dar cocoșat, cu dinții galbeni și gol pe dinăuntru. Văd atunci că este vulnerabil în fața oricui are un vagin, însă uneori văd și părțile lui bune, doar din când în când. Alteori îl văd pe cel care nu vrea să se implici în nici un fel de relație și e pe propiile lui forțe, dar de cele mai multe ori el devine un grup întreg de persoane, reprezentantul sau doar umbra tuturor celor care acum stau la mâna mea.” Suzanne Finnamore „Split: A Memoir of Divorce”

3.Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu consecințele acțiunilor și deciziilor noastre.” Nancy Horan „Under the Wide and Starry Sky”

4.Obișnuiam să cred că toate relațiile au nevoie de acea îndrăgosteală nebună care să te treacă de primele luni, ca abia apoi să poți constui ceva de durată cu ceea ce ți-a mai rămas. Dar de fapt tot procesul poate fi ceva cu totul diferit, poți construi încă de la început ceva durabil, cu calm sau îți poți da seama după prima întâlnire că nu vă potriviți și ai dreptul să renunți.” Nick Hornby „High Fidelity”

5.Cât de des ne punem singuri piedici... Am învățat să acționez ca și când aș fi persoana care îmi doresc să fiu: o femeie sigură pe sine, fără nevoi și imună la dezamăgiri. Am descoperit astfel că sunt atrasă de persoane pe care doar o astfel de femeie le-ar putea iubi.” Melissa Febos „Abandon Me: Memoirs”

6.Adevărul este că într-o relație sănătoasă toate se stabilesc de la sine. Dacă vrei să știi ce-ți lipsește și cu ce te lupți, trebuie doar să te uiți la partenerul tău. Dacă ești atentă, intuiția îți va dicta ce trebuie să știi despre propria persoană, ca pe măsură ce crești și te dezvolți, alegerile tale să-ți reflecte nevoile și lipsurile.” Susan J. Elliott „Getting Past Your Breakup: How to Turn a Devastating Loss Into the Best Thing That Ever Happened to You”

7.Poți iubi pe cineva foarte mult, dar niciodată nu poți iubi pe cineva pe cât de mult îi duci dorul.” John Green „Paper Towns”

8.Te obișnuiești să nu mai iei în brațe pe cineva noaptea sau să nu-l mai suni în timpul zilei, deoarece înlocuiești aceste obiceiuri cu unele noi, cum ar fi să le scrii prietenilor sau să intri într-un chat, dar la un moment dat, dintr-o dată, realizezi că treci prin aceleași locuri prin care ai trecut cu el și speri că-i este bine...” Taylor Swift „Elle”

9.În sfârșit, la 4 luni după despărțire, mi-am putut lua un liber și am plecat cu niște prieteni, de care m-am despărțit la un moment dat, pentru a fi singură cu gândurile mele, pe cărări neexplorate. Era simplu, un pas după celălalt cu mâinile legănându-se în lateral. Atunci și acolo am ales să înfrunt lumea, copacii, cerul și orice altceva.” Lena Dunham „Vogue”

10.Ar trebui să apreciezi faptul că ești singură, pentru că într-o viață întreagă s-ar putea să ai un singur moment în care să nu fii implicată într-o relație sau alta, cu un iubit, o rudă, un prieten... Doar un moment în care ești singură cu tine însăți... moment care zboară cât ai clipi.” Alice „How to Be Single”

11.Acum chiar s-a terminat. Ți-ai spus părerea, m-ai făcut să plâng, dar când singurătatea mea se va termina, eu voi găsi un altul ca tine.” John Mayer „I’m Gonna Find Another You"

12.Există două moduri în care poți dispărea din viața cuiva: poți fie să evoluezi, fie să te auto-distrugi. Eu am mers pe calea distrugerii înainte, ceea ce nu a prea funcționat pentru mine. Trebuie să tragi învățămintele și să mergi mai departe, puțin câte puțin. Eu am reușit să-mi revin cu ajutorul prietenilor, a unui psiholog, prin rugăciuni, vitamine și explorări.” Katy Perry

13.Trebuie doar să consideri că inima frântă a fost un dar în sine și să-ți permiți să plângi dacă asta simți, pentru că oricum nu va dura o veșnicie. Te vei îndrăgosti din nou și va fi chiar mai frumos. Între timp, bucură-te de singurătate și redescoperă-te.” Rihanna

14.Aș minți dacă aș spune că n-am fost furioasă, că nu m-a durut sau că nu mi-a fost rușine, dar toate aceste experiențe m-au călit ca om.” Jennifer Aniston

15.Îmi aduc aminte cum stăteam pe podea și vomam... niciodată nu m-am mai simțit așa. A fost ca o transformare, ca și când cineva m-ar fi omorât, dar eu trebuia să simt fiecare lucru. A fost îngrozitor.” Emma Stone despre prima sa despărțire

16.Trebuie să pui preț pe tine și să-ți dai seama că meriți tot ce-i mai bun, pentru că până nu te aprecizi pe tine însăți și nu te iubești singură, nu poți să ai cu adevărat o relație sănătoasă.” Jennifer Lopez „Glamour”

17.Una dintre cele mai bune metode de a-ți crește stima de sine este să-ți oferi ție însuți dragostea pe care visezi s-o primești de la alții. De exemplu, la un moment dat mă vedeam prea grasă, cu pielea lăsată și câte și mai câte, dar visam să găsesc pe cineva care să mă iubească așa cum sunt. Atunci mi-am dat seama că de fapt nu poți iubi pe nimeni dacă nu te iubești pe tine însuți.” Bell Hooks „All About Love”

18.Vezi multă lume că se învinovățește pentru diverse lucruri, dar de fapt trebuie să te analizezi pe tine și să-ți asumi răspunderea doar pentru faptele, vorbele și deciziile tale, iar aceasta este cea mai grea parte a vieții.” Reese Witherspoon „Elle”

19.Să fii singură însemna că nimeni nu te vrea, acum înseamnă că ești destul de sexy încât să alegi să te gândești mai mult la propria persoană și la cum vrei să fie de fapt viața ta și persoana alături de care vrei s-o petreci.” Carrie Bradshaw „Sex and the City”

20.Este ceea ce mi-a dat viața și m-am împăcat cu această idee. Sunt sigură că sunt un partener exemplar, o iubită foarte bună pentru oricine și voi fi o soție pe măsură. Îmi place să ofer dragostea mea cuiva și știu că undeva în lume există și sufletul meu pereche.” Jennifer Love Hewitt „USA Today”

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr