Un american a trimis un cadou în Philipine și 15 ani mai târziu...

De în Dragoste & Sex 19 iun 2018

În anul 2000, un băiat de 7 ani din Idaho a trimis un cadou de Crăciun în Philipine și 15 ani mai târziu acest gest s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, ce pare desprinsă din filme.

Această poveste adevărată este despre Tyrel și Joana, care s-au întâlnit datorită unei simple cutii de pantofi.

Acum 18 ani, Tyrel Wolfe a participat la un proiect ce se numea Operation Christmas Child, în care expeditorul trebuia să trimită diverse lucruri pentru școală, mici jucării, o scrisoare și poza sa într-o cutie de pantofi. Băiatul de atunci a ales poza cu el îmbrăcat în cowboy și darul a fost trimis în Philipine. El uitase deja de această întâmplare, când în anul 2009 a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la Joana Marchan, dar pe care inițial a ignorat-o. Câteva luni mai târziu, el s-a decis, într-un final, să accepte cererea, deoarece era curios cine este această fată din partea cealaltă a lumii. Joana i-a povestit despre cutia de pantofi și chiar i-a trimis atunci o scrisoare de mulțumire, dar se pare că aceasta nu a mai ajuns niciodată la destinație. Băiatul i-a cerut mamei sale să confirme dacă este sau nu adevărat și aceasta i-a zis că își amintește situația, iar cei doi au continuat să vorbească.

Mai târziu, ei au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și au decis să se întâlnească, iar el a strâns suficienți bani cât pentru un bilet în Manila. Tyrel era foarte emoționat, deoarece nu mai călătorise niciodată singur atâta drum, dar Joana l-a așteptat la aeroport și s-au îndrăgostit la prima vedere. El a fost șocat de condițiile în care trăia fata, deoarece locuiau 8 oameni într-o singură cameră, dar cei doi au stat împreună 10 zile fără să știe când urma să se mai vadă. El i-a promis fetei că se va întoarce și până la urmă s-a ținut de cuvânt. Când s-a întors, i-a cerut permisiunea tatălui său de a se căsători și acesta le-a binecuvântat căsnicia, dar mama ei a fost împotrivă, deoarece ei ar fi fost prea tineri, motiv pentru care tatăl lui a venit în Manila să o convingă. Ceremonia a avut loc la ferma Wolfe și Tyrel a purtat un barong, costumul tradițional filipinez pentru un mire, iar Joana o rochie albă, simplă. Părinții miresei nu au putut participa la nuntă din cauza unor probleme cu vizele, drept pentru care cuplul mai vrea să facă o ceremonie și în Philipine.

Proiectul umanitar la care au participat cei doi când erau mici a început în 1993 și prin intermediul lui au fost expediate 113 milioane cutii de pantofi în alte 130 de țări înainte ca ei să se cunoască. Acum, Thyrel și Joana trimit la rândul lor cutii pe cont propriu și în urmă cu câțiva ani ei au dat naștere unui băiețel frumos, doar al lor.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 oct