Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Zodiile in conflict: Cum face fata semnul tau confruntarilor

De în Monden 22 ian 2012
Afla care sunt cele mai certarete zodii, care dintre cele 12 semne zodiacale ar putea sa iasa "castigatoare" intr-o cearta sau care ar fi dispuse sa duca o mica diferenta de opinii pana la ceva dramatic.

Berbec

Esti directa si te tii tare, nu te lasi doborata, chiar daca argumentele tale ar putea deranja sau chiar jigni persoanele carora le adresezi aceste argumente, tu mergi inainte. Esti greu de impresionat de afirmatiile celorlalti. Nu crezi decat in ceea ce vezi cu ochii tai. Certurile cu tine ar putea merge departe sau s-ar putea stinge pe loc daca oponentul sau oponenta nu ar fi cel putin cum esti tu de indarjita pentru a avea dreptate si a-ti demonstra punctele de vedere. Ii vei arunca o privire intensa si ii vei da o replica precum cele de film: "Cel mai buna sa castige", "Sa vedem de ce esti in stare" sau "Tu chiar vrei sa te pui cu mine?", iar in mintea ta va suna gongul pentru ca prima runda sa inceapa. 

Taur

Esti o fire puternica, indrazneata, dar si cumpatata in momentele care conteaza cu adevarat. Asta te face sa fii un "dusman" periculos pentru ca in mintea ta ai deja doua argumente pregatite inainte pe cand cel cu care esti in discutii de abia isi gaseste cuvintele in fata ta. Poti fi teatrala pentru a-ti demonstra argumentul, nu te sperii de a arata lucrurile asa cum sunt. Dar poti, in acelasi timp, sa uiti de la mana pana la gura ca cineva este contra crezurilor tale. Esti un adversar bun, te joci cu mintile celorlalti, apelezi la psihologie inversa pentru a-ti castiga "audienta" si pentru a-ti convinge oponentul ca esti mai buna. 

Gemeni

Desi te straduiesti, de cele mai multe ori, ai nevoie de ajutor, nu mare, asa, doar de inceput poate. Nu incepi niodata tu o cearta, nu iti place cearta, tie iti place distractia si voia buna, nicidecum certurile. Totul se poate rezolva prin discutii lungi si bine argumentate. Vei ridica din spranceana, vei da din cap cum ca esti de acord si iti vei asuma, chiar daca este doar in mintea ta, pozitia de aparare. Iar de acum incolo, scutul protector te va ajuta sa mergi prin "razboi". Nu iti place sa te certi, asa ca mai bine treci peste sau o lasi balta. Injuri de cateva ori ca sa arati opozantului ca te intereseaza, desi este foarte clar ca nu te intereseaza, si nu mai bagi in seama ce se intampla dupa.

Rac

Preferi sa faci un pas inapoi decat sa insulti sau sa jignesti. Nu esti tu zodia care sa dea palme sau sa arunce cuvinte grele cand nu rezonezi cu persoana de langa tine. Pe tine te intereseaza mult mai mult opiniile celorlalti decat propria sustinere a ideilor, desi ai gandurile tale pe care vrei ca toata lumea sa le cunoasca. Nu te certi, nu esti un oponent pe care ceilalti sa il considere periculos. Multi ar crede ca esti o fricoasa, dar nu este asa. In timp ti-ai creat un scut protector foarte rezistent impotriva obiceiurilor vicioase ale celorlalti sau impotriva rautatiilor exterioare. Esti blanda si linistita, dar se intampla sa ti se intinda corzile si tie, nu esti fara de caracter. Atunci cand se intampla asta, lovesti inapoi si te ridici la nivelul celor mai aprigi adversari.

Leu

Acest semn zodiacal, pe langa faptul ca nu se lasa usor convins de ideile celorlalti, nici nu se lasa batut. Asadar ai merge pana in panzele albe pentru a-ti demonstra punctul de vedere si pentru a incerca sa-i convingi si pe cei din jur sau chiar si o singura persoana. Nu esti genul care s-ar lasa usor in fata unui schimb de pareri, chiar daca este o discutie amicala. Desi tu stii ca ai dreptate, vrei ca toata lumea sa o stie, drept urmare nu te dai batuta usor si apelezi la trucuri pentru a demonstra acest lucru. Le arunci in fata adversarilor ca nu sunt in stare de ceea ce tu faci cu usurinta. Te crezi mai puternica, de aceea si intimidezi oponentul foarte usor prin increderea pe care i-o arati. 

Fecioara

Tu esti mai degraba o persoana care priveste problema cu un ochi practic, te straduiesti sa gasesti varianta de mijloc, vrei sa faci loc atat pentru tine, cat si pentru persoana care iti este adversar. Esti chiar mediator cateodata in propria cearta. Tii mai mult pentru tine si inghiti in sec decat sa spui cu voce tare ceea ce crezi, incerci sa gasesti o rezolvare a problemelor in capul tau. Ceri mai multe pareri inainte de a initia o discutie care ti s-ar parea ca ar putea degenera intr-o cearta, dar esti rezonabila in ceea ce priveste argumentele si incerci sa gasesti solutii si sa privesti problema din toate unghiurile. Zodia ta, pur si simplu, nu este certareata, iar daca privesti problema astfel, este foarte bine pentru umanitate acest lucru.

Balanta

"Trebuie sa arat bine! Este pentru lume!". Cam la asta te gandesti cand incepi o cearta. Si da, de cele mai multe ori tu incepi cearta. Te ingrijoreaza mai mult cum arata coafura ta decat sa ranesti persoana cu care te certi. Nu este ce s-a intamplat, ci cum s-a intamplat, de aceea o vei face ca de fiecare data sa fie memorabila. Astfel stii ca lumea va vorbi de cearta si implicit de tine. Rapid, rational, practic si in forta, dar fara sa pui suflet, iar cei care te cunosc stiu acest lucru. Motivele tale, de obicei, trebuie sa aiba un argument practic pentru care tu sa te enervezi in primul rand. De asemenea, cei care te cunosc stiu ca singura modalitate prin care ar putea sa te doboare este perseverenta, logica, insistenta, energie multa. Te enervezi, te intristezi, te emotionezi, te stresezi si iti sare capacul, iar de acolo incolo... pazea ca vine!

Scorpion

Atuul tau intr-o cearta ar fi sarcasmul, stii bine sa fii ironica si sa arunci replici in vant si sa le faci credibile. Vei fi linistita, exact ceea ce uraste orice adversar, un oponent linistit. Acesta va fi un alt as din maneca pe care il vei juca. Cand, totusi, vei intalni un adversar mai puternic decat tine, este ca si cum, pentru tine, s-ar prabusi Imperiul Roman. Esti convinsa ca tu castigi de fiecare data, asa ca te tii tare, desi exista sanse sa fii invinsa. Desi argumentele tale sunt spuse pe un ton amuzant sau sarcastic, in ele exista adevar si pasiune. 

Sagetator

Te amuzi de situatie, nu o iei prea in serios pentru ca stii ca tintesti la fix, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Vei aduce in discutie chiar si subiecte vechi, incheiate si ingropate, vei dezgropa mortii si vei "lupta" pana la sange. Nu te vei lasa doborata, stii ceea ce vrei si tii sa arati ca poti sa ai ceea ce vrei. Aceeasi este si varianta prin care poti fi doborata, lucrurile personale, sa iti fie spus un secret sau sa fie adus ca argument un lucru personal. In orice caz nu esti tu persoana care sa tina supararea prea mult timp pe cineva. 

Capricorn

Esti cruda si dura, nu spui multe, dar atunci cand o faci, este pentru a-ti dezarma adversarul, este pentru a avea avantaj. Vrei sa ii faci sa le para rau ca au inceput cearta careia tu i-ai dat drumul de fapt. Ai argumente solide, privesti mai multe unghiuri ale problemei si raspunzi cu lejeritate, ceea ce nu aduce decat stres opozantului. Nu te vei da in laturi de la a arata celorlalti din ce esti facuta si ca poti indura, ceea ce te face puternica si poate chiar de speriat. Ai rabdare, esti distanta si iti echilibrezi balanta emotiilor. De asemenea, chiar tu ai putea rezolva dilema si pune punct certei doar pentru a iesi invingatoare si pentru a primi respectul celorlalti si, ulterior, a beneficia de pe urma lor. 

Varsator

Te certi, esti incapatanata, esti convinsa ca trebuie sa fie dreptate. De aceea, stii sa accepti si parerile celorlalti atat timp cat ti se pare tie ca este corect, echitabil si adevarat. Ai un rationament bun, stii cand sa inchei o cearta si stii cand ai putea sa o castigi. Vrei sa demonstrezi, sa arati ca exista si alte feluri decat cel prezentat. Esti galagioasa cand ajungi la epuizare, dar iti place sa dai cat mai multe argumente, sa te implici cat mai mult, sa despici firul in patru, cinci, sase, zece, douazeci, pana cand se ajunge la ceea ce este bine si comun impartasit de cei implicati in cearta. Iti impartasesti parerile si le ceri opiniile si celorlalti, mai ales ca iti plac dezbaterile, asa ca pentru tine certurile sunt doar un prilej pentru a arata de ce esti in stare. 

Pesti 

Desi ai o minte buna si o logica a ta aparte, esti emotiva, ceea ce te va face sa nu gandesti tot timpul limpede si chiar sa iei lucrurile personal. Esti distrata si neatenta cateodata, asadar. adversarul tau nu va avea prea mari dificultati in a te pune la colt. Cearta pentru tine este de mai mare amploare in mintea ta, unde totul decurge ca intr-un film, tu esti si regizorul si unul dintre opozanti. Te certi, strigi, plangi, esti emotiva, aduci argumente puternice, esti distrata, te enervezi si pleci, esti neatenta, nu asculti si opiniile celorlalti, te superi, te intristezi, injuri, poate, si gata. Tu nu tii ura prea mult timp, dar esti teatrala si ai impresia ca toata lumea vrea sa iti faca rau sau este impotriva ta daca nu gandeste la fel ca tine, de aceea mai joci si pe inocenta si ranita. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

oana-camelia paun (24.01.2012, 12:52)
mare adevar la varsator !!! cand ajung la epuizare e jale :)))
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar