Informatii pe care nu vrei sa le ratezi: colectii despre dragoste si sex, astrologie, copii, calatorii si o intreaga carte de bucate online. Toate la un singur click distanta.
Supa crema de legume - 460 cal

Supa crema de legume - 460 cal

Publicata la 09 iunie 2009

Afisari: 1.941 afisari
Lista ingredientelor:
O radacina mare de patrunjel
400 grame cartofi
O ceapa mare
50 mililitri supa de pui
2 morcovi medii
o telina medie
100 grame fasole verde
150 grame ardei gras
1 dovlecel mediu
100 grame conopida maruntita
100 g unt
o lingura faina
o legatura de patrunjel, una de marar
sare, piper
Mod de preparare:
Se pun legumele la fiert. Cand sunt gata se scurg si se paseaza impreuna. Intr-un alt vas
Se amesteca untul topit cu faina dupa care se adauga supa de pui si legumele tasate. Se lasa sa fiarba acoperit cateva minute, la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust.Se adauga jumatate din cantitatea de supa in care au fiert initial legumele. Se mai lasa la foc inca 10-15 minute.

Timp de preparare: 40 minute

Numar de portii: 3 portii

rcc.Eu in loc de faina pun gris, ii da mai multa finete.
duminică, 12 decembrie 2010 16:02
sfatului specialistului feminis.ro
Dincolo de sentimente:
Ema Urmuzescu
Nude, white and lovely!:
Ana Odagiu
Bloguri exclusiv Feminis:
Bloguri Feminis.ro
Dosare Feminis.ro - Inspiratie zi de zi
Retete Culinare
Feminis iti dezvaluie peste 1000 de retete care te teleporteaza in cele mai...
Afla tot despre urmatoarele subiecte:
Calatorii
Peste 300 de articole, sfaturi si recomandari le gasesti acum pe Feminis.ro! Inainte sa...
Astrologie
Descopera un dosar complet menit sa iti dezvaluie previziunile astrale pentru urmatoarea...
sfatului specialistului feminis.ro
Advertorial
Vino la McDonald's sa te bucuri de cel mai popular desert al verii.
prognoza meteo
Alege orasul:
Bucuresti, Romania
vreme frumoasa
Acum: 8 °C, Minima: 6 °C, Maxima: 18 °C
 
 
 
site gazduit de distinct
Inchide
Newsletter Feminis - horoscop zilnic, informatii de ultima ora
Intra in contul tau Feminis.ro
Nume utilizator:
Parola de acces: