Ce înseamnă dacă te visezi în orașul natal

Visele cu și despre orașul natal sunt legate de sentimentul de apartenență și faptul că te simți sau nu acasă într-un loc.

Dacă ai cunoscut recent o persoană care-ți aduce aminte de altcineva sau de o fază din copilăria ta, de aceea ți-ai visat orașul natal. De asemenea, visul este legat și de întoarcerea la origini, poate că ai ceva de învățat din copilăria ta. Ți-ai adus aminte de curând de viața aceea lipsită de griji, pe vremea când totul era mai simplu și ai vrea să retrăiești acele vremuri.

E posibil ca cineva din trecutul tău să fi luat de curând legătura cu tine, lucru ce ți-a făcut o foarte mare plăcere sau la polul opus, să te fi răscolit. Dacă ai vorbit cu cineva despre originile voastre, atunci acesta este motivul pentru care visezi orașul tău de baștină, iar dacă ai început de curând o slujbă nouă sau un curs nou și simți că te potrivești perfect, acesta este un alt motiv al acestui vis, deoarece „acasă” ar trebui să fie locul în care să te simți mereu bine primită, chiar dacă ai plecat de ani de zile de acolo.

Pe de altă parte, dacă ai avut o copilărie urâtă, să visezi despre orașul în care te-ai născut este un semn că în realitate treci printr-o perioadă mai grea, ceea ce îți aduce aminte de ce s-a întâmplat când erai mică sau de oamenii care erau în jurul tău atunci. Probabil că cineva de care voiai să uiți a încercat să reia legătura cu tine sau ți s-a întâmplat ceva asemănător cu ce ai pățit în copilărie.

Dacă simți că ai dat greș cu mutarea, înseamnă că visezi despre locul unde te-ai născut pentru că ți-e frică să te întorci acolo din cauza a ceea ce ar putea spune cei care te cunosc.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep