4 motive pentru care fanii Game of Thrones nu știu ce să creadă despre Daenerys

De în Monden 15 apr 2019

Sezonul final din Game of Thrones a început astăzi și toată lumea se întreabă cine o să ocupe până la urmă Tronul, iar Daenerys Targaryen Stormborn este unul dintre personajele favorite în acest sens, care a rezistat și s-a dezvoltat continuu din primul până în ultimul sezon al serialului, însă părerile fanilor sunt împărțite când vine vorba despre atitudinea ei.

Dany poate fi o regină dură, care a cucerit armata de Unsullied și i-a ars de vii pe cei care nu i s-au supus, dar de câteva ori, ea a arătat și milă condusă de un simț al dreptății exemplar, iar aceste două atitudini i-au divizat admiratorii în două, așa că iată de ce părerile fanilor sunt împărțite în privința ei:

1. Nu se gândește la consecințe

Îi place să se gândească la sine ca fiind un conducător drept, care eliberează orașe, dar adevărul este că adesea, ea nu se gândește la efectele pe termen lung. Când a eliberat sclavii din Meereen, ceea ce părea o acțiune bună, ea nu s-a gândit că nu există structuri sociale pe care aceștia să se întrețină singuri și acest lucru s-a întors până la urmă împotriva ei.

2. Nu și-a putut dresa dragonii

Dragonii ei au învățat cum să scuipe foc la comandă, dar aceștia scapă des de sub control și chiar au omorât un copil nevinovat, iar când ea nu i-a mai putut controla pur și simplu i-a încuiat în temniță. Ea este cea care spune mereu că dragonii sunt copiii săi, dar de fapt nici un fel de mamă nu-și abandonează copiii fără măcar să caute un profesor pentru ei.

3. E de viță nobilă

Motivația ei pentru tot ceea ce face este să ia înapoi ceea ce i se cuvine din naștere, dar de fapt ea nu știe nimic despre Westeros, nu cunoaște oamenii, pământurile sau tipul caselor și nici măcar nu ține minte să fi locuit vreodată pe aceste meleaguri. Tatăl ei a fost îndepărtat pe drept de pe tron (ucis fiind de către Jaime Lannister), deoarece înebunise și spunea că vrea să-și ardă toți supușii, iar astfel a stricat șansele urmașilor lui de a urca în liniște pe tron, dar lui Dany îi place să amintească tuturor de unde se trage.

4. N-ar fi nimic fără dragonii ei

Dragonii au scos-o din toate situațiile periculoase, deoarece ea nu este tocmai o luptătoare și încă nu a condus de fapt nici o armată în luptă. Ei îi place să privească cum alții se luptă pentru ea, spre deoasebire de Jon Snow și Jaime Lannister, cărora le place să fie în centrul atenției. Deși Dany crede că este Mama Dragonilor, ceea ce îi conferă o oarecare putere suplimentară, ea însăși, fără dragonii săi, ar fi murit de mult.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 aug