Interpretarea viselor despre moarte

Moartea este un alt simbol ce apare constant în vise și care te poate neliniști, dar ea nu este întotdeauna ceea ce pare.

Visele cu sau despre moarte implică uneori decesul cuiva drag sau chiar al tău, dar în loc să le interpretezi ca atare, de multe ori, ele înseamnă doar că treci printr-o experiență care te face să suferi, îți provoacă anxietate și prevestește o schimbare. Atât moartea cât și schimbarea sunt evenimente dificile, deoarece nu știi ce te așteaptă de cealaltă parte, drept pentru care subconștientul le asociază și de multe ori echivalează.

De asemenea, decesul cuiva drag simbolizează frica de schimbare, mai ales când vine vorba despre creșterea copiilor. Aceste schimbări prin care trec cei mici, provoacă în sufletul părinților emoții de nedescris, care-i fac să se întrebe unde a dispărut copilul și când a apărul tânărul adult. În acest sens, visul cu și despre moarte arată trecerea dintr-o etapă a vieții în alta.

O altă interpretare a acestor vise depinde de vârsta celui care visează așa ceva, deoarece studiile au arătat că cei care se apropie de sfârșitul vieții și simt că-i vor părăsi curând pe cei iubiți, visează adesea că sunt alinați de prezența cuiva drag, cum ar fi un părinte de mult decedat sau au vise despre cum ar vrea ei să moară. Pe de altă parte, visele cu și despre moarte pot presupune apariția cuiva trecut în neființă și o experiență plăcută sau neplăcută alături de el, ceea ce arată că există treburi neterminate și că trebuie să-ți pui la punct viața, până nu este prea târziu.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi