Vezi ce înseamnă dacă visezi că ai o fiică

Visele despre copii sunt o manifestare pasivă a personalității tale, dar acest lucru nu reprezintă copia fidelă a persoanei tale ci mai degrabă ceva din viață te-a făcut să te simți sau să acționezi într-un anumit fel.

Fii sinceră și recunoaște dacă la ora actuală doar lași lucrurile să meargă de la sine, acceptând frimiturile pe care ți le oferă fără a face nimic pentru a-ți îmbunătăți situația. Este posibil să simți că nu mai deții controlul asupra propriei vieți, de aceea și acționezi așa cum o faci.

Gândește-te dacă îi oferi altcuiva controlul asupra vieții tale sau îi permiți să fie autoritar cu tine fără a avea neapărat dreptul și dă-ți seama de ce faci acest lucru. Poate că preferi să ia altcineva deciziile pentru tine și să-ți spună ce să faci, ceea ce este perfect în regulă dacă acesta este cazul, dar dacă nu, aceasta este o problemă pe care trebuie s-o rezolvi cât mai curând, pentru a-ți fi bine ție și a te putea dezvolta pe toate planurile.

De asemenea, visul ar putea reflecta partea ta feminină și faptul că-ți dorești în subconștient să fii privită ca o femeie în toată regula, iar dacă în viața reală deja ai o fiică, visul este oglinda relației tale cu aceasta și îți transmite că e momentul să fiți mai apropiate. Dacă în vis aveai o fată pe care n-o recunoșteai, acest lucru este legat de anumite aspecte ale propriei tale personalități, lucruri pe care până acum nu le știai despre tine.

Dacă în vis fiica ta era malefică, aceasta este o manifestare a răului care există în tine și îți arată că trebuie să-ți schimbi viața, pentru a putea scăpa de obiceiurile proaste și ca să poți deveni cea mai bună variantă a ta, lucru pe care îl știi și tu de fapt, doar că până acum nu l-ai recunoscut.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi