Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop saptamanal: 9 - 15 iunie 2014

De în Monden 9 iun 2014
Afla ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana!

Berbec

Tara Minunilor te asteapta din nou saptamana aceasta, intruca linia dintre realitate si fictiune va fi ceva mai vaga. Profita de faptul ca ai unda verde la introspectie si scapa de acele ganduri care te limiteaza. Daca nu ai obiceiul de a medita, ar fi cazul sa incepi. Mai usor de zis decat de facut pentru tine, insa daca ti-e greu sa stai locului, incearca o forma de meditatie in miscare. Iertarea este tema acestei saptamani, asa ca tine cu dintii de ramura de maslin si imprieteneste-te cu umbra ta. Nu ceda tentatiei de a te lasa prada maniei si tristetii. Pentru a elibera energiile negative, inscrie-te la un curs de box sau investeste intr-o serie de sedinte de terapie. Creativitatea are si ea rol catartic, asa ca priveste adanca in sufletul tau pentru inspiratie.

Taur

Vezi in compania cui iti petreci timpul si alege-ti cu grija anturajul, pentur ca esti judecata in functie de oamenii in compania carora iti petreci timpul! Doar pentru ca tu poti trece cu vederea lipsa de bun simt sau deciziile indoielnice ale unui prieten, nu inseamna ca si altii vor face la fel. Energia aceasta negativa se poate reflecta asupra reputatiei tale. Scapa de oameni care te pot tine in loc, precum vampirii energetici, chiar daca vei fi judecata pentru asta. Pana la urma, e o chestiune de autoconservare. Vestea buna este ca vei dezvolta relatii mai apropiate cu oamenii care sunt pe calea vindecarii. Ii vei gasi prin intermediul unui grup spiritual sau politic sau a unei misiuni de voluntariat. Implica-te intr-o cauza in care crezi, insa nu te epuiza prea tare in incercarea de a-i ajuta pe altii.

Gemeni

Destinatia ta pentru aceasta saptamana este jobul de vis. Astrele iti aduc o serie de elemente interesante pe plan profesional. Daca te simti cumva pierduta in larg, vei putea pluti catre ape mai calme. Foloseste oportunitatea pentru a vedea care iti este chemarea. Ce te-ar face sa te ridici din pat in fiecare dimineata? Gandeste-te la acele activitati care iti consuma timpul liber si te fac sa uiti cum trece timpul pentru ca iti plac atat de mult. Poate ca ai trecut cu vederea aceste aspecte pentru ca iti vin natural, insa foloseste-le la locul de munca. Pe plan profesional ai putea apela la cineva caruia i-ai facut o favoare iar acum a ajuns undeva mai sus. Nu-ti fie teama sa ceri ajutorul, ci folosete-ti diplomatia pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Rac 

Vezi sa nu te inteci in responsabilitate in incercarea de a-i ajuta pe toti cei din jur. Vrei putina libertate, insa nu prea poti sa lasi pe toata lumea balta. Astrele subliniaza latura independentei in aceasta saptamana, asa ca vezi daca nu cumva folosesti nevoile celorlalti ca si acoperire pentru faptul ca nu vrei sa ramai singura. Pleaca intr-o calatorie de una singura si regaseste aspecte care-ti placeau, dar care s-au pierdut pe drum in ultimii ani.

Leu

Deschide camera secretelor si priveste inauntru. Saptamana aceasta te atrage misterul si abordezi tot soiul de subiecte tabu. Explorarea laturii intunecate are efect terapeutic, daca acorzi timp pentru meditatie. Concentreaza-te asupra ta si vei vedea ca ochii care nu se vad, se iubesc intens cand se intalnesc din nou. Concentreaza-te asupra pasiunilor tale in urmatoarea perioada, fiindca muza nu te va ocoli.

Fecioara

Chiar si cand vine vorba de dragoste, ce-i prea mult, strica. Reflecteaza asupra raportului dintre ceea ce dai si ceea ce primesti in relatiile apropiate. Nascute sub semnul serviciilor, Fecioarele pot da prea mult si se epuizeaza in incercarea de a-i ajuta pe ceilalti. Si avand in vedere ca oricum ceilalti nu te apreciaza mai mult daca te strofoci, ba chiar ii ajuti sa fie mai lenesi si mai enervanti, ai face bine sa o lasi mai moale in urmatoarea perioada, chiar daca este vorba de prietena cea mai buna sau de un membru al familiei. Invata sa primesti si vei fi surprinsa. Obsesia pentru control te impiedica sa fii fericita. In plus, incearca sa nu oferi eticheta de suflet pereche oricui si mai ales nu o face prea repede. S-ar putea sa confunzi un "crai" cu un "print", doar pentru ca ai nevoie de putina distractie. Exista si alte modalitati de a obtine adrenalina decat tortura emotionala si povesti de dragoste neimpartasita.

Balanta

Scena este pregatita pentru parteneriate, atat pe plan personal, cat si profesional. Iti poti schimba deja statusul pe Facebook de la “E complicat” la “Intr-o relatie”. Contrastele se atrag, asa ca inceteaza sa mai sustii ca iti plac doar una numit gen de barbati. Cineva care iese din tipar iti va pune inima pe jar, insa nu va apuca sa demonstreze ca iti merita atentia, daca tu o tii una si buna! Daca esti deja intr-o relatie cu cineva, gandeste-te daca nu puteti sa treceti impreuna la o alta etapa. Gandeste-te ce ati putea construi impreuna si propune-i fara sa stai pe ganduri! Daca ai nevoie de contacte pe plan profesional, acum este momentul potrivit. Ai grija, insa, sa ai intelegerile scrise nergu pe alb. Nu ti-ar strica si un avocat, daca planuiesti sa investesti sume mari. Clarifica asteptarile si rolurile fiecaruia dintre asociati de la bun inceput, astfel incat sa ai o plasa de siguranta in caz ca lucrurile nu ies asa cum te-ai astepta.

Scorpion

Saptamana aceasta nu iti lipseste atitudinea intepata care ii tine departe pe cei care ti-ar putea da batai de cap. Istetimea, spiritul de observatie si capacitatea de a vedea dincolo de mastile celorlalti te ajuta sa te protejezi, insa ai grija cum le folosesti in urmatoarea perioada. Comunicarea ar putea avea de suferit, mai ales daca folosesti intepaturile in mod necorespunzator. Daca nu vrei sa treci drept agresiva, mai bine renunti la atitudinea defensiva si sa vezi ca multi dintre cei pe care ii ataci sunt, de fapt, de partea ta. In cazul in care nu au un renume de mincinosi si intriganti, da-le o sansa!  Incearca sa vezi lumea cu alti ochi si sa apelezi la compasiune in relatiile profesionale. S-ar putea sa obtii mai multe in acest fel de la colegi. 

Sagetator

Saptamana aceasta nu stii daca sa impartasesti si celorlalti ceea ce stii sau sa tii doar pentru tine. Oscilezi intre a da banii pe ustensile sau a le confectiona tu insati. Cam in aceasta directie merg lucrurile pentru tine saptamana aceasta. Stresul si suspiciunea sunt la loc de cinste, desi tu incerci sa te relaxezi. 

Capricorn

Casa, dulce casa! Acolo iti vor sta mintea si inima in perioada imediat urmatoare. Curatenia de primavara este in curs de executie si majoritatea gandurilor tale se concentreaza asupra retetelor pe care vrei sa le incerci de Paste, pentru cei dragi. Ai grija, insa, sa nu inviti prea multe persoana la masa de sarbatori. Nu e indicat sa ii aduci in spatiul personal. Limiteaza-te la rudele apropiate si prietenii adevarati.

Varsator

Socializarea este cuvantul cheie pentru aceasta saptamana. Ai un dar natural de a interactiona cu cei din jur si oamenii vor fi punctul tau de interes in aceasta perioada. Planifica iesiri in oras, karaoke, degustari de vin sau orice alta activitate care sa fie pe placul celor din cercul de prieteni. Profita de orice ocazie pentru a-ti face noi cunostinte. Daca esti scriitor sau lucrezi in media, lasa-ti creativitatea sa preia controlul si continua sa dezvolti proiectele care pana acum pareau sa stagneze. 

Pesti

Banii vorbesc, asa ca fii cu ochii pe buget! Fa strategii de investitii sau pune bazele unui fond de economii. Nu te impacienta prea tare in legatura cu unele greseli scumpe pe care le-ai facut, insa evita sa ramai nepasatoare. Citeste pe aceasta tema sau intalneste-te cu un specialist in domeniul finantelor, care sa te ajute sa iti administrezi mai bine veniturile. Dupa ce ai lamurit cum stai cu banii, poti sa te rasplatesti cu o sesiune de shopping. Insa poti alege sa investesti mai degraba intr-o pictura care sa-ti satisfaca atat nevoia de frumos, cat si sa iti dea ocazia de a scoate bani buni pe ea pe viitor.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr