charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»

Strip-tease

De în Tu si El. 30 mar 2009
Chiar, ai fi in stare sa faci asta? Sa te dezbraci treptat, eventual pe un fond muzical la fel de lasciv precum miscarile unduioase ale corpului tau, pentru a-ti excita partenerul? Si la care piesa de vestimentatie te-ai opri? Sau poate ca ai putea merge pana la capat...

Ce inseamna aceste doua cuvinte de fapt? Printre alte sensuri...strip = a dezbraca, a dezgoli, a despuia, a da jos,  iar tease  = a tachina, a necaji, a hartui. Puse laolalta, o modalitate de a incita pe ceilalti, care te privesc, fara a face nici un fel de promisiuni ca le vei si indeplini fantasmele pe care tocmai le-ai sadit in mintea lor.

Vedem adesea in filme scene din baruri in care femeile de pe scena fac strip-tease. De cele mai multe ori se incolacesc in jurul unei bare verticale, simbol inlocuitor al penisului masculin. Unele reusesc sa fie chiar senzuale si apetisante. Cele mai multe ajung insa pana la vulgaritate. Asta depinde de calitatea localului si, fireste, de public, care este preponderent masculin. Probabil ca in afara de lesbiene, prea putine femei ar aprecia pozitiv si ar fi atrase de un astfel de spectacol.

Oare care e diferenta intre balet si dansul de pe o astfel de scena? Desigur, balerinii nu ajung sa se dezbrace treptat, dar asta pentru ca ei sunt ca si dezbracati. De cele mai multe ori le poti mai mult decat intui organele genitale, le poti vedea cea mai mare parte din trup. La urma urmei,muzica ar putea fi aceeasi. Diferenta ar fi motivatia pentru care o fac unii si ceilalti? Adica dansatoarele de streap-tease o fac pentru bani. Dar si balerinii sunt platiti; e drept, ca salariati. Nimeni nu le vara bancnote prin mult prea sumarele piese de vestimentatie. Nu, nu ma intelegeti gresit. Nu pun ambele categorii de dansatori in aceeasi oala. Si nici nu vreau sa ii denigrez pe balerini. Ei exprima muzica pe care danseaza prin toti porii, muschii sau miscarile pe care le fac. Traiesc acea muzica si fac niste eforturi uneori supraomenesti sa stea pe poantele acelea care le ranesc si le distrug picioarele.

Am incercat sa le aduc impreuna doar pentru a sublinia interesul oamenilor de a privi oameni dansand, mai mult sau mai putin dezbracati (sau de tot).

Daca am face o analiza simpla a celor carora le place sa priveasca un spectacol de strip-tease desfasurat intr-un bar, am zice ca sunt oameni care se excita cu mare greutate, ca au nevoie de un stimulent mai deosebit si calitatea potentei lor e indoielnica. Barbatii insa ar sustine in continuare ca le place frumosul. Desi nu toate femeile care se urca pe o astfel de scena merita totusi aceasta calitate.

Cand te gandesti ca sunt capabili sa si plateasca doar ca sa vada, sa se excite si sa le cada balele degeaba!

Oare cum capata aceste femei acea dezinvoltura de a se ondui, a-si pune in valoare (si la vedere) toate „calitatile”? Si oare de ce alte femei continua sa se simta inhibate si dezaprobative chiar si numai in fata unei astfel de idei?

Am vazut de curand un film in care niste fete, cred ca pana in 15 ani, ar fi dat orice sa se machieze, sa aiba libertatea de a-si alege singure garderoba, de a se coafa si a fi „cat mai femei”. E drept ca fetelor din ziua de astazi le vine ciclul mult mai devreme (10-12 ani), ca au libertatea de a vedea si observa tot felul de produse, filme, materiale legate de sex, care le deschide apetitul pentru aceasta. Dar cred ca mai e vorba si de educatia primita. Intr-o lume in care competitita feminina e acerba, in care e destul de greu sa gasesti un barbat cum vrei tu si eventual tanar si cu bani, probabil ca esti tentata sa faci aproape orice, de la o varsta cat mai frageda, pentru a iesi in evidenta, pentru a fi aleasa de El.

Ma intreb cum ce reactie ar avea barbatii care cer favoruri sexuale femeilor in schimbul unor servicii sau avantaje, iar acestea ar accepta dezinvolt, chiar cu placere. Oare ar mai fi atat de ahtiati si tentati sa aiba pe oricine, oricand, doar ca sa se simta ei cat mai barbati? Probabil ca tentatia lor ar scadea treptat. Deoarece, in definitiv este vorba de exercitarea puterii (fata de cei slabi sau dependenti, care in general sunt femeile), de confirmarea masculinitatii.

Oare daca femeile, in mod obisnuit, le-ar oferi partenerilor lor, seara sa zicem, un spectacol de strip-tease, ar mai fi la fel de atenti captivati si tentati, daca asta ar deveni o obisnuinta?

Desi intimitatea presupune printre altele, si a-ti vedea partenerul complet dezbracat, unii barbati, oricat de obisnuiti ar fi sa vada trupul partenerei lor, se pot simti la fel de excitati de fiecare data. In cazul altora, dupa o vreme, acesta nu le mai spune mare lucru, nu ii mai atrage tot la fel.

Am observat ca exista o legatura destul de stransa intre dans si sex. Cu cat persoana este mai stapana pe ea, stie ce o face sa se excite si cum sa atinga orgasmul, cu atat reuseste mai bine sa intre in ritmul muzicii si sa il exprime prin fiecare miscare sau gest al trupului ei. Fetele neexperimentate, care inca nici nu au idee ce inseamna orgasm, sunt in mod vadit neindemanatice, au miscari bruste si uneori in dezacord sau contratimp cu ritmul pe care il aud. Culmea e ca mai mult sau mai putin realizeaza lucrul asta si incearca sa mascheze totul cu un zambet care si el pare nepotrivit si indecis.

Cred ca o femeie care isi cunoaste complet trupul, care a ajuns la a-si gasi satisfactia sexuala sub orice forma, se simte la indemana sa isi ademeneasca si sa isi excite partenerul pe un fond muzical, aruncand treptat, una cate una, fiecare piesa din vestimentatie. Chiar daca porneste de la una sumara si, eventual cat se poate de languroasa. Desigur, asta implica sa isi cunoasca si partenerul intr-o oarecare masura; ceea ce il atrage, ii face placere si il excita si pe el.

Crezi ca tu esti o astfel de femeie? Te simti in stare sa faci asta?
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 6

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Marioglou (02.04.2009, 11:46)
Comedia, nu pricep de unde ai inteles tu ca le blamez pe cele care fac strip-tease. Oricum, intrebarea articolului era daca femeile sunt suficient de dezinhibate si se simt la largul lor sa se expuna partenerului, eventual pe o muzica la fel de incitanta ca aparitia lor.

Mie imi place dansul in general. E o modlaitate prin care poti exprima ceea ce simti si gandesti. Unii se pricep sa faca asta destul de bine ca sa incante ochiul celor care privesc. Altii sunt mai stangaci si mai putin experimentati.
Răspunde-i
SOFIA (02.04.2009, 05:02)
EX DANSATOARE LA BARA...AM INCEPUT VIATA SEXUALA LA 17 ANI SI APROAPE 10 LUNI,,,PRIMUL ORGASM LA 23 DE ANI...PROFESAM IN STRIP-TEASE DE 3 ANI. NU CRED CA EXISTA LEGATURA INTRE SEXUL CU ORGASM SI DANS...DANSUL E CEVA CU CARE TE NASTI...LA FEL DE COMUN CA FELUL IN CARE TE MISTI NATURAL,FARA MUZICA,UNII AU TALENT,ALTII NU! IN SCHIMB IMI PERMIT SA EMIT PAREREA CA STILUL DE DANS AL UNEI PERSOANE POATE OFERII INDICII CU PRIVIRE LA MODUL IN CARE ACEEA PERSOANA SE MANIFESTA ,SE MISCA IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL...PENTRU CA DANSUL E LA BAZA ...IN ORICE FORMA A LUI ,UN RITUAL DE IMPERECHERE!
Răspunde-i
(02.04.2009, 00:49)
Poate ca sunt eu prea obosita, dar nu prea am inteles ce crezi tu despre streaptease. Mi s-a parut ca la inceput ai blamat intr-un mod subtil femeile de la bara, comparandu-le apoi cu balerinii, ca sa le lauzi intr-un final pe cele care au curajul sa faca asta, descriindu-le drept femei fericite care au parte de orgasme.
Nu am privit niciodata o femeie facand streaptease intr-un bar, desi recunosc ca imi doresc. O femeie care se dezbraca pe ritmurile muzicii mi se pare divina. Si, da, as face streaptease !
Insa insist iar pe ideea cu orgasmele...oare doar de aici sa se traga succesul unor streapteuse? Oare doar cu ajutorul lor sa reusim sa ne unduim corpul, sa il lasam leganat de muzica, cuprins de dragoste? Eu consider ca tine de increderea in sine...daca avem o parere proasta despre trupul nostru, putem avea numeroase orgasme la activ, obtinute pe intuneric, cand uitam pt cateva secunde de sunculite sau sanii prea mici. Dar daca ne simtim perfect in propriul trup, il si putem imprumuta ochillor care vor sa vada...
Răspunde-i
Cristina Marioglou (31.03.2009, 18:36)
Da Carmen, si eu m-am gandit la cele doua filme mentionate de tine cand am scris randurile astea. In True Lies, Jamie Lee Curtis, care are un trup superb, trece brusc de la sotia-mama, contabil, cuminte si devreme acasa, la spionul care face orice, chiar si strip-tease, pt a-si indeplini rolul. De cate ori revad scena aceea ma amuz teribil...de stangacia ei de la inceput, de la ce fete-fete facea barbata-sau, dupa care ea reuseste sa se transforme intr-o "fiara" feminina, plina de senzualitate.

Cam despre asta e vb in mare...de acel scurt salt de la o stare la alta, in care exprimi ceea ce simti si atragi pentru a ajunge sa te simti bine. Cu tine si cu partenerul tau.

Laura, cred ca tu te descurci destul de bine in..."rolul" asta...si cred ca iti sta si bine asa.
Răspunde-i
ca_ni (31.03.2009, 18:28)
Articolul de fata ma duce cu gandul la doua filme vizionate cu ani in urma:
"True Lies"-1994 cu Jamie Lee Curtis si "Striptease"-1996 cu Demi Moore, in care protagonistele au cateva scene foarte fierbinti de striptease, foarte profesional realizate (cum altfel intr-un film dealtfel, nu?).

Ca femei ar trebui sa fim in stare sa facem streaptease cu usurinta, insa nu de dragul artei numita "Muzica" sau "Sex" (ei, da, si sexul e o arta :-) (vezi "Tantra")) si nici in primul rand de dragul iubitului nostru, ci in primul rand de dragul nostru, pentru ca noi insene sa ne simtim foarte bine in pielea noastra, in largul nostru.
Răspunde-i
laura stoicescu (31.03.2009, 18:07)
Imi place sa fiu provocata si tachinata, chiar si dezvelita cateodata - imi place sa provoc, sa tachinez, sa dezvelesc.
Strip-tease... sa lasi sa cada... incet, usor, fiecare piesa...pe o muzica cu acorduri line.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 mai