Vezi ce înseamnă dacă visezi că te bați cu cineva

Este ceva des întâlnit să visezi că ai contact fizic violent cu o persoană și deși nu înseamnă chiar că te vei bate cu cineva în viața reală, acest vis reflectă într-un fel ce se întâmplă când ești trează.

În mod normal, dacă în vis te bați cu cineva, înseamnă că în realitate ești în conflict cu o persoană, poate cineva care se crede superior ție sau cineva care te împiedică să ieși dintr-o situație inconfortabilă pentru tine. De asemenea, visul este manifestarea amalgamului tău de sentimente și emoții puternice și dificile, cum sunt gelozia, amărăciunea și judecata față de cineva sau o situație în care te-ai trezit fără voia ta.

Uneori, lupta înseamnă că încerci din răsputeri să treci peste o traumă sau o problemă serioasă. Nu mai suporți să trăiești cu cineva sau într-o anumită situație, așa că te-ai decis să-ți iei, în sfârșit, viața în propriile mâini. Pe de altă parte, poate încerci doar să dovedești lumii întregi de ce ești cu adevărat capabilă, pentru că în trecut ai greșit ceva și vrei să arăți că ai învățat din fiecare experiență și că dacă încă există cineva care nu te ia în serios, acea persoană își va schimba în curând părerea.

Dacă asiști la o bătaie între doi oameni, înseamnă că ești forțată să fii între două persoane care-ți sunt apropiate, dar această priveliște mai poate seminifica faptul că ești împărțită între două valori, scopuri, idei, care sunt total opuse sau că ești forțată să alegi calea pe care s-o iei.

Dacă în vis te lupți pentru viața ta cu frică și disperare, acesta este un semn că situația actuală din viața ta reală te depășește sau chiar că te-ai îmbolnăvit grav.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi