chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Saturn in semne de Pamant

De în Monden 31 dec 2012
In continuare discutam despre Saturn in semne de Pamant.

Saturn in Taur

Nativii au o nevoie profunda de a se simti in siguranta, atat emotional cat si financiar, mai ales ca le place sa pastreze un control strict asupra sarcinilor de zi cu zi. Din nefericire pentru ei, nimic nu vine usor. Ei trebuie sa lucreze din greu pentru tot ce primesc si de aceea tind sa fie cumpatati. Desi nu sunt foarte spontani, ei sunt mai mult decat dispusi sa lucreze la fel de greu daca este necesar pentru a-si atinge obiectivele.

Saturn in Taur Saturn este bun pentru politica sau afaceri. Si artele le pot starni interesul dar nu in aceeasi masura. Apoi, acesti nativi nu se grabesc cu deciziile niciodata. Sunt prieteni de incredere pentru ca stiu sa pretuiasca valoarea prieteniei. Din pacate, cu Saturn in Taur sunt unele probleme legate de dragostea neconditionata ... ei nu se pot ajuta, dar astepta o compensatie pentru ceea ce dau. Ei fie isi subevalueza averea, fie isi supraapreciaza posesiunile si activele. Daca trebuie sa gaseasca o solutie atunci se vor rezuma la totul sau nimic. Aceasta pozitie le induce iluzia, in conformitate cu lumea materiala, ca totul are un pret si se poate cumpara, inclusiv dragostea. Odata ce acest lucru este acceptat, isi folosesc talentul in a acumla mult mai eficient si intr-un mod mult mai sanatos, dupa parerea lor.

Saturn in Taur este loial si de incredere. Odata ce au gasit o pozitie cu privire la ceva, sunt greu de convins sa-si schimbe punctul de vedere. Poate dura un timp pentru a decide ce sa spuna, dar odata ce decid sa o faca, merita sa fie ascultati. Pe de alta parte, pot fi posesivi sau zgarciti. Alteori, sunt lacomi dupa avere si chiar le este greu sa se accepte asa si se simt vinovati pentru ca detin lucruri frumoase. Ei nu vor sa para egoisti. Cand lucrurile se incadreaza in aceasta categorie, ei sunt fericiti sa aiba un camin si destui bani in buzunar. In acelasi timp, se tem ca pot pierde ceea ce au.

Cei cu Saturn in Taur pot fi gelosi, incapatanati si obtuzi, cu o rezistenta fenomenala la schimbare, dar se pot disciplina la punctul acesta de vedere, iar recompensa se va vedea in viitor. Nu trebuie decat sa invete sa-si gestioneze finantele, practic. Fizic, Saturn in Taur poate avea probleme cu gatul, cu amigdalele sau cu corzile vocale ori care sa genereze probleme legate de vorbire.

Saturn in semne de Apa

Saturn in Fecioara

Cei cu Saturn in Fecioara sunt firi practice si muncitoare, pot fi foarte gravi si sunt persoanele excelente pentru treburi care tin de cercetare, consolidare si tinerea evidentei. Detaliile triviale insa le pot distrage atentia, de aceea sunt precauti si conservatori, planificandu-si bine viitorul, chiar daca sunt auto-critici si-si subevalueaza talentele. Ciudat este ca ei tind sa creada ca nu trebuie sa fii perfect pentru a avea succes.

Cu Saturn in Fecioara se evita lumina reflectoarelor, fiind timizi in public si rezervati. De asemenea, pot avea trasaturi obsesiv-compulsive sau temeri carora le fac foarte greu fata. Rutina si ordinea sunt componente importante in viata lor. Ei pot fi atat de prinsi in detalii, incat pierd din vedere imaginea de ansamblu. Acest lucru poate duce la diferite frustrari cum ar fi incapacitatea de invatare, se pot izola sau pot descuraja, pe sine si pe altii, atunci cand se pune problema abordarii unor proiecte noi. Celor cu Saturn in Fecioara le place sa controleze mediul in care traiesc sau lucreaza. Daca pot trece peste aceasta, isi pot exprima la maxim creativitatea. Fiind foarte responsabili, pot avea talent in repararea lucrurilor si sunt preocupati de sanatate, nutritie si igiena.

Lectiile de viata pe care trebuie sa le invete cei cu Saturn in Fecioara tin de selectivitate si discriminare, calitati de care au nevoie pentru a invata cum sa decida ceea ce este important si ce nu este pentru ei. Trebuie sa invete sa-si tina limba in frau, sa nu mai fie atat de critici si sa cultive simtul umorului. Precizia si acuratetea lor vor fi pretuite in orice domeniu care necesita munca de detaliu: stiinta, matematica, medicina, inginerie, etc.

Fizic, pot avea probleme de tranzit intestinal, in special intestinul subtire, digestia lor fiind delicata adeseori, apoi pot fi preocupati de modul in care functioneaza organismul lor. Saturn in Fecioara ii face sa fie foarte atenti. Sunt capabili sa se abtina de la multe lucruri ca sa-si atinga scopurile. Daca au probleme in viata intima, pot dezvolta probleme nervoase. Trebuie sa evite obsesiile si dependenta si sa nu isi mai faca griji pentru detaliile marunte, ci sa se concentreze pe ceea ce este important.

Saturn in Capricorn

Nativii cu Saturn in Capricorn sunt ambitiosi si ahtiati dupa putere. Ei se concentreaza asupra carierei lor. Buni organizatori si planificatori, isi asuma responsabilitatea invocand grija pentru afaceri. Considera ca este dificil sa delege pe cineva de incredere pentru ca sfarsesc prin a face tot ei toata treaba. Este greu sa-i convingi ca si altii pot atinge rezultatele si standardele lor dificile. Se simt confortabil cand fac afaceri sau lucreaza la guvern.

Saturn in Capricorn prefera un mediu fara emotii, impersonal si bine organizat. Ei ridica eficienta la locul de munca la o constanta superioara cand munca se desfasoara prea lent imprimandu-i un anumit ritm. Muncesc din greu pentru ca s-au autodisciplinat in aceasta directie inca din copilarie. Nu le este frica de munca, ci ca nu cumva sa nu le fie recunoscute eforturile. Iubesc normele si structurile.

Cu Saturn in Capricorn este intotdeauna de lucru, mai ales in beneficiul altora. In cazul in care analizeaza, cu adevarat, de ce sunt atat de dedicati muncii lor, pot ajunge la concluzia ca le este teama ca lasand pe mana altora rezolvarea problemelor oricat de marunte ar fi vor pierde controlul asupra mediul lor pentru ca ei simt nevoia puternica de a controla mediul in care traiesc si muncesc. Foarte rar au timp sa se relaxeze si sa se bucure de placerile vietii personale.

Cei care au Saturn in Capricorn sunt foarte precauti si orientati catre detalii. Pot fi fermecatori sau persistenti atunci cand vor ceva. Au un puternic sentiment al datoriei, dar nu gasesc intotdeauna bucurie in indeplinirea misiunii lor, ei pot gasi implinirea doar in serviciul altora. Provocarea lui Saturn in Capricorn este de a invata sa se ocupe in mod eficient de autoritate, statut si putere. Au nevoie de securitate financiara si auto-suficienta pentru a crea baza solida ca ei sa reuseasca. Fizic, Saturn in Capricorn sugereaza dificultati cu scheletul, genunchii si pielea. In cazul in care evita excesul, sunt binecuvantati cu o rezistenta iesita din comun.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar