Povestea incredibilă a unei femei care a impresionat o lume întreagă

De în Relatii 22 mar 2018

Irma este o femeie minunată, de 93 de ani, care locuiește în Noventa Vicentina, Italia, și în ciuda vârstei sale înaintate este plină de energie și își dorește să schimbe lumea în bine. Ea a decis să meargă în Kenya să facă voluntariat la un orfelinat și nepoata sa a împărtășit lumii întregi pozele cu aceasta.

Elisa, nepoata bătrânei, a scris despre bunica sa că este neobosită, drept pentru care a decis să facă o lungă călătorie, dar nu pentru o vacanță, ci deoarece își dorea să devină voluntar la un orfelinat din Kenya.

Irma a iubit întotdeauna viața și niciodată nu a cedat în fața obstacolelor. Ea știe ce sunt greutățile, viața ei nu a fost niciodată ușoară. Irma a rămas văduvă la numai 26 de ani, apoi a asistat și la moartea unuia dintre cei trei copii ai săi, dar s-a bazat întotdeauna pe forțele proprii pentru a depăși problemele.” a declarat Elisa.

Acum mulți ani, ea l-a întâlnit pe Părintele Remigio, un misionar paudan care și-a petrecut viața ajutându-i pe cei din Kenya și Irma l-a sprijinit din umbră. La un moment dat, când a auzit că părintele este în spital, ea a decis să-l viziteze și să meargă în toate locurile pe care acesta le-a pus pe picioare, cum ar fi spitale, orfelinate și grădinițe din Kenya. Acum, această bătrânică drăguță ajută copiii atât cât poate ea, le predă engleză și matematică în școlile din Malindi, a adus ace de unică folosință, foarfeci și diverse accesorii pentru a face acolo cărți poștale și cutii de cadouri la fel ca în Italia.

Energia și puterea Irmei sunt uimitoare. Vârsta nu o oprește niciodată să meargă cu motocicleta sau să-și continue viața. Ea plănuiește să stea câteva săptămâni în Kenya, dar nu exclude posibilitatea de a se stabili definitiv acolo. Și-a învățat mereu copiii și nepoții să-i ajute pe cei care au nevoie, iar nepoata sa, Elisa, a făcut muncă de voluntariat în taberele de refugiați din Grecia în 2016 și 2017 și voința ei inspiră oameni din toată lumea, care îi împărtășesc povestea pe toate rețelele de socializare. Faptele sale bune sunt un exemplu pentru foarte multă lume, deoarece altruismul și curajul nu au limite.

Niciodată nu este prea târziu să începi să fii bun. Nu contează cine ești sau ce faci în viața de zi cu zi, niciodată nu este prea târziu să ajuți lumea să devină un loc mai bun. Fii un exemplu pentru cei din jur și fă ceva din pură bunătate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Relatii
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct