Sport pentru bebelusi: educatie acvatica la Acvatic Bebe Club

În Familie 24 sep 2013
Educatia acvatica la bebelusi, mai exact ABC-ul deprinderii inca de la cea mai frageda varsta a capacitatii pentru a deveni, in timp, un bun inotator, este o etapa necesara pentru dezvoltarea personalitatii oricarui copil.

Acvatic Bebe Club este unul dintre acele locuri unde cei care impartasesc aceeasi pasiune, ofera cursuri de inot pentru bebelusi si pentru copiii mici. Am ales acest club din Bucuresti, in prezentarea noastra, pentru ca el aduce in plus, fata de  programele de educatie acvatica distractive, personalizate si ateliere de educatie plastica, de arta vizuala si muzicala. imbinarea dintre activitatile care implica o latura activa, fizica, asa cum sunt cele care au in centru  inotul, si activitatile care stimuleaza imaginatia, sensibilitatea si creativitatea, favorizeaza o dezvoltare armonioasa a bebelusului. Deprinderea acestor elemente definesc persoana unica a fiecarui copil, cu atat mai mult cu cat este necesar sa se intample in primii sapte ani de viata, critici pentru o crestere sanatoasa si pentru dobandirea expresivitatii.

Acvatic Bebe Club este singurul club de profil unde dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei. Faptul ca nu este utilizat clorul pentru curatarea apei, este un aspect care tine cont de sensibilitatea micutilor inotatori. La fel, sistemul automat de dezumidificare asigura o reglare automata a umiditatii si temperaturii apei si aerului, ceea ce asigura in permanenta un mediu propice desfasurarii activitatilor acvatice.

Carmen Dumitru, director general Acvatic Bebe Club marturiseste ca, in calitate de mama, a inceput aceasta activitate cu gandul la fetita sa, si din dorinta de a-i darui acesteia "experiente pozitive, care sa-i ofere in timp amintiri placute, pline de iubire, empatie si invataminte".

Acvatic Bebe Club a pornit la drum din dorinta doamnei directoare de a oferi cel mai bun mediu de formare si dezvoltare psihica si fiziologica fetitei sale, insa, pe parcurs a daruit experienta sa si altor bebelusi.

  "Carina a inceput programul de educatie acvatica de la 6 luni si am fost placut surprinsa de beneficiile complexe de care a avut parte in sfera  evolutie sale morfo-functionale si psiho-sociale in urma unei frecvente constante din partea noastra si a dedicarii  instructorilor cu care a lucrat", a marturisit Carmen Dumitru.  

​Acvatic Bebe Club a creat un mediu ambiental plin de culoare, placut si confortabil indiferent de temperaturile exterioare. Aici activeaza o echipa profesionista de instructori de educatie acvatica.

“​Azi suntem incantati ca am reusit sa realizam aceste lucruri si in primul rand ca cei care ne trag pragul ne apreciaza, iar lunar numarul copiilor care reusesc sa beneficieze de avantajele diverse ale acestui program este in crestere. Activitatea de educatie acvatica, singura activitate sportiva care se poate desfasura constant de la varste de cateva luni (4 luni) conduce la indeplinirea urmatoarelor obiective majore: satisfacerea nevoii imperioase de miscare a nou-nascutului si copilului mic, cresterea si dezvoltarea psihica si fizica armonioasa, imbunatatirea capacitatilor functionale ale aparatului cardiovascular, respirator si locomotor."

Clubul ofera copiilor cu varste intre 4 si 36 de luni o sedinta demonstrativa gratuita, in cadrul careia parintilor le sunt prezentate obiectivele si protocoalele de lectie urmarite de instructor in functie de categoria de varsta si dezvoltarea fizica specifica fiecarui copil. Oferta detaliata a serviciilor oferite o puteti gasi pe site-ul www.acvaticbebeclub.ro, la rubrica Servicii.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct