11 femei celebre iau atitudine pentru DREPTUL tău de a avea orgasm

Credeai că orgasmul este un lucru de care doar anumite femei se pot bucura? Ei bine, iată că mai multe vedete de la Hollywood au decis să iasă în faţă şi să susţină dreptul femeii de a avea orgasm.

eva longoria

Fără să luăm în derâdere acest subiect, trebuie să ştii că este orgasmul (mai ales absenţa lui) este o problemă majoră, mai ales atunci când o serie de femei celebre din Statele Unite îmbrăţişează în mod public sexualitatea lor şi insistă asupra faptului că nicio femeie nu ar trebui să se mulţumească cu puţin şi nu ar trebui să accepte să nu aibă orgasm - indiferent de cât de mult timp durează până ating punctul culminant sau de cât de multe instrucţiuni trebuie să ofere partenerului.

Iată mai jos câteva celebrităţi şi declaraţiile acestora, iar cuvintele lor îţi vor reaminti că: 1) orgasmele sunt minunate şi că 2) femeile ar trebui să se simtă mult mai stăpâne pe situaţie pentru a se bucura de orgasmul lor, care este un drept.

Amy Schumer: "Asigură-te că el ştie că tu ai dreptul la un orgasm. Mie îmi place să o spun. Aş spune ceva de genul 'Ai făcut cunoştinţă cu clitorisul meu'."

Nicki Minaj: "Eu am pretenţia şi cer să am orgasm. Cred că femeile ar trebui să ceară asta."

Amy Poehler: "Aminteşte-ţi să îţi permiţi plăcerea reală şi să nu îţi faci griji în legătură cu cât de mult durează... Dumnezeu ne-a pedepsit cu acest dar de a fi capabile să mimăm orgasmul. Arată-i lui Dumnezeu cine este adevăratul şef prin faptul că te bucuri de orgasmul tău."

Margaret Cho: "Eu nu mimez niciodată orgasmul şi sunt sigură că uneori oamenii şi-ar dori să fi făcut asta, dar mie nu îmi pasă... Aminteşte-ţi, întotdeauna, că sexul este în primul rând pentru tine."

Rashida Jones: "Femeile ar trebui să simtă plăcerea şi să facă sex şi să se simtă bine în legătură cu acest lucru."

Kim Cattrall: "Eu cred că un bărbat ar trebui să ştie cum să facă o femeie să aibă orgasm, până când ea este cu adevărat satisfăcută."

Halle Berry: "Ştii că lucrurile pe care unii le spun despre o femeie, cum că ea este responsabilă pentru propriile ei orgasme? Toate aceste lucruri sunt adevărate... Vă voi spune următorul lucru: eu mi-am învăţat trucurile. Ştiu ce îmi place. Nu trebuie să aştept. Eu iniţiez."

Lizzy Caplan: "Corpul femeii este de departe mai bine echipat pentru sex decât corpul bărbatului. Femeile pot avea orgasm multiplu; bărbaţii nu pot avea acest gen de orgasm. Femeile sunt, de fapt, atleţii sexuali, nu bărbaţii."

Beyonce: "Tu poţi fi o femeie de afaceri, o mamă, o artistă şi o feministă - poţi fi orice vrei tu să fii - şi tot mai poţi să fii o fiinţă sexuală. Nu este un lucru exclusiv. Femeile ar trebui să deţină propria lor sexualitate."

Zoe Saldana: "Fii dezinhibată (în pat)... nu lăsa nesiguranţa să ajungă la tine. Fii creativă."

Eva Longoria: "Nu am început să mă bucur de sex până când nu am început să mă masturbez. Acum le ofer vibratoare tuturor prietenelor mele. Ele ţipă de bucurie atunci când desfac cadourile de la mine. Cel mai bun cadou pe care îl pot oferi prietenelor mele este un orgasm." Sursa citate.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 ian