14 filme de excepție în care un actor face cât o mie

De în Familie 26 mar 2018

Pentru a crea o capodoperă nu ai nevoie de o mulțime de actori. Câteodată, unul singur este suficient.

Pentru a fi convinsă de acest lucru, aruncă un ochi pe această listă și vei afla despre 14 bucăți de cinema extraordinare.

1. Life of Pi

Familia unui băiat pe nume Pi a fost forțată să emigreze, dar la jumătatea drumului, barca lor a avut un accident. Pi este singurul supraviețuitor și se află singur pe o barcă cu un tigru, o hienă, o zebră și un urangutan. Totul în jurul lui este doar apă, pericol și necunoscut.

2. Brake

Agentul secret Jeremy Reins este răpit și familia lui este în pericol. Fiecare minut care trece le pune viața în pericol lui și rudelor sale, iar el trebuie să aleagă dacă dezvăluie informații secrete sau dacă decide să moară apărându-și meseria.

3. All Is Lost

Un bărbat înalt, aflat la a doua vârstă și totuși atrăgător, călătorește prin Oceanul Indian pe un yacht de lux. Într-un singur moment totul se schimbă și el se trezește singur în abis. De dragul lui și al celor lăsați acasă, trebuie să se lupte să supraviețuiască.

4. Burried

Paul lucrează în Iraq și în timpul unei ambuscade el își pierde cunoștința, iar mai târziu se trezește într-un coșciug. Trebuie să se abțină să nu înnebunească și să supraviețuiască doar cu ceea ce are la îndemână, adică hainele de pe el, ceasul, o brichetă, puțin pământ și aerul dintre patru scânduri.

5. Phone Booth

Personajul principal din acest film este atât de ghinionist încât mereu se află la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Din curiozitate, el alege să răspundă unui telefon public și ajunge să joace un joc mortal din care nu știe cum să iasă.

6. Wrecked

Mașina sa este avariată și picioarele lovite, dar la bordul mașinii există un pistol și în portbagajul acesteia o geantă plină cu bani. În jur sunt câteva cadavre, dar nici un supraviețuitor, iar bărbatul se trezește singur în junglă, fără să știe cine este.

7. Gravity

Doctor Ryan Stone este inginer biomecanic trimis într-o misiune în spațiu alături de astronautul veteran Matt Kowalski. În misiunea lor de survolare a Pământului totul merge bine până când se întâmplă o catastrofă și naveta de salvare este distrusă, iar ei rămân singuri în spațiu, împreună, dar fără să poată lua legătura cu Pământul.

8. 1408

Mike Enslin este scriitor de romane horror, dar nu crede de fapt în fenomene paranormale sau fantome până în momentul în care este pus în fața faptului împlinit. El decide să viziteze Hotelul „Dolphin” și să se cazeze în camera 1408.

9. 127 de ore

Aron Ralston este un alpinist singuratic și neînfricat, care este forțat să îndure un urcuș de 127 ore fără mâncare sau apă și treptat își pierde speranța că va fi salvat, deoarece nu a spus nimănui pe ce traseu o va lua.

10. I Am Legend

Un virus mortal îi transformă pe toți în monștri vampiri, care nu suportă lumina soarelui și vânează numai noaptea. În New York, singurul supraviețuitor este Robert Neville, care devine vânat, dar rezistă eroic timp de trei ani și încearcă să găsească un antidot.

11. Cast Away

Chuck Noland trebuie să se concentreze acum pe a supraviețui cu strictul necesar, deoarece supraviețuiește miraculos prăbușirii unui avion pe o insulă pustie. El trăiește câțiva ani lungi, de coșmar, și fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire.

12. Moon

Sam petrece trei ani pe lună într-o izolare completă față de restul umanității și cu două săptămâni înainte de expirarea contractului își întâlnește înlocuitorul, care ajunge să arate exact ca el, lucru ce-l face să se îndoiască de fenomenele petrecute pe lună și să nu mai știe dacă visează sau nu.

13. Iron Doors

Un bărbat se trezește închis într-o clădire misterioasă, fără geamuri și cu o ușă imensă de fier. Nimeni nu-i răspunde și nu știe ce să facă, deoarece fără apă și hrană va fi pierdut.

14. Locke

Ivan Locke visează să devină un om de afaceri de succes, doar că a doua zi are de făcut un pas foarte important în cariera sa, însă primește un telefon care-l dă peste cap. Acel telefon îi schimbă total viața.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep