Vezi ce înseamnă când îți visezi tatăl

Dacă visezi despre propriul tău tată, acest lucru înseamnă că urmează să faci anumite alegeri controversate, deci, în principiu, visul este o manifestare a conștiinței tale.

Gândește-te dacă ai probleme cu tatăl tău și ce-ai putea face pentru a le rezolva, deoarece visul s-ar putea să-ți transmită exact faptul că trebuie să fii tare pe poziții, așa cum ar fi și tatăl tău. Pe de altă parte, acesta ar putea fi  doar un semnal că nu trebuie să-ți lași viața să-ți scape de sub control, ceea ce înseamnă că va trebui să fii mai realistă și mai practică de acum înainte. De asemenea, visul poate avea legături cu deciziile pe care trebuie să le iei urgent, deși nu vrei să te confrunți cu ele. Chiar dacă această alegere te va turmenta pe moment, ea este o necesitate și după aceea se vor rezolva de la sine și alte probleme din viața ta.

Trebuie să-ți analizezi un pic viața și să vezi dacă nu cumva lași pe altcineva să decidă în locul tău, cum ar fi tatăl, șeful sau alt bărbat important. Conștientizează astfel că ei își urmează de fapt propriile interese și rareori se gândesc doar la binele tău, iar dacă în vis tatăl tău era supărat, înseamnă că în realitate a-i de-a face cu o dezamăgire și te frustrează ceva sau te pedepsești singură pentru o decizie pe care-ai luat-o în trecut.

Dacă te certai cu tatăl tău, înseamnă că simți cum nimeni nu te înțelege și nu poți vorbi cu nimeni despre ceea ce simți sau gândești, iar dacă te căsătoreai chiar cu tatăl tău, înseamnă că mereu ești în căutarea aprobării, dar că trebuie să te gândești mai bine înainte de a te dedica unui proiect, altfel îți va fi dificil să te detașezi de el odată încheiat iar rezultatele acestuia s-ar putea să nu fie pe măsura aștetărilor tale.

Când visezi că tatăl tău moare, înseamnă că nu-ți mai pasă de rezultatul deciziilor tale sau că vrei să faci alegerea bună într-o situație anume, dar dacă în realitate tatăl tău este deja decedat, să-l vezi în vis este un apel al conștiinței tale de a acționa precum ar fi făcut-o el.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi