chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun cu cine te potrivesti!

De în Cariera 29 iun 2009
Cine sunt cei mai iubiti colegi? Cu cine se intelege cel mai bine nativul unei zodii? Afla cine iti sunt aliatii la munca si cu cine nu faci echipa buna!

La prima vedere, ai putea crede ca nu conteaza ce zodie esti atunci cand e vorba de munca. De fapt, astrologia influenteaza multe din aspectele vietii noastre, inclusiv pe acesta.

Stii cum, inca din primele secunde dupa ce cunosti pe cineva ai instinctiv o reactie fata de acea persoana, pe unii ii placi, pe altii nu ii poti suferi, in timp ce pe altii nu stii precis cum sa ii citesti? Compatibilitatea astrologica poate sta in spatele acestui lucru!

Am vorbit acum cateva saptamani despre felul in care fiecare dintre noi se poate energiza in timpul unei zile de munca, in functie de zodia in care este nascut: "Zodia ta iti da energia fiecarei zile!"

Va vom spune care sunt compatibilitatile din punct de vedere profesional si cate o nativa a fiecareia din cele 12 zodii ne va explica parerea sa despre compatibilitatea la birou!

Berbec

Adevarat semn de Foc, Berbecii exceleaza in a gandi rapid, a merge rapid si se asteapta ca toti cei din jurul sau sa tina pasul cu ei. Le place sa lucreze de unii singuri si se descurca foarte bine la asta, cu toate ca iti vor sari in ajutor daca le vei cere sfatul sau parerea.

Astrologii spun ca Berbecii se inteleg bine din punct de vedere profesional cu Taurul si Pestii, urmati de nativii din Gemeni si Varsator.

Teodora este o nativa din zodia Berbecului, care ne explica: "Nu cred foarte tare in influenta pe care o are astrologia asupra felului in care ma inteleg sau nu cu colegii, dar colega mea de birou -e singura- este Taur si cred ca ne intelegem foarte bine. Avem aproape acelasi stil de munca."

Taur

Nativii din Taur, guvernati de Pamant, sunt foarte metodici si nu vor lasa sa le scape detalii sau amanunte. Se spune despre ei ca sunt genul de persoane care avanseaza destul de rapid. Muncesc mult si le place sa fie rasplatiti financiar pentru realizarile lor, fiind considerati firi destul de materialiste.

Astrologii spun ca nativii din aceasta zodie au raporturi profesionale foarte bune cu nativii din zodia Berbecului, cu Racii, cu Fecioarele, cu Balantele si cu Capricornii.

Alina, nascuta in zodia Taurului in urma cu 25 de ani ne spune: "Lucrez de putina vreme aici si nu am apucat inca sa imi cunosc colegii dupa zodii. In trecut, m-am inteles foarte bine cu Sagetatorii si cu femeile din zodia Capricornului. Am avut tot felul de neintelegeri cu o persoana din zodia Leului, asa ca nu cred ca pot face echipa buna cu ei. Oricum, depinde si de alte lucruri, nu numai de zodie."

Gemeni

Extrovertitii zodiacului, ei sunt de cele mai multe ori cei care ajung sa cunoasca cate putin despre toti cei care ii inconjoara. Astrologii spun ca ii poti recunoaste dupa talentul lor oratoric. Se simt bine atunci cand au mai multe proiecte in desfasurare si, chiar daca altcineva s-ar simti inconjurat de haos, ei sunt stimulati de aceste proiecte pe care le duc la bun sfarsit in paralel.

Astrologii spun ca cei din Gemeni se inteleg bine cu Taurii, cu Racii, cu Leii, Balantele si Varsatorii.

Ana, o nativa a zodiei Gemeni, spune despre compatibilitatea profesionala: "Ma inteleg foarte bine cu cei din Capricorn si Taur, cu Varsatorii. Nu ma inteleg deloc cu cei din zodia Gemeni, am intalnit persoane foarte diferite fata de mine. Cred ca imi place sa lucrez cu persoanele organizate, care nu sunt deloc delasatoare si cei care sunt foarte prompti."

Rac

Emotivi si sensibili, Racii sunt genul de persoane pe care restul colegilor se pot baza. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu schimbarile lor de dispozitie, care pot varia de la cele mai depresive stari la cele in care reusesc sa faca intreaga echipa sa rada.

Racii sunt, conform celor spuse de astrologi, nativi compatibili din punct de vedere profesional cu Gemenii, cu Leii, cu Varsatorii si cu cei din zodia Pestilor.

"Sunt inconjurata de Balante, cu care am observat ca ma inteleg foarte bine in ce priveste creativitatea. Tind sa am unele rezerve in privinta Gemenilor si a Taurilor, cu care ma inteleg, doar ca nu lucram in acelasi stil.", povesteste Ileana.

Leu

E foarte simplu sa observi daca unul dintre colegii tai este nascut in aceasta zodie: Leii iubesc sa fie in centrul atentiei si se spune despre ei ca sunt adevaratele staruri ale zodiacului. Foarte ambitiosi, Leii nu isi doresc nimic mai mult decat sa urce pe scara ierarhica a companiei si isi vor spune realizarile si calitatile oricui va vrea sa ii asculte.

Se inteleg foarte bine cu cei din zodia Berbecului, cu Leii si Fecioarele si cu nativii din Sagetator.

Cristina este nascuta in zodia Leului si spune despre ea ca se poate intelege cu oricine: "M-am inteles intotdeauna bine cu femeile din zodia Varsatorului si cu Capricornii. Ei sunt pe primele locuri in ceea ce priveste biroul. Nu m-am inteles foarte bine din punct de vedere profesional cu Taurii, pentru ca nu privim lucrurile la fel."

Fecioara

Extrem de bine organizati, nativii din Fecioara sunt recunoscuti pentru spiritul lor analitic. Ei vor rasuci pe toate partile o problema data, pana in momentul in care vor gasi cea mai buna solutie. Sunt perfectionisti si nu le place sa obtina mai putin decat standardul pe care si-l doresc. Trebuie doar sa va obisnuiti cu faptul ca Fecioarele se pot ingrijora din aproape orice.

Se spune ca se inteleg foarte bine cu cei din zodia Taurului, cu Racii si Leii.

Nadia, o nativa de 24 de ani din zodia Fecioarei ne-a detaliat felul in care percepe compatibilitatea dintre zodii, din punct de vedere profesional.

"Desi nu am crezut in influenta astrelor asupra relatiilor interumane, am reusit mereu sa ma inteleg cu cei din zodia Capricorn, Pesti, Rac si Leu. Poate ca a fost doar o coincidenta, dar eu sunt o persoana care se focuseaza mereu pe a realiza si careia ii este teama de esec. Sunt perfectionista si poate ca cei care imi inteleg aceasta latura devin brusc preferatii mei. Nu pot generaliza, pentru ca totusi cred ca un impact mare il are backgroundul. Persoanele din aceeasi zodie pot sa difere exceptional de mult. Cred ca modul in care iti receptezi cariera cu tot ceea ce presupune ea e si o reflexie asupra modului in care te simti implinit din acest punct de vedere. Ca sa pot face o analiza ideala a unul angajat, ar insemna sa consider ca totul e perfect si el e singurul element decisiv. Ceea ce nu e adevarat, modul in care el se comporta la locul de munca devine un conglomerat de motive: viziunea angajatorului asupra lui, mediul in care munceste, raportul dintre cantitate si beneficii si multe altele. Insa daca as presupune ca totul e perfect si el trebuie sa intre in tablou, trebuie sa fie organizat, cu un tel bine stabilit, dorinta spre dezvoltare personala prin dezvoltarea proiectelor, sociabil, pasnic si vizionar. E o lege primordiala care domneste intr-o organizatie: Telul orgainzatiei devine acelasi si pentru angajator si este condus catre indeplinire, daca relatia interurmana dintre cel doi jucatori este buna si raportul dintre servicii oferite si primite este egal. E el un bun angajat? Trebuie verificat si in jurul lui, nu numai subiectul."

Balanta

Foarte sociabili, nativii din Balanta sunt persoane cu care poti vorbi fara nicio problema. Sunt recunoscuti pentru diplomatia lor, care nu ii lasa sa tina partea vreunuia din partile implicate intr-un conflict sau disputa.

Balantele se inteleg cu alte Balante, cu Gemenii, Sagetatorii si Varsatorii.

"Cred ca imi place sa lucrez cu persoane care reactioneaza bine la stres, persoane care nu intra in panica si care nu se pierd atunci cand intervine o situatie de criza sau o urgenta. Nu imi plac foarte mult ordinele", spune Adriana, o nativa a acestei zodii.

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte pasionate, cu o vointa puternica si caracterizate de capacitatea lor de a-si pastra sangele "rece". Aceste persoane se descurca cel mai bine in situatiile de criza, atunci cand nimeni nu mai face fata. Ei au nevoie sa stie ca restul echipei este alaturi de ei si au, cateodata, tendinta de controla lucrurile.

Astrologii spun ca Scorpionii se inteleg cu Capricornii, Pestii si Racul, dar si cu Balantele.

"Cel mai bine ma inteleg cu Sagetatorii, cu Gemenii. Nu pot spune ca nu imi place sa lucrez cu persoane din anumite zodii, dar lucrez direct cu oameni nascuti in zodia Pestilor, a Balantei si Fecioarei -culmea e ca mama mea e Fecioara si e opusul celei de la birou- si nici Balanta de la birou nu seamana cu cele doua prietene nascute in aceeasi zodie pe care le am. ", crede Irina, o tanara de 26 de ani.

Am intrebat-o pe Irina care sunt zodiile cu care crede ca s-ar intelege mai bine in ceea ce priveste munca de echipa si raspunsul sau a fost: "Nu pot sa doresc sa am colegele nascute intr-o zodie anume, pentru ca fiecare face exceptie de la trasaturile zodiei sau este total diferit de acea zodie. De exemplu, eu sunt Scorpion, viitorul meu sot este tot Scorpion; suntem total diferiti si totusi avem acelasi mod de gandire si ne-am dori sa fim sefi unul peste celalalt. Iar la birou antipatiile si repulsiile se simt si se vad de la prima intalnire, inainte sa afli ce zodie e fiecare…."
Sagetatator

Sunt extrem de pozitivi si au, de multe ori, tendinta de a amuza intregul departament. Ei vad foarte bine in ansamblu, dar au nevoie de persoane -colegi- care sa se ocupe de micile detalii. Nu sunt genul de persoane care sa se simta bine stand la birou mai bine de 8 ore, pentru ca au nevoie sa iasa si sa actioneze. Sunt faimosi pentru gafele pe care le fac, de cele mai multe ori pentru ca ei cred cu tarie in spunerea adevarului pana la capat.

"Noi, Sagetatorii, avem un dezvoltat spirit justitiar. Nu am lucrat niciodata bine cu oamenii fricosi, care se tem de raspundere si care isi petrec toate orele eschivandu-se de munca si iesind la tigara. Ma inteleg cu ceilalti Sagetatori, dar mai ies si scantei uneori…cred ca ma inteleg bine cu mai toate zodiile. Uneori Gemenii nu sunt cei mai buni colegi pentru mine…dar per total, ma inteleg cu toata lumea.", spune Lucia, nascuta in Sagetator.

Capricorn

Iti vei recunoaste un coleg nascut in Capricorn dupa spiritul lor practic, dupa rabdarea acestora si dupa capacitatea mare de munca. Sunt unii din oamenii "de echipa" ai zodiacului, pe care te poti baza. Au reale calitati de lideri si ambitia lor ii va mana sa urce pe scara ierarhica.

Capricornii se inteleg foarte bine cu alti nativi din zodia Capricornului, cu Fecioarele, Scorpionii si Sagetatorii.

Ioana spune despre ea: "Nu cred ca am avut relatii tensionate cu vreunii din colegii mei. Ma inteleg foarte bine cu Leii, cu ceilalti Capricorni si cu Balantele."

Varsator

Recunosti un Varsator dupa abordarile neconventionale pe care le are pentru orice problema aparuta la munca. Le place sa fie stimulati mereu, pentru ca altfel se plictisesc. Un lucru foarte important este felul relaxat in care acestia ii vor trata pe toti cei cu care lucreaza, indiferent ca este vorba de subordonati sau de "sefii cei mari".

Elena spune: "Ma inteleg la munca cu cei din zodia Gemenilor, cu Scorpionii, cu Balantele si cu Berbecii. Multe dintre persoanele cu care ma inteleg sunt mai mult femei. Singurele exceptii sunt barbatii din Gemeni si Scorpion, cu care ma inteleg mai bine decat cu femeile din aceleasi zodii. Persoanele din zodia Pestilor sunt pentru mine persoane cu care lucrez mai greu.

Imi plac colegii cu spirit de actiune dezvoltat, care imi seamana -zic eu-. Cei care stiu sa lucreze in echipa, fara a avea orgolii exagerate, seriosi atunci cand trebuie sa muncim si amuzanti sau veseli in pauze. Cei care nu fac instericale, cei care sunt harnici si de ajutor. Multe din calitatile astea le am si eu, asa ca probabil de aceea m-am bucurat sa le regasesc la colegii mei."

Pesti

Nativii din zodia Pestilor ar prefera sa viseze intreaga zi, fara a fi deranjati de probleme legate de munca. Nu trebuie sa te mire faptul ca iau decizii bazate pe intuitia personala. Sunt foarte creativi si le poti cere oricand ajutorul intr-o problema care ii lasa sa dea frau liber ideilor lor.
Cei din aceasta zodie se inteleg, din punct de vedere profesional, cu Berbecii, au acelasi stil de lucru ca si Racii (sunt ambii semne de Apa si le place sa aiba slujbe care sa reflecte interesul lor in legatura cu oamenii), cu Balantele, Scorpionii -relatia ar putea fi descrisa drept una fara "batai de cap"- si cu Capricornii.
Maria: "Eu sunt in zodia Pestilor. Nu am dat niciodata o importanta prea mare zodiei insa am remarcat ca atat in viata de zi cu zi, cat si la facultate sau la unele proiecte am colaborat binisor cu cei din zodia Fecioarei. Nu stiu daca este o caracteristica care tine de zodie sau de personalitatea mea, insa nu prea imi place sa lucrez in echipa, preferand, atunci cand se poate, sa fac lucrurile singura. Asa eu sunt singura care isi asuma responsabilitatea pentru un anumit lucru, este mult mai simplu. Altfel, uneori nu am curajul de a sanctiona eventualele greseli ale partenerilor sau, in cazul in care sunt criticata, imi provoaca o mare frustrare.

Nu-mi place sa primesc ordine, poate doar daca e vorba de seful meu, dar si atunci sa o faca cat se poate de delicat, pentru ca mie imi place libertatea si ma enerveaza sa execut ce comanda altii. As vrea sa comunicam, sa fie energic."

Povesteste-mi ce zodie esti tu si cu cine te intelegi la birou!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 10

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (17.11.2010, 09:17)
adevarat...
Răspunde-i
Georgiana Papari (03.07.2009, 10:48)
@ Barbie: Ai perfecta dreptate, ambele aspecte: atat zodia, cat si ascendentul influenteaza felul in care percepem oamenii si felul in care suntem perceputi. Si eu sunt interesata de astrologie ;)
Răspunde-i
Elena B (02.07.2009, 20:20)
M-am oprit la acest articol pentru ca ma atrage astrologia, dar cred mai putin in partea de compatibilitate. Poate ca la unele persoane care citesc articolul se va nimeri ceva, dar uitam un lucru important ascendentul care influenteaza foarte mult persoana dupa varsta de 30 de ani. E putin probabil sa te regasesti in totalitate in caracteristicile unei zodii, si asta pentru ca fiecare om este unic si cred ca fiecaruia ni s-a intamplat sa cunoastem doua persoane care sunt in aceeasi zodie dar total diferite. Trebuie sa stii anumite date despre partener(a) ca sa poti afla daca te potrivesti, cum ar fi: ascendent (daca nu il stii il poti afla prin ora si anul nasterii) si decan.
Răspunde-i
Georgiana Papari (01.07.2009, 11:03)
@ Lory-Angy : Ma bucur ca te intereseaza astrologia :)
Răspunde-i
loredana angelica bondoc (01.07.2009, 10:09)
pot spune cu mana pe inima ca zodia ne influenteaza viata; sunt in zodia fecioara si foarte multe caracteristici ale acestei zodii ma caracterizeaza, compatibilitatile cu alte zodii chiar ma intereseaza; este foarte interesant sa stim cu cine, de ce, cat, cum!
Răspunde-i
(30.06.2009, 21:24)
Adevarat mai graiesti, Georgiana :)Dar lasa ca la servici nu e bine sa ne laca prea mult ca altfel ne mutam acolo de tot. In alta ordine, Balantele sunt oricum recunoscute ca fiind persoane cu foarte mult tact. Spre deosebire, cel putin, de zodiile pe care le-am trecut eu in revista in comentariul meu. Diplomatia e o calitate rara si pe nedrept underestimated.
Răspunde-i
Georgiana Papari (30.06.2009, 16:48)
@ Koos aka Cata: Cred ca depinde si de ascendentul persoanelor in cauza. Eu, Balanta fiind, am aflat ca ar trebui sa ma inteleg cu oameni pe care nici macar nu ii plac...:)
Răspunde-i
Georgiana Papari (30.06.2009, 16:45)
@ Monika : Multumim pentru ca ne-ai atras atentia asupra acestei scapari! S-a remediat si poti citi ce spun astrologii despre compatibilitatile profesionale ale celor din zodia Pestilor!

Zi frumoasa!
Răspunde-i
(30.06.2009, 16:17)
Sunt Scorpion dar ma inteleg foarte bine cu nativii din Leu, Taur si ocazional Gemeni sau alti Scorpioni. Nu doar cu Racii, Pestii si Capricornii.
Răspunde-i
Monica-Nicoleta Dumitru (30.06.2009, 16:10)
Buna..Am de facut un comentariu cu referire la zodia pesti..Titlul articolului se intituleaza "Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun cu cine te potrivesti!", insa la zodia mea (pesti)..nu spune cu cine..Care mai e rolul acestui articol?Sa-mi spuna Maria din experienta ei de viata?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar