Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Scapa urgent de celulita!

În Frumusete 15 apr 2009
Veste buna pentru tine: poti scapa de celulita mult mai eficient, cu o substanta revolutionara, resveratrol, de 30 de ori mai eficienta decat cafeina!
Noile studii stiintifice vin cu dovezi suplimentare.

Ce te doare de fapt?

Peste 90% din femei sufera de celulita, indiferent daca silueta lor este XXL sau S. Da, ai citit bine: nu conteaza daca esti slaba, ai mari sanse sa faci celulita (daca acest lucru nu te deranjeaza deja), pentru ca stilul de viata modern favorizeaza acest lucru prin sedentarism si alimentatie. De fapt, celulita consta intr-o alterare a tesutului de sustinere a pielii (conjunctiv) si o tulburare a circulatiei sangvine si limfatice din zona, ca urmare a acumularii de substante grase in celulele tesutului profund adipos (adipocite). Cu alte cuvinte, pe masura ce grasimea se acumuleaza in exces doar in adipocite, incep sa fie afectate toate structurile tesutului adipos – vase, nervi, fibre de colagen si elastina, celule, spatii intercelulare), ducand la o imbatranire accelerata a tesuturilor afectate. Cercetarile stiintifice au aratat ca procesul prin care se instaleaza si evolueaza celulita este foarte complex, printre alte mecanisme fiind incriminata si actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina din tesutul conjunctiv.

Evolutie in trepte
Pe masura ce grasimea se acumuleaza in adipocite, aceste celule se umfla, ingusteaza spatiile dintre ele si incep sa stranguleze vasele si terminatiile nervoase, drenarea substantelor toxice se face din ce in ce mai dificil, iar tesutul incepe sa se deterioreze. Evolutia celulitei este lenta si sigura, daca nu faci nimic sa opresti acest proces.
Daca e sa privesti etapele prin care trece pielea, ia in considerare patru stadii.

Stadiul 1. Celulita flasca - o observi doar daca esti sincera cu tine si chiar vrei sa stii daca ai sau nu aceasta suferinta. Pielea e mai putin tonica, dar are un aspect normal. Daca faci un pliu intre doua degete, observi insa aspectul specific de „coaja de portocala”. Pliul este mobil.

Stadiul 2.
Celulita compacta – deja observi mici denivelari, ca niste gropite, pe suprafata pielii de pe coapse (aripioare), fese si abdomen. Cand contracti muschii din zona, pielea capata evident aspectul de coaja de portocala. Daca strangi un pliu intre degete, acesta e rigid. Cand incerci sa te masezi, ai dureri.

Stadiul 3.
Celulita fibro-edematoasa – sunt evidente denivelarile pielii, cu umflaturi si gropite in zone mai extinse ale corpului. Circulatia limfatica si cea sangvina sunt mult ingreunate, apar edemele, durerile, iar sensibilitatea pielii incepe sa fie modificata. Se formeaza trabecule fibroase care stranguleaza circulatia si filetele nervoase din zone tot mai largi. Daca nu iei chiar nicio masura in acest stadiu, modificarile ulterioare devin ireversibile.

Stadiul 4. Celulita severa - din cauza trabeculelor fibroase care se formeaza in profunzimea pielii, tesutul adipos se organizeaza in „pachete”, pielea capata un aspect respingator, de aluat dospit cu movilite si gropi adanci. Dereglarile circulatiei si edemele sunt de proportii, iar venele dilatate devin vizibile prin piele. Ai dureri chiar si la atingeri usoare. Te afli deja in acest stadiu? Sfatuieste-te cu medicul dermatolog pentru un tratament de specialitate.

Majoritatea produselor cu adevarat eficiente pentru tratamentul celulitei isi bazeaza actiunea pe calitatile speciale ale cafeinei de a grabi „arderea” grasimii depuse in adipocit. Ai folosit vreodata un astfel de produs anticelulitic? Pentru multe femei care au avut rabdarea de a aplica dimineata si seara, zi de zi, timp de cel putin patru saptamani, un gel anticelulitic pe zonele afectate, au constatat o reducere a circumferintei coapselor, spre exemplu, cu 2-4 cm. Studiile efectuate de producatorii respectivi au certificat acest lucru.
Dar daca iti doresti ceva mult mai eficient decat cafeina, inseamna ca ai nevoie de ultimul racnet din indrustria frumusetii, de vedeta nascuta recent in laboratoarele medicale: substanta resveratrol. Extras initial de dr.Sinclaire, Harvard University, din vinul rosu, resveratrolul a intrat rapid in atentia cercetatorilor din toata lumea, iar cele peste o suta de studii riguros stiintifice i-au dovedit efectele anti-imbatranire, anti-canceroase, pe cele protectoare asupra sistemului cardio-circulator, anti-inflamator si multe altele.

Dar, ce este mai interesant pentru noi, aici, este efectul de activare a lipolizei (degradarea grasimilor) – de 30 de ori mai intens decat cel al cafeinei!
Bineinteles ca aveasta noua vedeta a lumii stiintifice a inceput sa fie inclusa in cele mai performante produse farmaceutice si dermo-cosmetice! Chiar producatorul roman, Ivatherm, este primul care l-a inclus intr-un gel anticelulitic, realizand Resveratrox® Anti-cellulite – o formula exclusiva, inovatoare, cu rezultate vizibile.

Dovezi concrete:


Intr-un studiu clinic recent, Alin Nicolescu medic primar dermatolog la CMDT, Bioderm, Egoloclinic, a dovedit o reducere a grosimii stratului adipos la nivelul coapselor cu pana la 20%, iar la nivelul feselor cu pana la 14%. Studiul a fost efectuat pe un lot de 25 de femei cu celulita de grad 1- 3, doua aplicatii pe zi, timp de patru saptamani. Masuratorile au fost realizate prin determinarea ecografica a grosimii tesutului adipos subcutanat, la inceputul si la finalul perioadei de studiu. Cu Resveratrox® Anti-cellulite, 90% din femeile incluse in acest studiu apreciaza reducerea aspectului de coaja de portocala ca fiind foarte buna, iar 10% ca fiind buna. Acest gel anticelulitic este produs in Franta, cu apa termala Herculane, si contine substante active de ultima generatie. S-a dovedit deosebit de eficient pentru „arderea” grasimilor, calmarea inflamatiei, refacerea calitatii pielii si prevenirea recidivelor, datorita ingredientilor sai speciali, printre care:
- Resveratrox – activeaz? lipoliza (degradarea gr?similor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand gr?simile din adipocite in acizi grasi si colesterol, declansand eliminarea lor. Testele in vitro arata ca este de 30 de ori mai eficient decat cafeina.
- Scopariane – are efect antirecidiva, prin impiedicarea form?rii de noi depozite de
grasimi si reducerea lipogenezei (formare de noi depozite de grasimi).

Nu-ti vine sa crezi? Nu ai decat sa incerci pe propria-ti piele Resveratrox® Anti-cellulite! Fiind un produs dermo-cosmetic, il gasesti doar in farmacii.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

raluca frimu (27.04.2009, 19:00)
Din pacate celulita e o boala cronica....
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 apr