Interpretarea viselor despre fericire

Dacă treci printr-o perioadă dificilă și ești tristă, visul tău încearcă să compenseze acest lucru și să-ți aducă alinare.

Dacă într-un vis ești extrem de fericită, poate fi pentru că în viața reală treci printr-o perioadă extrem de stresantă și tristă, iar acum e momentul să cauți ajutorul celor apropiați sau chiar al unui specialist, pentru că încerci de fapt să eviți adevărul și te bazezi prea mult pe idei, nu pe fapte. Pe de altă parte, dacă sentimentul nu este atât de intens, trebuie doar să găsești un mod pentru a putea privi partea plină a paharului, în loc să te concentrezi atât de mult pe părțile negative ale vieții.

De asemenea, visul poate fi o reflecție a fericirii pe care o simți tu în prezent și a faptului că nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la ceva și te simți eliberată de faptul că viața ta s-a așezat în sfârșit. Probabil că te bazezi pe dragostea pe care o primești, te simți norocoasă sau ți-ai recăpătat încrederea în propriile forțe.

O altă interpretare este că simți că-ți lipsește ceva și ești nostalgică, iar visul te face să realizezi ceea ce-ți lipsește de fapt și ar putea să te facă să fii mai fericită.

Dacă în visul tău de fapt alții erau fericiți, aceștia pot fi aceeași oameni care se bucură de insuccesul tău în viață și trebuie să fii atentă pe cine consideri prieten, iar dacă familia ta era cea fericită în vis, atunci înseamnă că trebuie să petreci mai mult timp alături de rudele tale, deoarece îți este dor de momentele fericite, petrecute alături de ei.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct