chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Schimba-ti viata - metoda americana!

De în Cariera 13 apr 2009
Consultantul celui mai faimos coach american, Anthony Robbins, dezvaluie pentru Feminis cele mai importante principii de care ai nevoie pentru a-ti schimba viata! Calvin Chen ne detaliaza drumul pe care ar trebui sa il parcurgi, de la decizia de a schimba ceva la viata ta, la schimbarea propriu-zisa! Parcurgem toate etapele, de la importanta sanatatii pentru echilibrul mental si cum poti obtine asta, importanta unei vieti traite cu pasiune, dar si despre felul in care frica ne opreste din drum!
Metoda Robbins

E dificil sa spun cu precizie care este diferenta dintre programul nostru de coaching si alte programe, pentru ca Anthony Robbins e privit ca fiind "parintele" life coaching-ului, si adevarul este ca multi coach si programe de coaching din intreaga lume folosesc tehnici bazate pe trainingurile sale, predate si dezvoltate de-a lungul anilor. Avand in vedere faptul ca industria coaching-ului este nereglementata in multe privinte pana la acest punct, avantajul de a lucra cu un coach de la Anthony Robbins este certitudinea ca acel coach are o pregatire temeinica si un intreg parcurs de rezultate dovedite - suntem foarte pretentiosi in legatura cu cei care devin coach aici.

Ce poate face un coach pentru tine

In privinta metodelor noastre, aceasta e formula cea mai de ajutor pentru inceput: succes inseamna sa stii ce iti doresti in procent de 20% si 80% cum te simti si cum crezi ca ai putea face pentru a obtine succesul. Majoritatea oamenilor stiu ce nevoi au, asa ca apeleaza la coach pentru a-i ajuta cu restul de 80%.

Metoda de coaching prin care noi folosim cei 80% din ecuatie continua sa se dezvolte zi de zi, in timp ce invatam si descoperim mai multe cai de a ne influenta clientii in a obtine rezultatele dorite, dar are trei mari componente esentiale:

- ne ajutam clientii sa ramana constanti si sa isi pastreze dorinta de a-si indeplini scopurile, telurile;

- ii ajutam sa perpetueze o puternica stare emotionala care le permite sa persevereze si care ii ajuta sa "joace" pentru a castiga;

- ne ajutam clientii sa treaca peste limitele auto-impuse si sa dezvolte convingeri si credinte care sa ii motiveze pentru a merge incontestabil inainte.

Toate trei sunt convins ca par foarte simple, dar nici mie nu imi vine sa cred cat de multor persoane le lipsesc aceste "ingrediente". E interesant pentru ca astea sunt exact ingredientele care imi lipsesc si mie, marturiseste Calvin Chen, cu toate ca lucrez aici de trei ani, va vine sa credeti? Cred ca asta inseamna ca sunt (totusi) un om... si toti oamenii stiu - macar teroretic - ce sa faca pentru a obtine rezultate, dar nu fac ceea ce stiu ca ar da rezultate. La Anthony Robbins coaching ii ajutam pe oameni sa faca aceste schimbari care au puterea de a le transforma intreaga viata.

Citind cateva din testimonialele oamenilor care au fost ajutati folosind metoda de coaching dezvoltata de Tony Robbins am observat sa multi dintre ei spun ca si-au recapatat controlul propriei vieti, s-au indragostit sau/si au obtinut o casnicie fericita, au reusit sa isi salveze sau sa isi dezvolte afacerea si sa piarda excesul de greutate. Pentru cineva care nu e familiar cu beneficiile coaching-ului, toate astea suna imposibil de obtinut. Cum au reusit toti acesti oameni sa isi transforme vietile?

In aceasta era a informatiei noi, oamenii, ne gasim intr-o ipostaza foarte ciudata. Exista mai multa informatie decat oricand despre cum sa faci ceva, orice. Sa iti imbunatatesti mariajul, sa slabesti si sa ai succes in afaceri? Exista principii universale ale succesului in oricare din aceste domenii, si, in acest moment, majoritatea dintre noi le cunoastem pe multe dintre ele! Uneori ne par asa de neinsemnate, de lipsite de importanta incat nu le aplicam imediat. Alteori par atat de coplesitoare incat nu le aplicam imediat. Asta e motivul pentru care cineva nefamiliarizat cu coaching-ul ar putea simti ca sunt imposibil de atins toate astea, pentru ca marea lor majoritate "cunosc" ce trebuie sa faca, dar nu fac aceste lucruri. Si atunci, de unde sa obtii rezultate? Asa ca obtinem "rezultatele" pe care nu ni le dorim, pentru ca pe cele pe care ni le-am dorit nu am incercat sa le obtinem. Programul nostru de coaching este puternic, la suprafata, pentru ca ne asiguram ca persoanele care apeleaza la noi fac tot ce trebuie pentru a obtine rezultate, si le fac la timpul potrivit si in ordinea potrivita. Adevaratul motiv este mai puternic, "ingropat" mai adanc, si anume faptul ca ne ajutam clientii sa treaca peste obstacolele interne care ii impiedica sa faca ceea ce stiu ca trebuie sa faca pentru a obtine rezultate. Si asta tine de psihologie, de ceea ce simtim, ceea ce credem, lucrurile asupra carora ne concentram.
Coach-ul te conduce de la a vrea la a indeplini, a pune in practica

Poti detalia, pentru noi, care sunt principalele lucruri care stau in calea implinirii noastre? Cum putem trece peste aceste obstacole?

Principalul lucru care ne sta in cale e faptul ca nu suntem complet aliniati cu obiectivele noastre, din punctul de vedere al emotiilor si al credintelor noastre. Daca vreau sa imi gestionez in mod efectiv timpul, dar URASC sa stau la birou si sa imi fac o lista cu prioritatile, o sa am o problema in a ma eficientiza, nu?

Acelasi lucru se intampla atunci cand incerc sa o descopar pe femeia visurilor mele, fiind convins ca nu sunt destul de bun pentru ea. Chiar daca stim, cu precizie, cum sa obtinem nivelul de sanatate pe care ni-l dorim, daca "nu avem chef" sa mancam sanatos, daca "nu avem chef" sa facem miscare fizica, nu abordam problema corect, nu credeti?

Provocarea o constituie faptul ca nu suntem constienti, de multe ori, de ceea ce simtim sau de ceea ce credem in acel moment. Noi stim doar ca nu avem rezultate. De aceea sa lucrezi cu un coach ca Robbins poate fi crucial, pentru ca ai langa tine un expert si un profesionist care nu numai ca te poate ajuta pentru a-ti ghida emotiile intr-un fel care te motiveaza si te ajuta sa te aliniezi cu ceea ce iti doresti, dar te poate ajuta sa iti slefuiesti credintele, astfel incat sa te poti baza si sprijini pe ele pentru progresul tau continuu.

Frica e doar e emotie!

Stiu ca "FRICA" este unul din cele mai importante concepte ale programului vostru de coaching si este considerata principala emotie care ne impiedica sa reusim. Cum isi poate controla frica o persoana? E posibil sa iti lasi in urma frica si sa iesi din zona ta de confort? Cum faci asta? Imi poti da un exercitiu ca sa ne ajute?

E foarte important sa realizezi ca frica este doar o emotie. Sigur, poate fi o emotie foarte puternica, paralizanta, coplesitoare... dar ramane doar o emotie. Iar acea emotie iti spune: "Ceva iti ameninta calitatea vietii, si NU CRED ca o sa poti trece peste asta!" Ceea ce vreau ca tu si cititorii tai sa retineti este partea cu "NU CRED ca o sa poti"... asadar, e doar o suspiciune.

Este foarte posibil sa iti lasi in urma frica si sa iesi din zona ta de confort: in primul si in primul rand, e important sa accepti faptul ca frica exista, si sa o poti privi in fata. Acum o poti diagnostica (aici iti este de ajutor profesionistul).

Pe ea ne concentram (n.r. pe frica)? De multe ori, este ca si cum ai merge pe sarma si te-ai uita in jos tot timpul... poate ca ar fi mai bine sa te concentrezi asupra telului, in schimb. Face parte dintr-o credinta gresita pe care o avem? Unii oameni sunt convinsi ca nu pot fi bogati, pentru ca asta ar insemna ca sunt persoane care ii inseala pe ceilalti si ii trateaza gresit... dar acestia pierd din vedere ca o parte din dorinta de a deveni bogati e strans legata de dorinta de a-si ajuta sau imbunatati comunitatea, de a-si ajuta parintii ajunsi la varsta a treia si de a le oferi copiilor lor un stil de viata mai bun si educatia dorita. Sau este vorba de un lucru fizic, de o teama fizica? De multe ori nu sunt "pregatiti" din punct de vedere fizic... de exemplu eu am o teama de condus atunci cand am baut alcool sau atunci cand sunt foarte obosit... in restul timpului nu am nicio problema cu acest lucru. In functie de "sursa" fricii, de ceea ce o motiveaza solutiile pot fi diferite dar, in principiu, pe orice frica, toata lumea trebuie sa o inteleaga si sa accepte faptul ca este acolo, asa incat sa poata identifica sursa acestei frici.
Mersul prin foc

Am citit ca la multe din seminariile tinute de voi oamenii sunt incurajati sa treaca peste carbuni incinsi, pentru a reusi sa treaca peste limitele auto-impuse si peste frica. Considerati ca e nevoie de ceva care sa ii zguduie pentru a face o schimbare in propriile vieti?

Daca vorbim de schimbarile importante pe care oamenii trebuie sa le initieze pe cont propriu raspunsul e: da. Cum altfel si de ce ar hotari un om care e fumator de peste 25 de ani sa renunte la fumat si la obiceiul si dependenta pe care si le-a format in timp? Poate ca medicul sau i-a spus ca are cancer la plamani sau poate ca fetita lui are probleme cu respiratia sau cu astmul.

Dar ceva l-a miscat pe acel om indeajuns incat sa spuna: "Gata! E de-ajuns!" Cred ca putem compara acest lucru cu legea inertiei, daca ai un corp in miscare, el va ramane in miscare pana cand ceva il opreste! Daca ai un corp care nu se misca, el va ramane asa pana cand ceva il va pune in miscare. Mersul prin foc este totusi diferit si nu mi-as dori sa credeti ca face parte din categoria lucrurilor "care zgaltaie".

Echilibrul vine din sanatate? Sau invers?

Cat de importanta este sanatatea in efortul de a duce o viata sanatoasa? Stiu ca Anthony Robbins sustine vegetarianismul. Care e legatura dintre minte si corp?

Emotiile noastre sunt suma calitatii vietii, sunteti de acord? Poti fi o persoana care are succes, care este mai bogata decat media si care are o familie frumoasa... dar daca te lupti cu depresia, viata ta este deprimanta. Astfel, daca vrei sa traiesti o viata buna, frumoasa, trebuie sa ai emotii pozitive, frumoase. Sanatatea si corpul sunt vitale aici, pentru ca toate emotiile au o baza fizica, corporala: sunt reactii boichimice ale sistemului tau nervos si endocrin. In felul asta, corpul creeaza mintea si vice-versa.

Ce vreau sa spun cu asta? Cand esti fericit, alergi si te joci, zambesti si socializezi, faci lucrurile cu mai multa intensitate... minte sanatoasa intr-un corp sanatos! Cand esti stresat, respiratia ta e mai putin adanca, esti nervos si tensiunea arteriala creste, corpul retine si acumuleaza mai multe grasimi – multi oameni au tendinta de a se indrepta spre mancaruri nesanatoase in aceste momente - corp nesanatos si minte mai putin sanatoasa!

Pe de alta parte, atunci cand esti sanatos esti energic, te simti extraordinar si puternic! Cand esti obosit, epuizat, bolnav, sau poate numai alergiile iti "dau bataie de cap"... cum te simti? De aceea sanatatea si energia sunt parte integrata a programului nostru de coaching, este vital sa duci o viata sanatoasa, pentru ca iti permite sa faci mai mult din ceea ce iubesti si sa iubesti mai mult ceea ce faci! Cred ca realizam cu totii ca viata este formata dintr-o serie de suisuri si coborasuri, toate astea fac parte din joc. Imagineaza-ti doar cum ar fi sa ai toata energia, puterea si starea de bine de care ai nevoie, cat de bine te-ai descurca in provocarile zilnice ale relatiilor tale, cu copiii, cu munca, cu gestionarea finantelor, etc?

Sunt hotarat sa incerc! Dar care e primul pas?


Care ar fi primii pasi pe care cineva ar trebui sa ii faca pentru a-si schimba viata? L-am rugat pe Calvin Chen de la Compania lui Anthony Robbins sa isi imagineze ca dumneavoastra cititi aceste randuri la cafeaua de dimineata si ca vreti sa va schimbati viata. De unde incepeti?

Primul lucru care trebuie sa se intample este sa determini foarte clar care iti sunt telurile, ce speri si ce vrei sa obtii. Multi oameni incep prin a-mi spune ce nu isi doresc sa mai aiba in viata lor, sau incep prin a-mi spune care le sunt problemele. Dar tocmai de aceea gresesc! Sunt atat de concentrati pe ceea ce nu le place in viata lor... dar iti poti atinge tinta numai daca tintesti catre ea, nu altfel!

Daca, de exemplu, spun ca nu mai vreau sa ma cert cu sotia mea niciodata, data viitoare cand ne vom certa ma voi simti oribil, pentru ca imi propusesem sa nu ne mai certam. Daca insa spun ca vreau ca relatia dintre noi sa fie placuta, jucausa si distractiva... data viitoare cand ne vom certa, voi incerca sa o fac sa rada, o voi gadila... pentru ca mi-am propus ca relatia sa fie jucausa! Observati diferenta dintre aceste doua moduri de abordare? Concentreaza-te pe ceea ce iti doresti, defineste ce iti doresti, iar urmatorul pas este sa iti explici foarte clar de ce vrei acea schimbare, ce o sa insemne pentru tine si cum iti va schimba viata.

Acesta e momentul in care poti spune "vant la pupa"! De aici incepi sa iti incarci bateriile, de multe ori, schimbarile se intampla in timp, asa ca este foarte important sa fii motivat pentru a persevera. Pentru a rezuma, iti alegi destinatia, pui benzina in rezervor, incalzesti motorul si esti gata de actiune!
Program american de coaching – se potriveste romanilor?

Am fost curioasa sa descopar cum se poate ca un program de coaching american, destinat americanilor sa aiba succes in toata lumea, indiferent de mentalitatile din alte state.

Calvin Chen mi-a raspuns astfel: "Te voi ruga sa te gandesti la ce ti-am spus mai devreme: crezi ca acele principii se aplica doar americanilor, sau ca e vorba de principiile umane universale? Sigur, exista diferenta de mentalitati in lume... si asta e un lucru pozitiv. Ceea ce e minunat este faptul ca, in spatele diferentelor dintre noi, avem acelasi sistem nervos si biochimic. Aupunctura, de exemplu, functioneaza la fel de bine in China ca si in America, si sunt convins ca si in Romania. Programul nostru de coaching este bazat pe principii umane universale, de aceea functioneaza. In plus, rezultatele vorbesc despre succesul programului nostru!

Exemplul personal. Cum se schimba viata unui om care le schimba viata altora?

Ne poti spune care sunt cele mai importante efecte ale acestui program asupra ta – presupun ca urmezi programul? Cum te schimba un program bun de coaching?

Trebuie sa incep prin a spune ca a avut un impact enorm asupra vietii mele! Mi-am triplat veniturile efectiv, cea ce inseamna mult, am devenit mult mai increzator in mine si in legatura cu scopul meu pe aceasta lume. Sunt mai sanatos ca oricand si din ce in ce mai bun la jiujitsu! Am relatii mai apropiate cu prietenii mei si viata mea amoroasa este mai interesanta si mi se pare ca sunt mult mai eficient in legatura cu timpul meu! Dar cea mai mare schimbare se refera la faptul ca sunt mai pro-activ si in acelasi timp ma simt bine si chiar ma distrez facand aceste lucruri! In trecut eram un perfectionist care trebuia sa faca totul "ca la carte", si intr-un final am realizat ca ma raneam pe mine, pentru ca NU ma simteam bine facandu-le, munceam prea mult in unele privinte si pe altele le evitam pentru ca aveam impresia ca nu aveam sa ma descurc si sa fiu foarte bun de la inceput. Deci, pentru mine, coaching-ul a schimbat multe, pentru ca m-a ajutat sa trec peste mine, sa nu ma mai iau atat in serios si sa traiesc o viata mai plina si mai bogata!

Traieste cu pasiune!

Traieste cu pasiune este unul din motto-urile lui Anthony Robbins. Cum putem aduce in viata noastra acest principiu?

Sa traiesti viata intens, sa traiesti ca si cum ai fi nebuneste indragostit de ea, de viata. Inseamna sa nu iei nimic "de-a gata". Inseamna sa traiesti pentru ceea ce te pasioneaza, fie ca e vorba de familia ta, fie ca e vorba de munca ta, de corpul si sanatatea ta, de comunitatea in care traiesti, de zambetul de pe fetele copiilor tai... si sa adopti (si arati) fara retineri acea emotie care spune "Imi place la nebunie! Ma incanta!"

Fiecare dintre noi are lucruri de care putem fi pasionati, dar adevarul este ca multi dintre noi nu traiesc "cu pasiune" pentru ca sunt atat de concentrati asupra celorlalte aspecte: ce nu e bine, ce merge rau... si astfel ajung sa traiasca nu cu pasiune, ci cu dezamagire.

Sa traiesti cu pasiune nu inseamna sa ignori ce nu merge in viata ta, inseamna sa abordezi ceea ce este gresit cu pasiunea necesara pentru a repara "raul"! In caz contrar, te apropii de ceea ce este bun si pozitiv cu dezamagirea potrivita raului. Cu totii am intalnit oameni, de-a lungul vietii noastre, care ne-au lasat o impresie foarte puternica: ne-am dorit sa traim ca ei, sa radem ca ei, sa iubim ca ei si sa avem succesul lor. Viata nu e perfecta nici pentru ei, dar ei nu sunt deranjati de acest lucru! Pasiunea pe care acesti oameni o au pentru viata se simte si este contagioasa atunci cand o zarim. E atractiva, e magica aceasta pasiune! Sa traiesti cu pasiune inseamna diferenta dintre a trai o viata pe care ti-ai dori-o mai buna, si a trai o viata pe care stii ca o exploatezi, utilizezi la maxim! Tu ce crezi?
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Georgiana Papari (14.04.2009, 13:39)
Cu siguranta putem "imprumuta" de la americani putina determinare. Si da, cateodata nu stim sa privim exemplele din jurul nostru!
Răspunde-i
Georgiana Floroian (14.04.2009, 13:12)
Eu cred ca noi, ca romani, avem de invatat de la americani un lucru foarte important: determinarea. Dorinta si vointa de a reusi chiar daca drumul pe care il alegem nu este usor si putem esua la orice pas sau putem gresi. De asemenea foarte importanta e experienta si oamenii pe care ii intalnim in viata. Un coach e important, dar mai importante sunt exemplele vii pe care le avem in fata noastra si uneori ne facem ca nu le vedem. Nu in ultimul rand, optimismul si dragostea de viata (pasiunea) n-ar trebui sa ne paraseasca niciodata.
Felicitari pentru articol, cred ca ai muncit mult la el. :)
Răspunde-i
Georgiana Papari (13.04.2009, 16:44)
Ma bucur ca ti-a placut, Irina! A fost cu adevarat foarte interesanta discutia cu coach-ul :)
Răspunde-i
Irina Donose (13.04.2009, 16:31)
Interesant
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar