Saturn in cuadratura cu planetele de legatura

De în Monden 24 dec 2012
Conflicte? Responsabilitati? Vezi ce se intampla cand Saturn este in cuadratura cu planetele de legatura.

Saturn in cuadratura cu Jupiter natal

Acest tranzit caracterizeaza problemele juridice, afacerile si profesiunile. Nu aveti o buna planificare in timp a afacerilor si a problemelor profesionale. Acesta nu este o perioada favorabila pentru a initia schimbari in afaceri si in problemele profesionale. Extinderea afacerilor ar trebui facuta cu precautie, pentru a evita datoriile. Puteti fi somer sau va incetiniti activitatile legate de afaceri. Conflictele intre responsabilitatile profesionale si cele familiale se pot accentua, iar problemele legate de familie si casa se pot amplifica.

Va puteti confrunta deseori cu o criza morala, in legatura cu conceptele etice, religioase si culturale. Aveti tendinta de a oscila intre extrem optimist(a) si pesimist(a). Tendinta de a neglija responsabilitatile importante sau de a va compromite principiile, pentru a fi expeditiv. Puteti intampina dificultati in a primi sprijin de la institutiile oficiale si de la cei aflati in pozitii inalte de putere si autoritate. Reputatia dv. poate sa sufere in acest timp, datorita greselilor din trecut.

Saturn in cuadratura cu planetele transpersonale

Tranzitul lui Saturn in cuadratura cu Jupiter natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Jupiter in cuadratura cu Saturn natal; totusi, este de durata mai lunga si indica o perioada sustinuta de dificultati in afaceri, in profesie si dificultati cotidiene. Acest tranzit apare de doua ori intr-un ciclu al lui Saturn de 29 de ani.

Saturn in cuadratura cu Saturn natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin griji, anxietate, negativism si atitudini pesimiste. in aceasta perioada, de obicei, pot apare frustrari si obstacole, blocand telurile (ambitiile) dv. profesionale si politice. E posibil sa creasca si sa devina apasatoare responsabilitatile dv. in afaceri si profesie. Puteti fi concediat(a) si puteti avea dificultati financiare. Pot exista conflicte cu guvernul si cu autoritatile, probleme cu legea. Aceasta nu este o perioada favorabila pentru afacerile legate de domenii sau de proprietati.

Puteti sa va asumati responsabilitati in legatura cu ingrijirea unor persoane in varsta intr-un anume fel. Parintii sau alte persoane mai in varsta pot fi piedici pentru dv. De asemenea, nepopularitatea printre prieteni, grupuri si asociatii poate constitui o problema. in aceasta perioada, puteti avea probleme cu oasele, dantura si pielea.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian