Psihologul dezvăluie 5 motive pentru care te atrag bărbaţii căsătoriţi

De în Dragoste & Sex 26 oct 2016

Unele femei sunt predispuse la a avea aventuri cu bărbaţi căsătoriţi, iar un psiholog explică motivele din spatele unei astfel de decizii.

Meredith Fuller, psiholog din Melbourne, arată 5 motive care, individual sau combinate, duc la o predispoziţie către începerea unei relaţii cu un bărbat căsătorit:

1. Eşti, la nivel subconştient, indisponibilă

Dacă alegi o astfel de relaţie, s-ar putea să te afli într-o etapă a vieţii în care nu ai putea face faţă unui angajament complet.

"Uneori se întâmplă ca în mod subconştien să nu îţi doreşti o relaţie full time pe moment. Poate fi o perioadă stresantă, în care studiezi sau ai mult de lucru, poate eşti ambivalentă cu privire la ideea de a te căsători şi a avea copii, astfel că a avea o relaţie cu o persoană indisponibilă este o variantă mai uşoară decât cea în care ar trebui să te confrunţi cu aceste probleme", explică psihologul.

2. Eşti atrasă de băieţii răi

Vânătoarea de băieţi răi - fie ei genul distant, cu teamă de angajamente sau căsătoriţi - este un risc pe care multe femei şi-l asumă.

"Aceste femei găsesc bărbaţii buni ca fiind plictisitori. Despre bărbaţii singuri, cuminţi, care vor să întemeieze o familie şi să aibă copii, cred că sunt plictisitori şi îşi doresc provocări şi intrigi. Adesea, bărbaţii căsătoriţi le oferă asta", dezvăluie specialistul.

3. Eşti dependentă de dramă

Ţi-ai dorit vreodată ca viaţa ta să semene cu un scenariu de film? O astfel de aventură îţi oferă tocmai acele răsturnări de situaţie şi adrenalina specifice comediilor romantice, fără a-ţi asigura, însă, şi un final fericit, aşa cum se întâmplă de regulă în filme.

"E totul clandestin şi intens, nu ştii niciodată când îl vei vedea şi există riscul de a fi descoperiţi, ceea ce îţi dă fiori, iar totul capătă alura unui film în care tu eşti vedeta. Ceea ce face această relaţie să funcţioneze atât de bine este faptul că nu trebuie să îi şi speli lenjeria murdară", potrivit psihologului.

4. Există probleme mai adânci

Dacă observi un tipar în care alegi să te întâlneşti mai degrabă cu bărbaţi "interzişi", Fuller sugerează că la bază ar putea sta alte probleme nerezolvate, cărora merită să le acorzi atenţie.

"Adesea am întrebări legate de tipul de relaţie pe care au avut-o cu tatăl lor, pentru că uneori nu fac decât să repete situaţia în care tatăl era indisponibil din punct de vedere emoţional sau le-a rănit în vreun fel."

Dacă te regăseşti într-o astfel de situaţie, psihologul recomandă să cauţi ajutor de specialitate pentru a ieşi din acest cerc vicios.

5. Iarba e mereu mai verde de partea cealaltă a gardului

Ai senzaţia că bărbaţii buni sunt toţi luaţi? Fie că e vorba de o casă de vis, un păr impecabil sau soţul perfect, fiecare individ îşi doreşte ceea ce nu poate avea. Gelozia este o bestie urâtă, iar adesea bărbaţii par mai atrăgători prin prisma relaţiei pe care o au cu altcineva.

Mai rău este că unii aleg să te transforme în confidentă înainte de a începe o relaţie cu tine. Dacă începe să îţi spună că soţia nu îl înţelege, fugi cât te ţin picoarele. Este o situaţie periculoasă pentru orice femeie a cărei suflet naiv poate fi manipulat cu uşurinţă de către un bărbat cu experienţă în aventuri extraconjugale.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...femeie a cărei suflet naiv poate fi manipulat cu uşurinţă de către un bărbat cu experienţă în aventuri extraconjugale. Sursa ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct