Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Zodiile isi fac bilantul anului!

De în Cariera 14 dec 2009
2009, cu toate greutatile si bucuriile pe care ni le-a adus, se apropie de sfarsit. Momentul ideal pentru ca fiecare dintre noi sa se intoarca putin asupra acestui an si asupra provocarilor in fata carora ne-a pus! Afla care sunt lucrurile cele mai importante de care trebuie sa tina seama fiecare zodie atunci cand isi face evaluarea acestui an!
Cum a fost 2009 pentru tine? A adus mai multe lucruri bune sau mai multe incercari? Pentru fiecare dintre noi acest an a reprezentat o adevarata provocare si fiecare zodie in parte a avut parte de incercari si succese intr-o alta zona a vietii.

Una dintre zonele cele mai greu incercate in acest an a fost cea a banilor si carierei, influentate de criza financiara care a adus cu ea disponibilizari si o stare de incertitudine generala in privinta locurilor de munca. Dar haideti sa vedem care au fost influentele anului 2009 pentru fiecare zodie in parte si care este cel mai potrivit fel in care nativul fiecarei zodii sa isi poata face bilantul acestui an!

Berbec

Pentru cei nascuti in aceasta zodie 2009 a a stat sub semnul telurilor inalte si al aspiratiilor marete. La inceputul acestui an, intrarea lui Jupiter in zodia Varsatorului a deschis pentru ei o perioada de reusite care va tine 12 luni, perioada in care oportunitatile pe care le intalnesc sunt pe masura aspiratiilor lor, spune astrologul britanic Barbara Dunn.

Munca intensa si tenacitatea sunt doua dintre elementele de care nativii acestei zodii ar fi trebuit sa tina seama si au si facut-o, daca au ascultat sfaturile astrologilor de la www.eastrolog.ro.

Una dintre principalele misiuni ale nativilor nascuti in Berbec in acest an a fost asumarea unor asteptari cat mai realiste din punct de vedere financiar si identificarea celor mai buni pasi pe care ii pot face pentru a-si asigura viitorul financiar.

Ce ar trebui sa retina Berbecii? Astrologii spun ca 2010 va aduce, chiar din primele saptamani ale acestuia -influenta eclipsei solare din 15 ianuarie- o oportunitate care se va dovedi importanta in domeniul carierei. De aceea nativii acestei zodii ar trebui sa stea cu ochii larg deschisi si cu urechile ciulite, pentru a nu rata aceasta oportunitate.

Taur

Taurii au avut parte de un an in care au avut castiguri importante, dar si pierderi. Daca in trecut acestia au avut impresia ca sunt urmariti de ghinion, considera astrologul Barbara Dunn, si au considerat ca acest an ii poate afecta negativ in ceea ce priveste finantele si stabilitatea locului de munca, au constatat ca necazurile nu s-au napustit toate pe capul lor, ba chiar au avut parte si de cateva succese notabile.

Iar in ceea ce priveste cariera nativilor din Taur, acestia au destule motive de bucurie, pentru ca anul se incheie pentru ei cu o reusita, influentata de faptul ca Uranus si-a inceput miscarea directa la 1 decembrie. Si, pentru ca aceasta este, conform astrologilor, prima oara in cinci luni cand vei beneficia de sprijinul lui Uranus, cel care iti influenteaza cea de-a zecea casa, a succesului in cariera, vei avea numai bucurii pe acest plan. Vestile pe care le vei auzi in aceste zile, indiferent ca este vorba de intalniri sau de telefoane, sunt foarte bune si le astepti de multa vreme. Lucrurile vor continua sa se imbunatateasca pana in februarie, cand toate vor fi la superlativ pentru tine!

Cand Taurii isi fac bilantul ar trebui sa tina seama de faptul ca in 2009 ar fi trebuit, spun astrologii, sa se bazeze foarte mult pe increderea in sine. O alta lectie a lui 2009 ar fi trebuit sa fie, pentru nativii acestei zodii, lucrul in echipa. Atunci cand va veti uita in urma, facand bilantul acestui an, ganditi-va cat de mult v-ati insusit din aceste lectii.

Gemeni

Cu toate ca nativii acestei zodii sunt printre cele mai sociabile si mai pricepute la networking, nici lor nu le-a fost prea usor in acest an. Este posibil ca Gemenii sa fi descoperit si unele lucruri mai putin placute la locul de munca si ca pozitia lor nu este la fel de solida cum era in ceilalti ani. Important este ca si-au dat seama de acest lucru si ca pot face ceva in acest sens.

Uranus, care nu mai este retrograd, ii influenteaza pozitiv si pe nativii acestui semn in luna decembrie. Efectul pozitiv va fi asupra tuturor aspectelor legate de cariera si se va vedea cel mai bine in sectorul afacerilor sau relatiilor internationale, legate de strainatate, relatii care vor inflori pur si simplu.

Ce trebuie sa retina Gemenii? Se poate spune ca se vor afla, la inceputul lui 2010, apreciaza astrologii, la sfarsitul problemelor lor financiare care i-au stresat in acest an. Ei ar trebui sa reflecteze asupra felului in care au actionat in perioada prea putin stabila pe care au traversat-o si daca au folosit moderatia, utilizand doar resursele pe care le aveau.
Rac

Inceputul lui 2009 le-a adus nativilor din Rac, sustine Barbara Dunn, ocazia de a creste si de a se dezvolta din punct de vedere profesional, cu sprijinul lui Pluto. Pe langa aceste oportunitati, Racii au invatat sa ii faca pe cei alaturi de care lucreaza sa accepte faptul ca lucrurile se fac cum spun acestia sau nu se fac deloc. Sfarsitul anului le aduce acestor nativi intentia de a avansa, propulsati fiind de ambitiosul Mercur.

Sfarsitul de an se anunta aglomerat pentru acesti nativi, fie din pricina faptului ca au mult de munca pentru a incheia anul cu bine la serviciu, fie pentru ca si-au gasit un al doilea job si muncesc in paralel pentru a putea face fata si a castiga mai multi bani. Iar in cazul in care Racii sunt proprii lor sefi, sfarsitul de an se anunta foarte profitabil pentru afacerea acestora, cu noi clienti si noi oportunitati.

Provocarea anului 2010 pentru Raci? Eclipsa de pe 31 decembrie in zodia Racului va inchide un capitol important pentru ei si va crea oportunitatea deschiderii unui nou capitol, daca nu in decembrie, atunci in termen de sase luni. Evenimentele exterioare sunt cele care vor provoca deschiderea unui nou capitol pentru acesti nativi.

Leu

Cu toate ca la inceputul anului Leii s-au speriat putin la gandul ca acest an vor fi afectati de criza financiara si ca vor pierde bani, acestia au invatat sa gandeasca pozitiv si astfel sa tina necazurile la distanta, sustin astrologii.

Sfarsitul acestui an ii gaseste pe nativii acestei zodii plini de energie, curajosi, energici si pregatiti sa cucereasca intreaga lume, fiind influentati de Marte, care se afla in semnul sau. Dar, din 20 decembrie si pana pe 10 martie, Marte va fi retrograd si ar trebui ca acest fapt sa le mai tempereze elanul, pentru ca facand planuri si reflectand asupra actiunilor lor vor avea succes, chiar daca actiunea le va lipsi.

Ce ar trebui sa retina nativii acestei zodii pentru a-si face bilantul acestui an? 2009 a fost un an in care actiunile si reactiile Leilor au avut un impact mai mare decat oricand asupra evenimentelor din viata lor. De aceea ar trebui sa isi puna problema daca au reactionat in cel mai potrivit fel pe parcursul acestui an.

Fecioara

Fecioarele au reusit sa se mentina deasupra dificultatilor din acest an pastrandu-si concentrarea si capul limpede. Lectiile pe care Saturn si Pluto le-a oferit acestor nativi nu au fost blande deloc, dar le-au oferit posibilitatea de a sfarsi anul mai increzatori in sine si mult mai constienti de abilitatile lor.

Luna plina din decembrie ii va influenta pe cei nascuti in Fecioara si le va favoriza interviurile pentru slujbe sau promovarile si recunoasterile in cadrul aceleiasi companii. Exista posibilitatea ca acesti nativi sa beneficieze de o promovare, urmand ca salariul sa fie si el majorat incepand din  luna aprilie.

Cele mai importante lectii ale acestui an sunt legate de managementul banilor si de felul in care acestia dispun de resursele lor.
Balanta

Balantele au fost obligate, in 2009, sa reflecteze asupra stilului lor de viata si asupra obiceiurilor pe care le au. Nativii acestei zodii au fost nevoiti sa se intrebe daca isi mai permit stilul de viata pe care il aveau si daca este momentul potrivit pentru a face schimbari si a-si reduce cheltuielile. Felul in care isi castiga banii, dar si felul in care aleg sa dispuna de acestia s-a schimbat semnificativ in aceste luni.

Odata cu influenta lui Uranus, Balantele primesc, in aceasta luna, numai vesti pozitive la nivel profesional si nu numai: daca acestia isi cauta o alta slujba, similara cu cea pe care o au acum, au toate sansele sa o gaseasca, iar daca sunt manageri si nu au reusit sa isi gaseasca angajati de care sa fie multumiti si pe care sa isi permita sa ii plateasca, vor avea din nou noroc.

Acesti nativi ar trebui sa retina, atunci cand isi fac bilantul anual, felul in care aceste schimbari financiare i-au afectat si cum au reusit sa le faca fata.

Scorpion

Planurile pe care si le-au facut la inceputul acestui an au avut toate sansele sa se materializeze pentru nativii acestei zodii. Iar daca si-au facut griji in legatura cu banii si cu felul in care vor fi afectati de schimbari, Jupiter i-a ajutat pe acestia sa treaca cu usurinta peste problemele acestui an.

Din octombrie 2009 Scorpionii l-au avut pe Marte in cea de-a zecea casa a reusitelor si faimei si au reusit cu ajutorul acestuia sa isi impresioneze si prietenii si dusmanii deopotriva. Le-au dovedit superiorilor ca nimic nu este prea greu pentru ei si si-au castigat un rol important in firma sau companie.

De acum va trebui ca acesti nativi sa actioneze mai putin si sa se multumeasca sa urmareasca, cel putin pana in martie 2010, felul in care planurile lor prind viata.

Sagetator

Acest an nu a fost unul dintre cele mai placute si mai usoare pentru nativii acestei zodii. Fiecare lucru pe care l-au facut in acest an a fost marcat de efort si, conform eastrolog.ro, Saturn in Fecioara pare sa le fi adus inca din 2008 o crestere a responsabilitatilor si un program de lucru mai incarcat.

Dar au motive multe pentru a se bucura ca acest an dificil se apropie de sfarsit, pentru ca primul trimestru al lui 2010 le va aduce surprize neasteptate si rezolvari frumoase de situatie.

Sagetatorii au avut multe de invatat in acest an, iar unul din cele mai importante aspecte se refera la imaginea pe care au prezentat-o celorlalti. Ei ar trebui sa se intrebe daca, in mijlocul acestor evenimente, au reusit sa isi consolideze imaginea, impunandu-se ca persoana competente, care pot rezolva orice situatie.
Capricorn

Putine sunt zodiile care au avut parte de un an la fel de bun pe plan profesional precum Capricornii. Oportunitatile au fost prezente la fiecare pas pentru ei si au reusit nu numai sa isi transforme unele din visele cele mai arzatoare in realitate, dar si pe cele ale oamenilor din jurul lor.

Si, cu toate ca de la sfarsitul lui octombrie au avut si ei unele probleme cu banii, lucrurile incep sa se rezolve in noul an.

Provocarea Capricornilor pentru sfarsitul de an? Acestia trebuie sa se intrebe daca au reusit sa isi respecte toate angajamentele si daca si-au pastrat sangele rece in toate privintele.

Varsator

Nativii acestei zodii au avut o lectie importanta de invatat, cea a precautiei, pentru ca riscurile nu au fost deloc recomandate Varsatorilor in 2009. Nativi care iubesc schimbarea si iubesc la fel de mult sa o provoace, acesta a fost -se va termina in doua saptamani- un an in care au invatat sa cantareasca fiecare argument pro si contra si sa ia decizia cea mai rezonabila.

Sfarsitul anului le va aduce acestora o veste buna pentru ca Uranus nu va mai fi retrograd -dupa cinci luni- si acest lucru va insemna un ritm mai intens al vietii si multa incredere in sine, dar si un mai mare control asupra aspectelor vietii de zi cu zi. Pana in iulie 2010 va puteti bucura de influenta lui Uranus!

Pesti

Chiar daca 2009 a adus schimbari in ceea ce priveste cariera nativilor nascuti in Pesti, acestia au descoperit ca nu trebuie ca responsabilitatile profesionale sa le ocupe intreaga viata.

Decembrie 2009 le va aduce acestora oportunitati de avansare, oferte de slujba, sau pur si simplu o mai buna imagine in fata celorlalti. E momentul cel mai potrivit pentru acesti nativi de a se face remarcati si de a le fi apreciata munca.

Lectiile anului pentru Pesti? Saturn si lectiile sale mai putin blande l-au pregatit pe acest nativ pentru bucuriile pe care Jupiter i le va aduce in 2010.

Cum a fost acest an pentru tine? La ce iti doresti sa te gandesti, cand te vei uita in urma?
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar