14 lucruri pe care le-ar spune un pui de câine noului său stăpân

De în Casa & Gradina 16 noi 2018

Ce crezi că ți-ar spune câinele tău dacă ar putea? Ai aici toate răspunsurile.

1. Eu voi trăi doar 10-15 ani, dar fiecare minut când nu sunt cu tine este foarte stresant pentru mine. Ține minte acest lucru!

2. Oferă-mi puțin timp să înțeleg ce vrei de la mine, pentru că eu chiar vreau să fac ceea ce trebuie, dar am nevoie să mă ajuți și tu. Fă-mă să devin cel mai bun câine pentru tine!

3. Dacă vrei vreodată să mă lovești, gândește-te mai întâi la următorul lucru: aș putea cu ușurință să rup fiecare os din corpul tău, dar aleg să nu fac niciodată acest lucru, deoarece prietenia noastră este mai importantă pentru mine decât orice altceva.

4. Nu mă izola undeva dacă am făcut ceva rău și vrei să mă pedepsești, pentru că tu ai prieteni, familie, un loc de muncă, hobby-uri, dar eu te am doar pe tine.

5. Ajută-mă să am încredere în tine, pentru că în jurul acestui sentiment se va construi toată lumea mea, așa că te rog nu distruge ceea ce construim împreună.

6. Nu pot să vorbesc limba ta, dar corpul meu îți va spune cum mă simt.

7. Ține minte că nu voi uita niciodată cum am fost tratat. Voi ierta, dar nu voi uita. Te iubesc la maxim din prima zi în care ne-am cunoscut, dar te rog să nu abuzezi de acest lucru!

8. Nu te supăra prea tare pe mine dacă am fost năzdrăvan, pentru că sunt doar un copil deocamdată. Ajută-mă să cresc!

9. Vorbește cu mine! S-ar putea să nu înțeleg fiecare cuvânt pe care-l spui, dar îți pot auzi vocea și acest lucru înseamnă cel mai mult pentru mine.

10. Nu uita să mă speli pe dinți, pentru că nu o pot face singur, dar începe cu acest obicei când sunt pui, ca să mă pot obișnui cu senzația.

11. Ține cont de faptul că anumite mâncăruri de-ale tale sunt otrăvitoare pentru mine sau mai bine nu-mi da nimic din ce mănânci tu. Evident că voi cere, pentru că miroase bine, dar te rog să nu-mi dai, deoarece dacă mă voi îngrășa mă voi îmbolnăvi foarte repede.

12. Dacă observi că nu mai sunt la fel de energic ca înainte, nu te supăra pe mine și nu fi dezamăgită. Poate că nu mă simt bine, poate că nu primesc mâncarea adecvată sau poate că inima mea a început să îmbătrânească.

13. Ai grijă de mine și când îmbătrânesc, pentru că și tu vei fi bătrână într-o zi. Îmi pare extrem de rău că îmbătrânesc atât de repede, nu vreau să te supăr, dar nici nu am ce face.

14. Fii alături de mine chiar dacă trebuie luate decizii grele, precum eutanasierea mea. Nu spune că nu te poți uita și e prea greu pentru tine, deoarece și eu sunt speriat, dar pot face față oricărui lucru dacă ești lângă mine.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 oct