11 tipuri de persoane condamnate să rămână mereu singure

De în Dragoste & Sex 12 feb 2019

Conform statisticilor companiei Gallup, 60% dintre cei născuți după anul 2000 sunt încă singuri, iar acest lucru se întâmplă în ciuda multitudinii de site-uri pentru online dating.

Ai în continuare motivele pentru care se întrerupe comunicarea după 2 sau 3 întâlniri și tipologiile de persoane care au ghinion în dragoste.

1. Băiatul mamei

Imaginează-ți că ai propriul serviciu și un bărbat trecut de vârsta studenției te invită la el acasă după cină, ca să mai stați de vorbă la un ceai, dar te roagă să vorbești încet deoarece doarme mama lui. Acest lucru se întâmplă fiindcă este foarte convenabil ca mama să fie mereu prin preajmă să-ți facă ordine în casă, mâncare, cumpărături și chiar să-ți dea bani de buzunar, însă deși acest tip de bărbat poate fi un amic minunat, cu greu va deveni un soț exemplar.

2. Fanul înrăit

Dacă preferă să meargă la un meci în loc să-ți cunoască părinții, atunci înseamnă că va sacrifica orice pentru hobby-ul lui, deoarece prietenii lui sunt mereu acolo și-l așteaptă cu brațele deschise. Gândește-te bine dacă în casa lui, pe lângă toate trofeele, posterele, mingiile și tricourile echipei favorite vei mai avea și tu loc.

3. Sculptorul

Acest bărbat își vede mereu partenera ca pe propria pânză ce necesită mereu îmbunătățiri pentru a deveni perfectă. Dacă te compară mereu cu altele sau îți dictează cu ce să te îmbraci și cum să îți prinzi părul, dar el se consideră perfect, atunci părăsește-l, pentru că nu vei fi niciodată cu adevărat fericită fiind altcineva.

4. Joker

El este gata oricând să-ți spună o glumă, o poveste interesantă sau o anecdotă și nu este interesat să-i asculte pe alții. Dacă încerci să adaugi și tu ceva la monologul lui, te va opri brusc, deci în loc să ieși la o a doua întâlnire, mai bine îți iei la revedere de la el, dacă vrei să mai ai și tu o voce vreodată.

5. Cel care nu e singur niciodată

Cel care nu e niciodată singur și doar a luat „o pauză” de la relația cu partenera o să sfârșească întâlnirea cu tine vorbind numai despre ea și aventurile lor comune, indiferent că e de bine sau de rău. Acest lucru înseamnă că încă mai ține la ea și nu are nici un rost să începi o relație nouă, serioasă, cu el, deoarece nimeni nu vrea să fie a treia roată la căruță.

6. Risipitorul

Risipitorul te va invita la cel mai bun restaurant și îți va oferi cele mai scumpe preparate, dar la a doua întâlnire îți va cere împrumut o sumă de bani, pentru că a rămas falimentar după prima voastră ieșire. Echivalentul feminin este acea femeie care își dă toți banii pe o singură haină de blană sau care cheltuie dintr-un foc toată averea familiei pe ultimul model de iPhone. Relațiile cu acest gen de persoane sunt predispuse eșecului.

7. Cel care se plânge tot timpul

Dacă friptura vine rece, laptele din raftul magazinului este expirat sau pe noptiera din camera de hotel se găsește o particulă de praf, toate acestea și nu numai, sunt motive de a se plânge și a face scandal. Cel care se încadrează în această tipologie e mulțumit doar dacă găsește în jurul lui ceva care nu este perfect, deoarece acest lucru îi permite să-și pună el în evidență perfecțiunea. De obicei, partenerele acestor bărbați nu se mândresc cu ei ci își ascund ochii în pământ de rușine.

8. Dependentul de telefon

În cele mai sensibile momente el trebuie să-și verifice telefonul, fără de care se simte pierdut. Se asigură că are mereu smartphone-ul prin preajmă și chiar când sunteți la cinema trebuie să răspundă cuiva la mesaje. Poate că e mai bine pentru el să se rezume la a-și căuta dragostea doar pe Internet.

9. Economul

El nu are un smartphone din principiu, pentru că telefonul lui Nokia 3310 încă funcționează corespunzător. În plus, folosește orice haine până sunt în stadiul în care nu mai pot fi cusute, spălate sau recroite. Are bani pentru haine noi și tot felul de accesorii, dar nu vede rostul de a-i da pe ceva mai modern, deoarece înfățișarea nu înseamnă nimic pentru el.

10. Disperatul

Acest bărbat vrea cu orice preț să se căsătorească, încât își sperie cele mai multe partenere cu discuții despre copii și cheltuieli comune. El încearcă să demonstreze cât de serios este, dar de multe ori devine deplasat, la fel ca o fată care vrea să-și prezinte iubitul părinților după doar 2 întâlniri.

11. Activistul

Oamenii care urmează cu ardoare o idee au tendința de a încerca să-i convertească pe toți cei din jurul lor. Dacă vrei neapărat să te întâlnești cu un astfel de om, ai două opțiuni: fie aderi la ideologia lui fie recunoști că nu ești de acord cu felul lui de a gândi și vezi cum reacționează.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi