Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

De în Dragoste & Sex 20 mar 2019

Când iubeşti, stresul şi problemele cotidiene pot ajunge să umbrească frumosul sentiment instalat în inima ta şi acest fenomen poate dăuna relaţiei de cuplu.

Iată câteva reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti:

 • Iubirea n-o găseşti la orice colţ de stradă, preţuieşte-o! Însă nu accepta orice de dragul ei. Acceptă numai ceea ce crezi că meriţi.
 • Dragostea este de multe ori ca o oglindă, aşa că nu te supăra atunci când îţi scoate în evidenţă defectele. Analizeaz-o cu atenţie şi vezi cum poţi folosi asta în avantajul tău.
 • Nu aşeza povara datoriei de a te face fericită în cârca partenerului.
 • Nu folosi cuvinte care dor. Mai bine încearcă să înţelegi, să accepţi şi să ierţi. Cu toate acestea, nu te teme să-ţi contrazici partenerul în mod constructiv atunci când simţi că este necesar. Încearcă, la rândul tău, să accepţi criticile sincere şi să recunoşti când ai greşit.
 • Alege să-l sprijni pe partener, nu îl pedepsi doar de dragul de a-ţi susţine punctul de vedere şi lasă trecutul în urmă, acolo unde îi este locul. Nu are rost să-i scoţi ochii pentru ce-a făcut acum doi ani.
 • Atenţie la cât de ocupată eşti! Încearcă să-ţi faci mereu timp pentru voi şi lasă drama la uşă când faci asta. Certurile şi văicărelile nu se pun la socoteală în categoria timp de calitate petrecut împreună.
 • Nu încerca să controlezi totul. Încearcă mai bine să trăieşti în prezent, să fii prezentă şi să savurezi clipa alături de el.
 • Comunică deschis, sincer, încearcă să nu judeci şi cu siguranţă nu ajungi nicăieri dacă faci comparaţii, aşa că evită-le. E bine să asculţi atent şi să nu apelezi la manipulare pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti. Până la urmă, sunteţi diferiţi şi cu cât accepţi mai repede asta, cu atât mai bine. Important este să învăţaţi unul de la celălalt şi să creşteţi împreună.
 • Şi dacă tot sunteţi diferiţi, nu-i aşa că nu prea îşi are locul în iubire dorinţa de a-l schimba pe celălalt, de a-l modela după bunul plac? Imperefecţiunile şi diferenţele au şi ele farmecul lor.
 • E o diferenţă între a-ţi asculta instinctele şi a deveni paranoică în ceea ce-i priveşte pe cei din jur şi intenţiile lor. Fii cel mai bun prieten al lui, fii deschisă şi vei constata că atunci când iubeşti, ceea ce oferi, fix asta primeşti!
 • Nu-l pedepsi pe el pentru greşelile şi felul de a fi a membrilor familiei lui. Aşa cum tu ai valorile tale, el pe ale lui, aşa şi ei le au pe ale lor. Respectă asta şi nu-l pune să aleagă între tine şi familia lui.
 • Nu uita de distracţie. Jucaţi-vă, dar lăsaţi deoparte jocurile copilăreşti de-a şoarecele şi pisica. Faceţi lucruri împreună şi arătaţi-vă mereu cât de mult vă iubiţi unul pe celălalt. Nu uitaţi de complimente şi nu uitaţi că oamenii se mai schimbă în timp. Redescoperiţi-vă periodic.
 • Acceptaţi schimbarea, fiţi recunoscători pentru faptul că vă aveţi unul pe altul, aveţi încredere unul în celălalt şi fiţi loiali. E important să ştiţi că puteţi conta oricând pe această fundaţie solidă.
 • Nu lăsaţi rutina să se instaleze în dormitor. Descoperiţi lucruri noi care vă incită şi experimentaţi. Alternaţi momentele de intimitate, în care faceţi dragoste în tihnă, cu episoade spontane, de sex dezlănţuit, ca în filme. E nevoie de sare şi piper pentru a menţine flacăra aprinsă.
 • Nu în ultimul rând, nu uitaţi că pentru ca o relaţie să treacă testul timpului, partenerii trebuie să ofere şi să primească fără să ţină scorul. Ai grijă de nevoile lui şi acceptă ca el să se ocupe de ale tale. Doar aşa vă asiguraţi că iubirea voastră înfloreşte în fiecare zi.

 sursa foto: pixabay.com

Tag-uri: ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (26.03.2019, 02:16)
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: [email protected]
Răspunde-i
...pot ajunge să umbrească frumosul sentiment instalat în inima ta şi acest fenomen poate dăuna relaţiei de cuplu. Citește mai departe… Sursa: Feminis.ro...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec