Saturn in cuadratura cu planetele personale

De în Monden 24 dec 2012
In acest material discutam despre Saturn in cuadratura cu planetele personale: neintelegeri, probleme si nu numai.

Saturn in cuadratura cu Mercur natal

O aparenta mentala pesimista, grija si anxietate, inhibitii in comunicari si o incarcare cu munca grea caracterizeaza acest tranzit. Aceasta poate fi o perioada dificila pentru studenti sau pentru aceia a caror munca necesita o disciplina intelectuala. Poate exista o lipsa de inspiratie mentala, precum si dificultati in a face fata cu directorii (sefii) si superiorii. Acesta nu este un timp bun pentru a cauta de lucru sau a intra in legatura cu aceia care detin puterea sau sunt autoritati.

Neintelegeri si probleme se pot ivi cu prietenii, grupuri si asociatii de grup. Nativul poate experimenta atitudini antipatice din partea fratilor sau surorilor sale, vecinilor, prietenilor sau colaboratorilor sau de la persoane mai in varsta sau din partea acelora stabiliti in pozitii cu putere si autoritate. Munca si productivitatea pot fi incetinite de comunicatii intârziate si livrari. Dificultati legale, birocratia, probleme cu agentii guvernamentale si responsabilitatea legata de oamenii mai in varsta pot prezenta probleme in acest moment. Sanatate subreda, datorata excesului de munca si mediului, vitalitate scazuta sau grija si tensiune mentala sunt tipice tranzitului.

Saturn in cuadratura cu planetele de legatura

Saturn in cuadratura cu Venus natal

Acest tranzit este caracterizat de probleme sociale, financiare si de dragoste si de dezamagiri. Exista uneori o raceala si o antipatie fata de necesitatile emotionale ale celorlalti. Distanta si raceala apar adesea in relatiile de dragoste si in casnicie.

Responsabilitatile profesionale pot interfera cu afacerile sociale, de dragoste si casnicie. Egoismul si lipsa de respect in afaceri si profesie pot duce la dificultati si pierderi financiare. Nu este un timp favorabil pentru a solicita favoruri celor instariti, celor aflati in pozitii de conducere sau cu putere autoritara. Dificultati pot apare in respectarea relatiilor cu publicul, a chestiunilor legale si a parteneriatului.

Saturn in tranzit in cuadratura cu Venus Natal are aceeasi semnificatie ca si Venus in tranzit in cuadratura cu Saturn Natal. Oricum el dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta caracterizata de  singuratate, de sentimentul de a nu fi iubit si de lipsa caldurii sufletesti in relatii. Acest tranzit apare de 2 ori in ciclul de 29 de ani a lui Saturn.

Saturn in cuadratura cu Marte natal

Acest tranzit este caracterizat de o exteriorizare dificila, manie si ambitii frustrante, nemiloase pentru putere. Puteti avea munci grele si responsabilitati dificile. Este nevoie de un efort de doua ori mai mare pentru a realiza un anumit lucru in aceasta perioada. Exista, mai degraba, tendinta de a lucra in salturi decat intr-un ritm constant.

Poate aparea pericolul ranirii si al extenuarii fizice din suprasolicitare. Inflamatii ale pielii, alunecari, caderi, julituri, oase rupte si probleme dentare sunt necazurile asociate in mod obisnuit acestui tranzit. Probleme profesionale, frustrari si agresiuni pot aparea in aceasta perioada, precum si procese sau conflicte cu autoritatile, persoanele varstnice si agentiile guvernamentale. Puteti fi supus pericolelor fizice si chiar arestarii.

Saturn in tranzit in cuadratura cu Marte natal are aceeasi semnificatie ca si Marte in tranzit in cuadratura cu Saturn natal. Indica o perioada sustinuta de greutati si frustrare. Acest tranzit apare de doua ori in ciclul de 29 de ani al lui Saturn.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 noi