E mai bine să previi decât să tratezi, iar dacă îţi doreşti să urmezi o dietă care scade riscurile apariţiei cancerului, iată care sunt cele 10 alimente cu care trebuie să te împrieteneşti!
- Fasolea
Fasolea conţine o serie de fitochimicale benefice şi fibre, care previn reproducerea celulelor canceroase.
- Morcovii
Bogaţi în antioxidanţi beta-caroten, aceştia protejează membrana celulară pentru ca celulele să nu fie afectate de toxine.
- Ghimbirul
Fiind un puternic antiinflamator, ghimbirul încetineşte creşterea şi multiplicarea celulelor canceroase.
- Usturoiul
Ajută la accelerarea uciderii celulelor canceroase, dar are şi capacitatea de a repara ADN-ul.
- Strugurii
Resveratrolul este substanţa din struguri care reduce inflamaţia şi vine de furcă celulelor bolnave.
- Rodia
Cancerul de prostată este încetinit de antioxidanţii din rodie.
- Ceaiul verde
Catehina este cea care luptă cu celulele canceroase şi pe care o regăsim în ceaiul verde.
- Spanacul
Luteina ajută la eliminarea toxinelor din organism.
- Roşiile
Bogate în licopen, roşiile sunt şi ele benefice mai ales atunci când vine vorba despre cancerul de prostată.
- Căpşunele
Vitamina C încetineşte creşterea volumului tumorilor.
- Turmericul
Curcuminul din turmeric este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi din lume, aşa că este şi cel mai mare inamic al celulelor canceroase.
Ce se întâmplă dacă ţii limba AŞA când respiri
Ce se întâmplă în corpul tău dacă priveşti ZILNIC cât mai mulţi COPACI
























