Vizitează şi tu locurile în care a fost filmat Game of Thrones

De în Calatorii 30 apr 2019

Pe măsură ce se apropie finalul acestui fenomen mondial, încep să apară diverse moduri de a păstra vie experiența Game of Thrones și în Irlanda de Nord, una dintre zonele principale pentru filmări, au apărut diverse tururi pietonale, iar o companie ce operează mai multe croaziere are în plan să-și ducă clienții pe coastele Croației, Islandei și Spaniei.

Începând cu finalul lunii mai, vasul de croazieră M/Y Callisto, care are 17 camere și măsoară 50 metri lungime, își va purta pasagerii în două itinerarii diferite, bazate pe acțiunile in Game of Thrones. Drumurile vor duce prin Dubrovnik, adică unde ar fi King’s Landing, și Split din Croația, unde s-au filmat scenele din Mereen și unde fanii vor putea recunoaște Fortăreața Klis și Palatul lui Dioclețian, ca fiind locurile de unde Daenerys Targaryen i-a eliberat pe sclavi. Astfel că una dintre croaziere va fi în jurul locațiilor din Croația și Muntenegru, iar cealaltă în Albania și Grecia.

De asemenea, Islanda a reprezentat un rol important în filmările serialului și multe dintre peisajele uimitoare de acolo vor putea fi vizitate cu un alt vas al companiei Variety Cruises, respectiv M/S Panorama, care are 24 de cabine și între 8 iunie - 14 septembrie va circula pe ruta denumită sugestiv Icelandic Saga, car reprezintă zona din Nordul Zidului și Cascada Skogafoss, ce a putut fi admirată în primul episod din sezonul final, scena cu zborul dragonilor.

În plus, începând cu sezonul 5, în serial au apărut diverse locuri din Spania, care vor putea fi văzute de la bordul croazierei de 8 zile, din jurul Spaniei și Portugaliei, de pe vasul M/Y Harmony V, care are 25 de cabine și 55 metri lungime. Tot începând cu data de 8 iunie, în Sevillia va putea fi admirată atmosfera andaluză cu arhitectură Moorish, unde s-au filmat scenele din Drone, domeniul Casei Martell.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Calatorii
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 noi