smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Top 10 aparate de relaxare

De în Casa & Gradina 21 sep 2010
Ce ne ajuta pe noi sa fim mereu frumoase si fara nici un stres chiar daca ne confruntam cu diverse situatii care mai de care mai problematice? Bineinteles, momentele de relaxare. Nu te trimitem la spa sau la sali de masaj... Te invitam sa te asezi comfortabil si sa te rasfeti chiar la tine acasa.

Stiu ca nu ai intotdeauna timp sa ajungi la sedinta de masaj sau la un salon care ofera tratamente de relaxare, la sala, la toate evenimentele fun la care ai vrea sa ajungi. Si ai nevoie de momentele tale in care cineva sau ceva sa te rasfete ca tu sa te poti elibera de stresul pe care l-ai acumulat dupa o zi de munca.

Ei bine, te poti bucura de beneficiile unei sedinte de relaxare, de cinema, de concerte si cate si mai cate chiar la tine acasa. Unde mai pui ca este mult mai comod asa decat sa mai pierzi timpul facand naveta de la serviciu si pana unde trebuie sa ajungi pentru acel moment de respiro pe care il meriti.

1.    MP3 Player. Da, muzica are puterea de a te relaxa. In plus, este si unul din cele mai ieftine mijloace de a scapa de stres. Cum asa? In functie de ce melodii asculti, corpul si mintea ta vor putea sa se relaxeze pe muzica linistita, ambientala. Unde mai pui ca un MP3 Player nu este foarte scump. Poti alege sa iti iei si un MP4 Player sau un iPod, dar preturile cresc in acest caz. Poti folosi chiar si laptopul, calculatorul personal sau combina muzicala pentru a te bucura de binefacerile muzicii. Ca gen iti recomand jazz, blues sau ceva in genul Buddha Bar.

2.    Calculatorul personal. Il folosesti zilnic, nu-i asa? Dar mai rar pentru relaxare. Deobicei iti termini treaba de la serviciu si apoi il uiti pornit in timp ce iti vezi de ale tale. Daca ai calculatorul conectat si la Internet, totul este perfect. Sunt atatea site-uri pe care le poti vizita pentru a vedea un concert pe care ti-ai fi dorit sa il vezi, dar nu ai avut ocazia, poti sa te relaxezi la un film, poti sa joci diverse joculete, poti sa pierzi putin vremea pe Facebook... Nimic legat de munca, in schimb!

3.    Aparatele de masaj. Cu un astfel de aparat poti sa zici adio oricarei dureri musculare! Pe langa efectele terapeutice de imbunatatire a circulatiei sangelui si inlaturarea durerilor reumatice, aparatele de masaj te pot ajuta sa iti relaxezi muschii obositi si sa inlaturi durerile de gat si de umeri dupa ce ai stat o zi intreaga pe scaun la birou. In plus, aceste aparate vin cu o groaza de accesorii care vor face masajul un deliciu! Aseaza-te confortabil si bucura-te din plin de acest rasfat. Preturile incep de la 70 RON.

4.    Aparatele de hidromasaj pentru picioare. Pe langa faptul ca tonifiaza muschii, te ajuta si in procesul de relaxare. Daca ai umblat toata ziua de colo-colo sau ai stat mult in picioare pe parcursul zilei, atunci ai nevoie de asa ceva. Stii si tu cat de relaxanta este o baie dupa o zi plina de stres. Gandeste-te cum este combinatia dintre proprietatile apei si masaj! Poti adauga si saruri de baie parfumate pentru un rasfat complet. Preturile pentru un astfel de aparat incep de la 120 RON.

5.    Pernele electrice. De obicei acestea sunt folosite in terapia prin caldura. Aplicata pe anumite zone ale corpului, acestea pot face adevarate minuni in procesul tau de relaxare. Nu de putine ori te-a apucat o durere de mijloc cumplita dupa ce ai stat in curent cateva ore. Ei bine, prin terapia prin caldura inlaturi aceste dureri instant. In plus, caldura pe care o emana este foarte placuta. O poti regla chiar tu, in functie de cum iti place mai mult. Si nu trebuie sa te alarmezi ca s-ar putea sa dai foc la casa. Avansul tehnologic a permis ca aceste dispozitive sa nu prezinte riscuri de ardere sau incendiu. O astfel de perna costa aproximativ 200 de lei.

6.    Electrostimulare. Probabil ai vazut si tu la televizor ca aceste aparate au fost pe val acum ceva vreme. Ei bine, electrostimulatoarele te ajuta in mod eficient sa scapi de oboseala de dupa o zi de lucru si imbunatateste circulatia sangvina. Durerile vor fi calmate in cel mai eficient si scurt timp. Masajul electrostimulant poate fi aplicat atat pe abdomen si pe coapse, precum si pe gat si pe umeri.
 
7.    Audio-books. Iti place sa citesti. Probabil ca ai mereu o carte cu tine in geanta atunci cand pleci la serviciu. Dar de ce sa te mai cari cu cine stie ce carte imensa cand o poti upload-a  pe telefon sau in memoria MP3 Player-ului. E mult mai comod si este si o modalitate placuta de petrecere a timpului. Recunoaste ca nu mereu, cand te intorci de la serviciu, iti mai arde sa citesti. Te dor ochii, te doare capul, esti obosita, mai ai si altele de facut. Dar cu audio-book-urile astea poti sa asculti povestea si, in acelasi timp, sa iti continui treburile obisnuite. Dar vorbim aici de relaxare, asa ca mai bine intinde-te , alege o pozitie comfortabila si asculta povestea.

8.    Banda de alergat.
Sportul relaxeaza. Chiar daca te simti obosita dupa ce ai lucrat cu drag si spor toata ziua, urca-te si pe banda de alergat, te vei simti fresh dupa cateva minute bune facand sport. Unde mai pui ca iti tonifiezi muschii si iti conturezi formele. Asa ca nu mai arunca privirile alea urate la aparatele de sport. Te poti uita la televizor in timp ce alergi putin, poti asculta muzica, un audio-book sau poti vorbi la telefon. Nici nu o sa simti ca au trecut deja 20 de minute de alergat... dar te vei  bucura din plin de binefacerile revigorarii prin sport.

9.    Aparatul de tuns iarba. Nu rade! E chiar relaxant... Sa nu mai zic cat de distractiv este! Si nu ma refer la masina de tuns iarba pe care trebuie sa o impingi tu, ci la aceea pe care o conduci. Dupa o saptamana stresanta la job, meriti sa te relaxezi in timpul liber, la tara sau la casa de vacanta, facand ceva practic si totusi distractiv. Suie-te in masina de tuns iarba si condu prin toata gradina. Nu o sa ai parte nici de trafic aglomerat si nici de semafoare. Ei, cum ti se pare drifting-ul de gradina?
 
10.    Vibratorul. Da, am pastrat ce-i mai placut la sfarsit. Trebuie sa recunosti  ca o relaxare impreuna cu partenerul cu baterii este un rasfat dupa ce ai stat peste opt ore la birou. Nu te inrosi toata acum, este ceva absolut normal. Poti sa asculti in acest timp niste muzica la mp3 player pentru a crea o atmosfera mai intima si mai placuta. Unde mai pui ca nu trebuie sa te preocupi de nici un alt aspect decat placerea ta proprie si personala!

Ei, acum ai nici mai mult si nici mai putin de 10 moduri de relaxare cu ajutorul gadgeturilor, metode pe care le poti folosi fara deplasari la saloane, sali si alte locuri destinate acestei activitati.

Daca am uitat ceva de pe lista aparatelor care te ajuta la relaxare, poti sa o completezi chiar tu printr-un comentariu.
Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

valentina bloanta (07.08.2011, 19:54)
Pe mine nu ma relaxeaza calculatorul, chiar ma oboseste.Prefer in loc un aparat de masaj pentru umeri sau unul de hidromasaj pentru picioare.
Răspunde-i
elena chirila (05.08.2011, 15:04)
Imi plac foarte mult aparatele de masaj.Ma ajuta sa ma relaxez,dupa o zi infernala la servici.Acum de cand le folosesc ,am slabit si cateva Kg .
Răspunde-i
Cristina Victoria Tudor (28.07.2011, 21:21)
Pentru mine masajul si muzica reprezinta metodele perfecte de relaxare :)
Răspunde-i
Doina Micu (21.07.2011, 16:16)
imi plac cele pt masaj
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr